eğitim için sizce hangisi daha iyi
Özel Okullar
Devlet Okulları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğitim için sizce hangisi daha iyi
Özel okulların eğitim kalitesi daha yüksek. Üstelik denetleme ve sorgulama yapabilirsin. Devlette ne verilirse kardeşim yetenekli ise devlet okullarında okuyabilir...
Öyle bir şey var okuyacak zaten özel okul olsun devlet okulu olsun Okur ha ne olur çocuğundan yerlere varsın diyorsan maddi durumunda varsa özelde okudu yoksa devlet de orada da orada da okur sorun yok
Cevap
24Cevap
Özel Okullar
Özel okullarda okuyan biri olaraksöylüyorum devlet okulunda pek bi farkı yok üstğne devlette okuyanların ücretsiz faydalandıgı herşeydne üstüne para ödeyip gaydalanıyorsun bir nevi enayi yerine koyuyorlar çocugum olsa devlete gönderir gerkeitse özelders aldırırım
Kesinlikle paranın çöp olduğu kurumlardır. Bizdeki sınav sistemi çok soru çözmeye okumaya dayalı bu yüzden dersane hızlı okuma soru çözme için gerekli gerisi yalan dolan
Özel okullar para aldığı için genelde şişirilmiş puan dağıtır. Özel okula gidenlerin dışarıdan denemelere de katilmasi gerekiyor.
okuyacak çocuk her yerde okur ama ben asla özel okulda okumak istemedim bence gereksiz para
Devlet okulu diye bişey mi kaldı? Ortada devlet var mı ki okulu olsun? Saçma bir soru..
Devlet okulları daha iyidir. 2012 yılında YGS'de Boğaziçi Turizm İşletmeciliği bölümünü kazanmamı sağlayan etkenlerden biri de mezun olduğum lisedeki eğitim kalitesiydi.
Aile eğitim vermediyse zamanında faydası yok
Durumu iyise vatandasin tabiki özel okulda okutmak ister
kaliteli eğitim günümüzde özel okullarda mevcut tercihim bu olurdu.
devlet okulları ingiliz ve amerikan uşağı olmus islamcı dinci eliyle araplaştırılmıs ve olabilecek en kötü seviyeye çekülmiş durumda. özelde bunların pek çogundan kurtulma sansın var
Kapitalist olduğum için özel diyorum, mümkünse devlet her şeyden ayağını çeksin
Özel. Mümkünse lisede yabancı ülkelerin okulları tercih edilmeli.
Oğlum icn 4. Sınıfa kadr devlet ondan sonra özel okul düşünüyorum nedn 4. sinifa kadr die sorma kocam bey öyle dedi para sponsorumiz o
Devlette okudum. Özeli bir Koç, Sabancıya gitmiyorsan parayı pasan tüm canım okuyor zaten.
Özel daha iyidir.
ozele vercek param varsa yurtdisinda okurum zaten oranin egitimi daha iyi
Kızım özel okulda okuyor
Devlet okulunda okudum tercihim o yönde olurdu
Para olmadan nerede özelde okuyacan
Devlet okulları çünkü özel okul çok pahalı
Doğru bir eğitim için özel okulları tercih ederim
O da özel okuldan özel okula değişiyor. Çoğu zaman en aptallar iki puan yapıp parayı basıp özele gidiyor. Eğitimleri de hiç öyle kaliteli olmuyor. Max İngilizceni bir tık geliştirebilirsin
Tabii ki başarısını kanıtlamış okullar araştırılmalı bu durumda
Paran varsa ya da burs varsa özel tabi
Özel okul tercih ederim
Özel okul tercih edecektim edemedim
Senelerce devlet okulunda okudum
Devlet okulları tercih ediyorum her zaman
Maddi durum varsa özel
Hep devlet okulunda gittim
Hep özele gittim kıyas yapma şansım yok…
Sansliym8ssin.. nasil. peki. dwrsler
Devlet okulu tabiki
devlet okullari
Devlet Okulları
Ozel ozeldir tabi
Özel Okullar
Devlet okulu
Devlet okulu.
Özel
Devlet okulu.
Özel okullar
Özel