+1 yılSakın geri dönme. Çalıştıracak ucuz işçi bulamıyorlar bu yüzden seni geri çağırdılar. Kendine yeni bir iş bul. Şirketi şikayete ver. Hatta senin skgk vermezlerse sizi mahkemeye vereceğim. Mahkeme de görüşürüz de. Sana iftira atana da gönderme yap. popo korkusu yaşasın bütün şirket. Cesur ol ve yap. Bu senin hakkın.
26 Yorumla- +1 yıl
Sen korkma. Onlar senden korksun.
Soran+1 yılasla donmem dun gene cv me bakmıslar kac kez felan acaba baska yeremı geccek dertlerı sgk cıkısımı vermıyorlar baska yerde ıs bulamıyım dıye saka gıbı dımı sgk cıkısımı vermedıgı ıcın baska yerede ıse gıremıyorum
- +1 yıl
Devlet avukatına git bu durumla ile ne yapılabilir sor. O sana gereken akılı verecek yardımda bulunacaktır.
Soran+1 yılsgkya cıkısımı neden vermıyorlar sence sgk cıkısımı vermeden baska sırkete gırısımde olmuyor
- +1 yıl
Sen onlara muhtaç ol diye pislik yapıyorlar. Skg ara bu şiket çıkışımı vermiyor de. Sana vermek zorundalar.
Soran+1 yılkac gun oldu hala vermıyorlar ben onlara muhtac degılım ben heryerde ıs bulurum dedım sımdı hergun cvme bakıyorlar baska yeremı baslamıs dıye
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini rahat hissetmediğin samimiyetsiz bir ortamda uzun süreli işi sürdürmezsin sürdürsen bile çok sağlıklı olmaz yeni bir iş bulana kadar devam edebilirsin ama aklına takılan ne varsa geri dönüşte belirt tavır koyman gerekenlere tavır koy mesafe koyman gerekenlere mesafe koy kimseyede güvenme
10 Yorumla
+1 yılBen olsam dönmem. Bir yapan bir daha yapar. Onun için ilaki döneceğim dersen de önce özür diletir kendine sonra anlaşma detayına da ekletir. Bir daha yapmayacaklarına dair söz aldır sonra başla. Yoksa bir daha olursa bir daha ayağa kalkamazsın ve gideceğin her yerde de kötü gözle bakarlar sana.
16 Yorumla
Soran+1 yılneden kotu gozle bakarlar
- +1 yıl
Kötü gözle bakma ile alakalı değil. Sana o iftirayı atan bir daha atar açığını arar seni rezil etmek kovdurmak için. Yani anlayacağın orada sana birileri kinlendiyse kendini sağlama al.
Soran+1 yılama ayrılıncada onlara koz verıyorm
- +1 yıl
Dediğim gibi kesinlikle dönme demiyorum ama dönerken de kendini sağlama al öyle dön.
Soran+1 yılnasıl alcam
- +1 yıl
İlk yorumda yazdım aslında bi bak istersen
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir iftira birde neler yaşadığına göre değişir. Eğer uygun bir dille sizinle çalışmak istemiyoruz şeklinde yolları ayırmak istedilerse tekrar denenebilir. Fakat maaş konusunu tekrar konuşup maaş yükseltmek için çok güzel bir fırsat. 👍
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa o piss mobingci insanlar orada oldugu surece calisamam ben. Birde hala sgkyaa cikisimi vermiolarr
- +1 yıl
O zaman maruz kaldığın mobinge göre maaş talep et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence dönmeyin.. ben olsam dönmezdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence dönmelisin çünkü dönmemek bir nevi kabullenmek olur. İleride ayrılmak istersen ayrılırsın ama dönerek suçsuz olduğunun kanıtını yapmış olur, göğsünü gere gere gezer bu işi yapanlara da taviz vermez kendini yücelttirirsin. Yani koz senin elinde.
113 Yorumla
Soran+1 yılAma butu n gum ayni sorunlu insanlarla yasiycam oda var bide sgk cikisimi vermiolar amac neyse is bulamiyim heralde
Cevap sahibi+1 yılBence dediğimi yap 1-2 ay dayanırsın ayrıca çağırmaları da mobing uygulayıp tazminatını vermemek için olabilir. 2 gündür böyle bir durumda varsa 1 haftayı doldurup ihbar çekmeyi planlıyorlardır. Dikkat et tuzağa düşüyorsun gibi geldi dediğin duruma göre. Bir avukata danış derim.
Soran+1 yılTazminat vermemek icinmi
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta tüm haklarını vermemek seni bezdirmek ve üstüne yatmak sana istifa ettirmek için.
Soran+1 yılben istifa etsem ne degıscekkı 5 aydır ordayım tazmınat ne alaka
Cevap sahibi+1 yılOrasını en başta detaya yazsan ya :D o zaman gerisini sen bilirsin. Dediğin gibi ise ve çağrılma kısmında suçsuzluğun için gel deniyorsa git doğruluğunu göster 1-2 aya ayrıl.
Cevap sahibi+1 yılya da istemiyorum de resti çek ihtiyacın yoksa tercih senin.
Soran+1 yılçıkısımı ben ıstıfa edeyımm onlarda kabul etmesın dıyemı yapıolar sızce
Cevap sahibi+1 yılBen global şirketlerde çok çalıştım bir nevi tecrübe ile aktarmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılyanı sonuc ne sence amacc nee
Cevap sahibi+1 yıl2 seçenek
1 gerçekten suçsuz olduğun anlaşıldığı için ve yapan kişi ya vicdan azabı çekiyordur ya da utanmıştır seni sevmişte olabilir hani kaybetmek istemez
2 seni işten atarlarsa suçlu olabilirler o yüzden geri getirip mobinge maruz bırakıp istifanı almaları.
Soran+1 yılistifa dılekcesı vermıycem onlar cıkarıyor nıye ıstıfa edeyım neyse sgkya bıldırmesınler benım ıcın ıyı sgk odenmıs olurr ohh keyıff
Cevap sahibi+1 yılBildirmeyi ay sonuna da aklayabilirler. SGK bittikten sonra 6 ay devam eder. 6 ay sonra kendin başvurursun ücretsiz.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen geri dönmem hatta telefonu acar yedi ceddinden baslar soyuna sopuna giydiririm onlarin
24 Yorumla
Soran+1 yılSgkya cikisimi vermiolar baska ise girsem giremiycem amac nee
- +1 yıl
Şikayette bulanabilirsin
Soran+1 yılBuluncamda amac be
- +1 yıl
Hic bir fikrim yok önemli degil o halledilir zaten
+1 yıltekrar atılmak istiyorsan git.
Tabiki gitme atılma sebebin neydi15 Yorumla
Soran+1 yıliftira attılar sonra heralde ıftıra oldugu ortaya cıkmıs
- +1 yıl
kötü bir şey peki gitsen rahat edecekmisin
Soran+1 yılhayır gene aynı ınsanlarla tum gun aynı yer
- +1 yıl
cevap = gitmemelisin :)
Soran+1 yılbencede
+1 yılEskisinden daha iyi bir pozisyon ve ücret talep edin. Profesyonel düşünülmesi gereken bir konu iş hayatı. Duygusal bakarsanzı kaybedersiniz.
10 YorumlaAsla asla asla dönme. Sen bir kere gözden çıkarıldın. Bunu kendine yapma. Başka yerde iş bak. İnan çok şahit oldum bu olaya. 2. Çıkarılış çok daha büyük rezillikle oluyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılbencede dıger pıs ınsanlar gıtmez ben gene ugrasıcam onlarla tum gun
Soran+1 yılhayır maas sartlar felan ıyı ama ınsanlar cok kotu sureklı mobbıng var
- +1 yıl
O zaman birileri seni kovdurmak için bunu yaptı. Olan sana oldu. Şimdi de geri gel dendi. Eğer gittiğinde şikayet eden yalan söyleyen kovulacaksa git. Ama o da hiçbir şey olmamış gibi devam edecekse hiç uğraşma.
Ama kendi fikrim, büyükte konuşuyorum. Asla gitmezdim. Kimse kimsenin gazıyla bana haksızlık yapamaz. Net.
Soran+1 yılevet sırket bana deger verse sılmezdı zaten bırde dedımkı bana heryerde ıs cok bulurum merak etmeyın kac gundur cıkısmı vermıolar sgkya
+1 yılİşe cok ihtiyacin yoksa daha iyisini bulurum diyorsan dönme 😂
20 YorumlaDönme. Olur da bir daha çıkarırlarsa yaşayacağın pişmanlığı düşün.
10 YorumlaHatalarını anlamışlar suçsuz olduğun ispat edilmiş galiba bu yüzden çağırıyorlar
10 Yorumla
+1 yılOnurum her şeyden önemlidir. Tazminat davası aç ve paranı al. Dönme.
10 Yorumla
+1 yılBence dönmelisin hatalarını anlamışlar daha değerli kıymetli olursun ama gittiğinde geri çağırma sebebini sor ve insanlara karşı mesafeli ol
122 Yorumla
Soran+1 yılgıtsem orada gene olcak o dıger calısanlar kavgalı oldum nasıl analscam
- +1 yıl
Olsunlar onlar düşünsünler senin bi suçun günahın yok ki suçlular işine devam ediyor pişmiş pişmiş sen güzelim işinden oluyorsun. Hem çoğu iş yerinde bu tarz problemler olur bir bakmışsın her şey eskisinden güzel olmuş
- +1 yıl
Bu tükürdüğünü yalamak değil eğer öyle düşünüyorsan o yüzden gitmek istemiyorsan
Soran+1 yılnasıl duzelcek hergun kavga edıyoruz
- +1 yıl
Hergün sen mi onlarla kavga ediyorsun yoksa hepiniz birbirinizle mi
- +1 yıl
Gitmeden önce müdürle bunlarıda konuş o kişilerden rahatsız olduğun şeyleri dile getir eğer böyle olursa gelirim de aksi halde sürekli çatışma olur de
Soran+1 yılben edıyorum sureklı benden habersız benım adıma ıs yapıolar
- +1 yıl
Bu durumu konuş ve dön bi şans daha ver oraya baktın devam ediyorlar bu sefer komple sil yalvarsalar da dönme
Soran+1 yılkonustum yapanlar bır olmus demıslerkı bız oyle bırsey yapmadık ama her odada kamera kayıtları var ortaya cıkıyor
- +1 yıl
Kamera kayıtlarına bakmışlar mı peki
Soran+1 yılbakmıslarkı gerı cagırıolar ama o yonetıcı onuda sılmıstır allah bılır ama bu suc olur dımı
- +1 yıl
Tabikii suç zaten iftira atmaları başlı başına bir suç da çağıran kişi senin suçsuz olduğunu biliyor mu yoksa ihtiyacı olduğu için mi çağırıyor
Soran+1 yılbılmıyorm bırsey demıolar muhtemelen kameralardan baktılar
- +1 yıl
Demek ki iftira atanlar kamera kayıtlarını silmeye cesaret edememişler ee şimdi neye karar verdin
Soran+1 yılbılmıorm moralım bozuk gıtsem yıne mutsuz olcam orada dıyorum acaba ısten atmıslarmıdır onu kamera kayıtlarını sılmekte g... ister
- +1 yıl
İçine sinmiyorsa mutsuz olacağına inanıyorsan dönme tabii
- +1 yıl
Ben sadece belki bi şeyler değişir seninle uğraşılmayacağının yersiz anlamsız bir davranış olduğunu anlamıştır diye dön diyorum
- +1 yıl
Baktın kimse bişi anlamamış komple silersin orayı
Soran+1 yılsen dön diyorsun yani
- +1 yıl
Aynen evet ve hakkında hayırlısı olsun diyorum
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTazminat ödemek zorundalarsa dönme. Ödemeyeceklerse dön.
10 YorumlaŞartlı dön, yönetici yaparsanız dönerim de.
10 Yorumla
+1 yılBunları ispatla tazminatını al yoksa çıkış vermez, sebepsiz işe gelmeme tutanağı 3 gün tutsa haklı duruma düşerler.
05 Yorumla
Soran+1 yılbugun cıkıs vermısler işci istifa etmıstır dıye şaka gibi istifa dılekcesı felan asla vermedim
- +1 yıl
Şikayet et. Cimere ve caakima ve sosyal güvenlik bakanlığına yaz. Sgk ya bildir
- +1 yıl
Oyarlar
Soran+1 yılamaç ne kafayımı yedi bunlar yaa akıllarınca benı kendılerıne muhtac etcekler
- +1 yıl
Tipik ego sorunu yaşıyorlar. Kompleksli tipler.
İse çok ihtiyacın yoksa farklı alternatif ler varsa dönme, o insanlar ile aynı ortamda enerjin düşer.
10 YorumlaKarekterine bağlı ben olsam hepsine yol verir rehberden silerim
11 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle yaptım
haksızca çıkardılarsa tazminatını vermeliler tazminat almadan dönme
birde özür beklediğini söyle
00 YorumlaMaaşına zam ve özür iste sana haksızlık yapanlardan özellikle. Olursa güzel olur olmazsa da şansını denemiş olursun
00 YorumlaBence dönmelisin şu zamanda en onemli olan iş ve geri cagirdiklarina göre hatalı yere çıkardıklarını anlamışlar gidince detaylı bilgi öğrenirsin insanlara mesafeli olursun sıkıntı olmaz
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBen gitmezdim çıkartılan yere. cikartildiktan sonra manevi olarak dar gelir
10 Yorumla Dönmemelisin, iftirayı atanla yola devam etsinler
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle bana deger vermeyen sırketed edeger verıcek degılım
+1 yıldönme.
iş yerine dava aç216 Yorumla
Soran+1 yılkameralar felan varr ama yonetıcım kayıtları bıle sıldırır oyle bır adam
Soran+1 yılanlasılırmı sıldırdıgı sızce
Soran+1 yılnasıl anlasılır
Soran+1 yılhadı yaa cok ıyı o zaman
Soran+1 yılyazısma degıl bagırıs cagırıs olaylar benım yerıme ıs yapmalar kamera var sahıt olmuslarmı bılmıorm ama olaylara sahıt olan arkadaslar var
Soran+1 yılpatron cagırdı yonetcıler degıl onlara kalsa basarılı oldum ıcın ayak kaydırma derdındeler
Soran+1 yılvalla herkesı sıldım nefret edıyorm cıkısı sgkya bıldırın dedım hala gozukmuo
u +1 yılDönme gururlu ol. Ben de dönmedim. Kimse kimsenin evcil hayvanı değil.
00 Yorumla
+1 yılDönmemelisin çünkü eskisi gibi heyecan ve o istek olmayacaktır
00 Yorumla
+1 yılAtildigin yere gitme gururlu ol
115 Yorumla
Soran+1 yılmobbing cok agrıma bende ağır hakaret kavga ettım sırkette sonra mudur senden herkes sıkayetcı hep sorun cıakarıyorsun devam edemeyız felan dedı ama cıkıs evrakları felan ımzalatmadı bende olur ben heryerde ıs bulrum sorun degıl dedım esyaları toplayıp cıktım
- +1 yıl
Ne gibi mobbing vardı mesela
Soran+1 yılıftıra arkamdan benım adıma iş yapma
- +1 yıl
Offff ne kadar zor hayat ya x😔
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Ailen destek çıkıyor mu sana
- +1 yıl
Tek mi yaşıyorsun yani
Soran+1 yılyok aılemle evet
- +1 yıl
İyi bari kira derdin yok
Soran+1 yılEvet ev bizim
- +1 yıl
Kira derdin de yok iyi bence başka iş baktın mı peki
Soran+1 yılYaa bunlar benim sgkya cikisimi vermiyorlar baska is bulsam basliyamiycam orada calisiyor gozukuyorm amaclari neki
- +1 yıl
Müdürüne şöyle bu durumu konuş ne iş yapiyorsun bu arada
Soran+1 yılMudurle kavgaliyim zTen bankaciyim sgkdan cikisimi vermeden yeni isede giremiyorm
- +1 yıl
Bir arastirim senin için ihtihar cekebiliyorsun diye biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnları yaptıklarına pişman ederek geri dön. Hem para kazanmış ol hem itibarını geri kazan.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapcm bunu donsem gene hayatı dar etcekler bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş oturtmktan iyidir git.
bu arada eski bir atasözü derkei. iş işte eş eşte bulunur.
git başla istersen iş ararsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu şarkıyı gonder onlara
https://m.youtube.com/watch?v=ND03s_9kd4g10 Yorumlaasla' çıkarılmışsın hemde..
çıktığın yere geri dönme, çıkardığın işçiyi geri alma.. sonunda mutlaka pişman olacaksın hem de 5 katı..03 Yorumla
Soran+1 yılYaa sgkdan cikisimida yapmiolar delircem
Soran+1 yıl5 ay felan calıstım tazmanıt almam zaten
Eğer işinden memnunsan ortamını filan seviyorsan özür dilemek şartıyla geri dönebilirsin bence
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır memnun degılım ınsanlar cok kotu mobbıng cok var hergun kavga edıoruz ama sartlar ıyı maaslar felan
Soran+1 yılkaç gündür kabul etmıyorum dıye cıkısımı vermıyorlar sgkyaa baska ısede baslıyamam
Soran+1 yılNeden vermiolar sence baska is bulamiyim diyemi
Soran+1 yılBence amaclari baska kotuluk dusunuyorlar baska isede girmesin diye
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılDönme ya. Yine bir dedikodu iftira bir şey çıkar..
10 Yorumla
+1 yılYüksek maaş iste ve geri sön
10 YorumlaKovuldugun yere asla dönme.
10 Yorumla
+1 yılKac bin TL alacaksın nerede hangi şehir
10 YorumlaHayır bence dönmeyin…
10 Yorumla
+1 yılEğer mutlu olduğun bir iş ortam iyiyse gidebilirsin
00 YorumlaGit bence
14 Yorumla
Soran+1 yılsgk cıkıs vermıs bugun ıstıfa dıye dılekce vermedım
Soran+1 yılnasıl yanı ben ıstıfa dılekcesı vermeden benı nasıl ıstıfa etmıs gosterebılırr
+1 yılBende buna benzer bir şey yaşadım ve geri dönmedim
18 Yorumla
Soran+1 yılseninki nasıldı bunlar bılerek cıkısımıda vermıolar sgkya
- +1 yıl
Mobbing den dolayı ayrılmıştım bı kaç ay sonra tekrar çağırdılar gitmedim aynı şeyleri yaşamamak için
Soran+1 yılbenimde mobbing cok agrıma bende ağır hakaret kavga ettım sırkette sonra mudur senden herkes sıkayetcı hep sorun cıakarıyorsun devam edemeyız felan dedı ama cıkıs evrakları felan ımzalatmadı bende olur ben heryerde ıs bulrum sorun degıl dedım esyaları toplayıp cıktım.
- +1 yıl
Evet bende müdüre ile kötü ayrıldım onun için şikayet dilekçesi bile yazmıştım
Soran+1 yılbende mudurle bırde calısanla asırı egolu arkadan her turlu ısı cevıren ınsanlar ıgrenıorm kendılerınden dava acmayı dsunuyorm hatta
- +1 yıl
İşten kendin ayrılırsan haklarından vazgeçmiş olmuyor musun
Soran+1 yılçıkısımı vermıyorlar işte sgkdan işede gitmiorum
- +1 yıl
İşlerine öyle geliyor demek ki
+1 yılYerinde olsam gitmezdim.
013 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Abi iftira atmışlar yani, o karaktersizleri görünce cinlenir insan ya.
Soran+1 yılevet heryer de kamera var baktılar heralde haklıyım ama donersem onu ısten cıkarmadılarsa ben gene orada cınnnet gecırcem kesn
- +1 yıl
Olay ne bilmiyorum ama patrona ulaşabilirsen durumu anlat
Soran+1 yılpatron bıze asla ulasmıo ust yonetımden bılgı alıyor cıkısımıda vermedıler sgkya
- +1 yıl
Çıkışını eşşek gibi vermek zorundalar senin kararını değiştireceğini düşünüyorlar
Soran+1 yılonlar attı benı sımdı gerı cagırıolar
- +1 yıl
Ben olsam gitmezdim, sende kararını ver.
Soran+1 yılçok kalbım krıık o ıgrenc ınsanlarla aynı ortamda olmak ıstemıorm ıssız kalmakta var
- +1 yıl
Valla ben aç kalırdım gerekirse genede gitmezdim başka iş arardım, yapı meselesi bu. O karaktersizleri sürekli görüp moralinin bozulacağı bir yerde ne kadar mutlu çalışabilirsin?
Soran+1 yılevet cok mutsuzum ısım guzeldı maası sartlarıda baya ıyı ama ınsanlar korkunc kotu
- +1 yıl
Gitsende mutlu olamazsın, onların yüzünü görücen. İyi düşün karar ver. Kararını etkilemek istemem ama ben gitmezdim.
Soran+1 yılonlarıda ılerde belkı cıkarırlarmı dıye dusunuyorm
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönmek seni aciz gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit konuş dinle onları sonra verirsin kararını
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGit görüşmeyi kayda al gizlice ve muhasebenş yap gerekirse dava aç ya da beni kıvdunuz de hıncını çıkar ya da gitme ve anlamlı içlerine oturacak bşr cümle kur
Ben gitmem de sen git çalış yine...
00 YorumlaMeslek ne senin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam asla dönmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönme bence
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılTukurdugunu yalama
10 Yorumla
+1 yılgitme
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı. hayir
10 Yorumla
+1 yılMahkemeye ver bence
10 YorumlaŞartlarını sun sosyal haklarında iyileştirme işte.
10 YorumlaDönmem.
10 YorumlaAsla
Dava aç
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. ben olsam dönmem
10 YorumlaDönme
10 Yorumla
+1 yılBen olsam dönmezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Haklı da olsam bana iftira atmışlar neden gideyim gururum nerede o halde?
+1 yılEvet geri dön sonra sen istifa et🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklın😂
+1 yılBen ce dönme
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılDönme.
00 Yorumla Ben dönmezdim
10 YorumlaDönme tabiki
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım