universiteye ortam icin gidecekseniz gitmenize gerek yok universite cafe degil yok gercekten okumak istiyorum ogrenmek icin diyosaniz hangi alana yakin hissediyorsan o gitmelisiniz. nasil bulurum ama yanlis bolume gidersem? en kotu akademisyen olursunuz zaten sevdiginiz meslek
bu sekilde konusursak daha iyi anlasiriz cunku sorular artik cok klise olmaya basladi neyse simdi oncelikle kursa gitmenize kesinlikle kesinlikle ihtiyaciniz yok ingilizce ogrenmek icin telegram uzerinden wp uzerinden bir cok grup bulabilirsiniz sadece ingilizce yeterli degil sizin daha avantajli olmaniz gerekmektedir. hangi alanda bir firmada calismak istiyorsaniz ona gore ikinci hatta ve hatta ucunu dile ihtiyaciniz olacaktir. ornek veriyorum fransizca ve ispanyolca (ingilizceden sonra yetki alani en genis olan iki dil) youtube ve memrise (kelime ogrenme uygulamasi) gibi uygulamalardan bu diller konusunda temel olusturabilirsiniz. size onerim youtube uzerinde ingilizce olarak fransizca ve ispanyolca ogrenmeniz cunku youtube uzerindeki anlatan kisiler turk degil fransiz ve ispanyol olacaktir. temel seviyeyi gectikten sonra telegramdan fransizca gruplarina katilabilirsiniz daha yardimci olmami istediginiz bir konu var mi?
yani oyle demedim kendinizi gelistirirseniz her alanda is vardir. onemli olan isini severek ve hakkiyla yapabilmek. her yerde cafe var neden sadece bir kac marka gercekten para kazaniyor? cunku isini hakkiyla yapiyor. sanirim 18 yasindasindasiniz onunuzde kocaman bir yol var bu yol hem yukari dogru gidecek hem asagi dogru gidecek bu yolda saglam gittikce sizin mutlu olacaginiz bir hayat bekliyor olacak.
evet çok güzel konuşuyorsunuz ve haklısınız. Ama işte herkesin üniversite okuduğu bu dönemde gerçekten çok endişeleniyorum. Kendimi geliştireceğimi de düşünüyorum her iki bölüm için ama kararsız kaldım bakalım. Teşekkür ederim tekrardan☺️
eger zaten sadece is ise kuafore girebilirsiniz 4 sene sonra mezun oldugunuzdan daha fazla para kazanabilirsiniz. peki ya gercekte ne olmak istiyorsunuz? hayalinizdeki ne? siz kendinizi ne olarak goruyorsunuz bir firmada yabancilarla gorusme mi? bi kuafor mu? saglikci mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ablacim universiteyi okumak icin mi okuyacaksin ona gore cevap veriyim
ya cevap ver iste ne bu gerginlik
universiteye ortam icin gidecekseniz gitmenize gerek yok universite cafe degil yok gercekten okumak istiyorum ogrenmek icin diyosaniz hangi alana yakin hissediyorsan o gitmelisiniz. nasil bulurum ama yanlis bolume gidersem? en kotu akademisyen olursunuz zaten sevdiginiz meslek
yabanci diliniz var mi? ya da bu konuda istediginiz var mi?
yabancı dilim var ama geliştirmem lazım üniversiteye giderken kurslara gitmeyi düşünüyorum
ve ortam için gitmiyorum iş imkanı olması lazım ortam için gitsem sormam bile
bu sekilde konusursak daha iyi anlasiriz cunku sorular artik cok klise olmaya basladi neyse
simdi oncelikle kursa gitmenize kesinlikle kesinlikle ihtiyaciniz yok
ingilizce ogrenmek icin telegram uzerinden wp uzerinden bir cok grup bulabilirsiniz
sadece ingilizce yeterli degil sizin daha avantajli olmaniz gerekmektedir. hangi alanda bir firmada calismak istiyorsaniz ona gore ikinci hatta ve hatta ucunu dile ihtiyaciniz olacaktir.
ornek veriyorum fransizca ve ispanyolca (ingilizceden sonra yetki alani en genis olan iki dil)
youtube ve memrise (kelime ogrenme uygulamasi) gibi uygulamalardan bu diller konusunda temel olusturabilirsiniz. size onerim youtube uzerinde ingilizce olarak fransizca ve ispanyolca ogrenmeniz cunku youtube uzerindeki anlatan kisiler turk degil fransiz ve ispanyol olacaktir. temel seviyeyi gectikten sonra telegramdan fransizca gruplarina katilabilirsiniz daha yardimci olmami istediginiz bir konu var mi?
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için😊 yani uluslararası ilişkilerin sağlık yönetimine göre daha fazla iş olanakları vardır mı diyorsunuz? dkdkkdk
yani oyle demedim kendinizi gelistirirseniz her alanda is vardir. onemli olan isini severek ve hakkiyla yapabilmek. her yerde cafe var neden sadece bir kac marka gercekten para kazaniyor? cunku isini hakkiyla yapiyor. sanirim 18 yasindasindasiniz onunuzde kocaman bir yol var bu yol hem yukari dogru gidecek hem asagi dogru gidecek bu yolda saglam gittikce sizin mutlu olacaginiz bir hayat bekliyor olacak.
evet çok güzel konuşuyorsunuz ve haklısınız. Ama işte herkesin üniversite okuduğu bu dönemde gerçekten çok endişeleniyorum. Kendimi geliştireceğimi de düşünüyorum her iki bölüm için ama kararsız kaldım bakalım. Teşekkür ederim tekrardan☺️
eger zaten sadece is ise kuafore girebilirsiniz 4 sene sonra mezun oldugunuzdan daha fazla para kazanabilirsiniz. peki ya gercekte ne olmak istiyorsunuz? hayalinizdeki ne? siz kendinizi ne olarak goruyorsunuz bir firmada yabancilarla gorusme mi? bi kuafor mu? saglikci mi?