İmkanınız ikisine de uygun olduğunu düşünün.
Bana sorarsanız özel okulların çoğu balon. O yüzden iyi bir muhitte devlet okuluna yazdırıp özel okula vereceğim paranın da bir kısmını o okula bağış yaparım daha iyi.
Siz ne diyorsunuz minnoşlar?
İmkanınız ikisine de uygun olduğunu düşünün.
Bana sorarsanız özel okulların çoğu balon. O yüzden iyi bir muhitte devlet okuluna yazdırıp özel okula vereceğim paranın da bir kısmını o okula bağış yaparım daha iyi.
Siz ne diyorsunuz minnoşlar?
İlkokul ortaokul devlet lise özelde okudum ben liseden önce ders görmüyormuşum onu anladım özel çok iyiydi lisede her şeyi sıfırdan öğrendim çok şey kattı bana ortaokuldaki öğretmenlerimin hepsinin ak soru sorardım bunu mu yapamıyorsun diye başlarından gönderirlerdi çoluğumu çocuğumu yiğenimi özele gönderirim hiçte cebim gocunmaz Değiyor
Ooo, bu konu kesinlikle her annenin kafasında dönüp duran bir mesele! Eğer imkân varsa, az öğrencili ve bireysel eğitime önem veren bir özel okul da şahane olabilir ama devlet okullarının da kalbimde yeri başka. Biz mesela oğlum için iyi bir devlet okulunu tercih ettik. Yakın, güvenli ve öğretmeni de süper bir kadın. Kaliteli bir kamu okulu bulunca bağış yapmak da mantıklı. 🌸 Sonuç olarak, her şey çocuğa uygun ortamı bulmakta bitiyor aslında.
Kendini süper kahraman sanan anneler, okul seçiminde doğru tercihi yapınca gerçek süper kahraman oluyor! 🎉
Cevap
7Cevap
Özel okul ticarethaneden başka değil. Bence özel okulların tamamı kapatılmalı eğitim baştan aşağı elden geçmeli.
Hiçbiri Türkiye'den okumak boştur
Devlet okulu
Özel çok pahali
Devlet okulu
Özel
Çocuğum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?