Eğitim & Kariyer Üniformalı mesleklere bakış açınız nedir? ___ee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz üniformalı bir meslek var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncelleyelim Üniformalı mesleklere bakış açınız nedir? Cevapla Meslek Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. bakış açım yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hala jandarma olmayı istiyorum.. şartlar yok ama istiyorum 🙂 1 3 Yorumla ___ee__ +1 yıl Yaş mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet.. yaş tutarken mezuniyet sıkıntım vardı.. yani hep biseyler çıktı. Yorumla ___ee__ +1 yıl Hayırlısı diyelim Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Özellikle kadın askerler çok iyi bende istemiştim asker olmak nasip olmadı 1 0 Yorumla
Happyhappy09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Babam, dedem polis cidden zor bir meslek çok stresli Allah askerlerimizin de polislerimizin de yardımcısı olsun 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Asker üniforma si özel harekat özellikle 1 0 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Yunus polisler ve askerler favorim🖤 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Bayılırım 😋 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir özelliği yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bakış açım yok
Hala jandarma olmayı istiyorum.. şartlar yok ama istiyorum 🙂
Yaş mı?
Evet.. yaş tutarken mezuniyet sıkıntım vardı.. yani hep biseyler çıktı.
Hayırlısı diyelim
Özellikle kadın askerler çok iyi bende istemiştim asker olmak nasip olmadı
Ben hemşireyim ama kesinlikle kabin memuru forması derim 😍
Babam, dedem polis cidden zor bir meslek çok stresli Allah askerlerimizin de polislerimizin de yardımcısı olsun
Asker üniforma si özel harekat özellikle
Yunus polisler ve askerler favorim🖤
Nötrüm. Fazlası değil
Bayılırım 😋
Yaptığım iş seviyormuyum bilmiyorum ama
Kadınlar çok etkileniyor ama ben önem vermiyorum
Deniz subayı
bir özelliği yok
Pilot ve asker
Denizciler