Farklı şehir için yorum yazın lütfen
İstanbul
Eskişehir
İzmir
Antalya
Bursa
Tekirdağ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Farklı şehir için yorum yazın lütfen
Bir şehirden veya yaşayacağın yerden beklentin ne ona göre değerlendirmek lazım. Mesela Eskişehirde kiralar İzmir'e göre 3 kat daha uygun. Ama deniz yok gibi
Sosyal hayatını bilmiyorum ama Eskişehir çok hareketlidir. Orada sudan çıkmış balığa dönmezsin bence. Memur maaşıyla daha rahat yaşanabilir bir şehir. Keyiflidir severim
Yani olabilir ama bunu şehir bazında genellemek çok doğru değil ya. Sadece sanırım sosyal anlamda birşeylere ulaşmak daha kolay. Bu da bi algı yaratıyordur ister istemez
5 kardeşin 5i bile bir olmuyor. Emin ol hangi şehire gidersen git kafana uygun insanları bulursun mutlaka.
Rica ederim ne demek. Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun pişmanlık yaşatmasın
Öğretmen misin :) darısı başıma inşallah. İzmir güzel yer gelmek istersen düşün derim. Hele memur için yaşanılacak yer. Başlarda yalnızlık sıkacak nereye gitsen de. Zamanla çevreni oluşturursun
Büyük şehir olarak tabi yüksek diyebiliriz. Ancak iç anadoluda da durum farksız. Diyarbakır’a atanan arkadaşım 10 bine ev tuttu. maalesef barınma en büyük gider kalemi oldu artık. Burada da 1+1 10 bin tl civarında.
Cevap
20Cevap
İstanbul
Kiraları falan düşün bu arada büyük şehirde maaşın yarisi kiraya gider. Hatta çoğu tanıdığım kişi bu yüzüne küçük şehirleri yazdılar tercihe.
Benim demek istediğim maaşın yarısı gittikten sonra atanmanin bir anlamı kalmıyor. Kendi şehrinde özel falan çalışsan daha kârlı oluyor memurluktan. Tabi bu tamamen senin tercihin kendi istediğini yap kesinlikle 😊
Ne için atanacaksin öğretmen mi hemşire mi doktor mu vs vs meslek yazmamışsin fakat yalnız yaşamayı düşünüyorsan küçük ve ucuz olan iller daha makul bence fakat maddi durumun iyiyse sahil kenarlari her zaman iyidir
Neticede tercih senin elinde belkide İstanbul'da ailenle birlikte yaşıyorsun ve diğer ilde kendi başına yaşayacaksın buda tabiki bazı zorlukları getirecektir kira ısınma vs gibi ihtiyaçlarin olacaktır işten yorgun geldiğinde üstüne birde yemek yapmak Allah kolaylık versin şimdiden fakat şöyle düşünmek lazım büyük şehirde ulaşımda dahil olmak üzere bir sürü sorunla karşılaşırken küçük bir ilde ya da ilçede hem daha ekonomik şartlarda kalabilir hemde ulaşım konusunda daha rahat edebilirsin tabiki küçük bir şehirde yaşamak İstanbul gibi bir metropelde yaşamaya benzemeyecektir hafta sonu eglenebilecek gezebilecek bir yer olmayabilir evde oturup müge anlı seyretmeye dönecektir bu birazda sosyal aktivitenin yoğun olduğu bir şehirden farklı bir şehire gitmeye benzer senin için ideal bir yere gitmen tabiki şu an için İzmir Antalya gibi iller gözüküyor fakat işte İstanbul'da ailenle yaşıyorsan diğer gideceğin yerlerde yasayacagin seyleride düşünmek senin için daha sağlıkli olacaktır bu yüzden tercih yaparken oluşabilecek herşeyi düşünerek yapman daha doğrusu İstanbul zaten hiç bir zaman uyumayan şehir şahsen benim bile yaşamak istediğim bir yer orayı bırakıp başka bir yere gitmek senin zor olacagi kesin
Peki hangi tercihleri yapmayı düşünüyorsun deniz kenarında olması senin sanki senin için daha ideal sanırım İzmir en uygun şehir senin açından fakat tercihlerin arasında son tercih ettihin yerde çıkabilir ona göre tercih yapmalısın düşünerek mesela ben Balıkesir'de yaşıyorum fakat bakma büyük şehir olduğuna gece hayatı yok gezilecek yer yok bir iki tane alışveriş merkezi var o kadar onun gibi bence sana uygun olabilecek şehirler yine büyük sehirler Ankara İzmir Bursa en ideali İzmir kesinlikle tavsiye ederim
Edırneyı secebılırsın hem guzel yer hemde aşırı pahalı degıl hemde arada Yunanıstana falan gıdersjn
İstanbul ❤️
Ben de orayı seçeceğim kısmet olursa 🥲
Kendi adıma antalya ve eskişehir arasında kaldım.
edirne kesinlikle. türkiye’nin avrupasıdır kimse sana karışmaz herkes güler yüzlüdür. çok tatlı bir şehir gerçekten üniversitemi orada okumuştum
Bursa'yı beğeniyorum Her yere yakın, Deniz olsun dağ olsun diğer şehirlere uzaklığı olsun.10 yıldır sorun yaşamadım.
İzmir trabzon Ankara hepsi güzel senin için
Atanmak demişsiniz neye göre?
(Özür ) maddi gider duruma göre ifade ettim
Normalde nerde yaşıyorsunuz?
İstanbul' tabiki heryer 1 saat lik yol heryerini gezersin sıkılmazsın güzel yani
Bence İstanbul a yakın bir il seç Kocaeli Sakarya Tekirdağ olabilir
Herkes çok uygun diyor ekonomik olarak giden tanıdıklarım da beğeniyor bence denemeye değer bi şehir👍
Eskişehir bence
Malatya , Elazığ , Mardin
Nerelisin
Antalya dedim ama aslında Ankara tam memur şehri
Tekirdağ iyidir beaa
Yerinde olsam Antalya ya da İzmir seçerdim.
Yalova, bursa, bilecuk
Ben Ankaradan İzmir'e atandim ama cokta bi espirisi yok
Ankaradan İzmire gelip İzmiri beğeneni bir de İzmirden Ankara'ya gidip Ankarayı beğeneni hiç görmedim nedense fjdjdkk
Düzen farkı Ankara'da hersey elinin altinda tek düze bi yasam var
En mantıklısı Eskişehir
Ankara en iyisi
Hangi meslek için
Ankara
Ankara iyidir
Bursa’yı seç.
Antalya
Sakin merkezi ferah
Tekirdaggg
Eskişehir
İzmir güzel bea