25 yaşındayım üniversite okumadığım için herzaman kendimi yetersiz ve cahil hissediyorum özgüvenim bile yok sizce haklı değilmiyim?

15 yaşımda ailevi sorunlarımdan ötürü okulu bırakmak zorunda kalmıştım zaten hiç sevmiyordum okulu tembel bi öğrenciydim psikolojik sorunlarım falan bile vardı ilkokul ortaokulda sürekli dışlanıp eziliyordum lisedede aynısını olacagını bildiğim için bıraktım gerçi iş hayatındada sürekli ezildim kargo, kurye, depo vs işlerinde çalıştım kendimi geliştrieceğim eyerlerede girdim ordada ustalar eziyordu özgüvensiz ve yalnız bir erkek için en korkuncu bu zaten yaşım 25 liseyi açıktan bitirdim iki yıl önce babamıda 5 yıl önce kaybettim 10 yıldır konusmuyorduk zaten kendisiyle evimiz kira İstanbul'da yaşıyoruz durumumuz kötü 4 yıl üniversite okuyacak bir gücüm yok zaten yeterli bir insanda değilim üni kazanacak benim yaşımda insanlar bilgisayar mühendisi doktor avukat olurken ben sürünüyorum keşke hiç doğmasaydım diyorum

25 yaşındayım üniversite okumadığım için herzaman kendimi yetersiz ve cahil hissediyorum özgüvenim bile yok sizce haklı değilmiyim?