Yaşadığım şehirde iş imkanı yok, ailem büyük şehre göndermiyor. Bana tavsiyeniz ne?

28 yaşında yüksek lisans mezunu mühendisim. Ailemle birlikte küçük bir şehrin küçük bir ilçesinde yaşıyoruz. İmkanları köyden birazcık daha fazla. Ama gidebileceğim kurs yok, calisabilecegim iş yok, eglenebilecegim Cafe, sinema vb. hiçbir şey yok. Şu yaşıma kadar sadece 1 yıllık bir iş tecrübem oldu. Çalışmak istiyorum ama çalışamıyorum dediğim gibi burada öyle bir imkan yok. Ve evde oturmaktan o kadar çok bunaldım ki uzun bir süredir hayattan kopmuş şekilde yaşıyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum, yatıyorum ama uyumak bile istemiyorum. Hatta bazen olmasaydım keşke diyorum. Yolda yürürken etrafıma dikkat etmiyorum belki olur da araba falan çarpar kurtulurum diye. Davranışlarımın her şeye karşı umursamaz olduğunu hissediyorum. Psikolojimin iyi olmadığını ailemle paylaşıyorum ama bunları düşündüğüm için bana kızıyorlar, evde iş yapmadığım için bana kızıyorlar, evdeki her davranışım için kızıyorlar aslında. Bir şey yapacaksam bile neyi nasıl yapacağımı bilemez ve çekinir oldum her an bir eleştiriye maruz kalabilirim diye. Büyük şehirlerden birkaç yerden iş teklifi aldım kapımız açık bekliyoruz diyorlar ama büyük şehir olduğu için ailem oralara da izin vermiyor. Ne yapacağımı bilemez duruma geldim. Çok bunaldigim için içimi dökmek istedim.

Yaşadığım şehirde iş imkanı yok, ailem büyük şehre göndermiyor. Bana tavsiyeniz ne?