Ben olsam kesinlikle küçükşehirlerden uzak dururdum. Mümkünse sahil şeridinde bulunan ( İzmir, Aydın, Muğla, Antalya veya son olarak Mersin gibi ) büyükşehirleri tercih ederdim.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonra da batardın öğretmenim ben oralara nasıl maaşım yetsin
Yok sosyal hayatı olan şehri nasıl seçicem yani ben İstanbul da okudum Kadıköy de yaşıyordum şimdi Karadeniz'de küçük bir yerdeyim şehirleri pek tanımadığım için nasıl seçmeliyim onu bilmiyorum
Hayır ya o kadar oldu mu şu an ha pardon oldu benim kuzen de Edebiyattan atandı 85,5'la atandı o Ama bu sene 82'ye düştü Evet eki bu sene nasıl oldu yani İstediğin noktaya ulaşabilecek misin tahminen kaç puan alırsın
Hadi inşallah bakalım olur şimdi bu şehir konusunda Hemşerim şöyle bir durum var yani ben orada da yaşarım Burada da yaşarım Demek ayrı bir de oraya gidip En az 4 yıl Yaşamak ayrı bence iyi ölç bir tart ona göre hareket et yani ailenle gidip de bir şehirde yaşamakla tek başına gidip o şehirde yaşamak çok farklı
Ailemle yaşamak istemiyorum artık 4 yıl İstanbul'da onlarsız yaşadım zaten yine yaşayabilirim hemde gittiğimde metroya binmeyi bile bilmiyordum o gün benimle gelmediler ben yalnız gittim atandığımda da öyle olsun yine yalnız giderim
Bence ülkemizin en büyük sorunu mutsuz aileler anneler mutsuzsa ama boşanmıyorsa mutsuz çocuklar yetiştirirler çocuklarım için boşanmıyorumdan da daha büyük yalan görmedim bok ediyorlar çocukların hayatlarını
Yo evlilik hayatı bana göre değil pek hem çocuk da yapamam erkeklerin çoğu et yiyor ben ete dokunamam da tiksiniyorum hem kendin dışında kazık kadar birinin sorumluluğu da üstüne biniyor
Sinop esnafı geçimini oraya gelen turistten sağlar bu nedenle kira fiyatları ve yerel firmaların ürünlerine koyduğu kârlar aşırı artmış durumda özellikle yaz aylarında söğüşlenmek için uygun bir şehir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence sevdiğiniz şehri seçin
Ben olsam kesinlikle küçükşehirlerden uzak dururdum. Mümkünse sahil şeridinde bulunan ( İzmir, Aydın, Muğla, Antalya veya son olarak Mersin gibi ) büyükşehirleri tercih ederdim.
Sonra da batardın öğretmenim ben oralara nasıl maaşım yetsin
O halde Eskişehir, Bolu gibi şehirleri tercih ederdim. Oralar da iyidir.
Bolu olabilir güzel bir yer teşekkür ederim
Rica ederim, inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın.
Umarım teşekkür ederim
Bekleyeli o kadar oldu ki en doğu da en batı da bana fark etmiyor artık 🤷
Branşınız ne
Aslında Turizm Rehberliği mezunuyum. Turizm değil de normal memurluk istiyordum
Umarım istediğin olur
Teşekkür ederim, umarım sizin de aynı sekilde
Yazmasam içimde kalırdı Fenerbahçe yüzümüzü güldürmedi umarım ÖSYM güldürür
İnşallah 😊
Daima merkez ilçe seç. Karayolu bağlantısına bak. Sosyal hayatı olan bir yer seç.
İşte bilmediğim şehirde nasıl seçicem onu onu bilmiyorum
Şehirlerin merkez ilçeleri yazıyor nette
Yok sosyal hayatı olan şehri nasıl seçicem yani ben İstanbul da okudum Kadıköy de yaşıyordum şimdi Karadeniz'de küçük bir yerdeyim şehirleri pek tanımadığım için nasıl seçmeliyim onu bilmiyorum
Şehri sor nette anlatırlar
Gerçekten yasayabilcegin bir yer olmasina dikkat et
şu an hangi şehirde yaşıyorsun. Mevcut koşulları bilmek lazim
Karadeniz de yaşıyorum İstanbul da okudum
Hmmm İstanbul dan sonra ufak bir şehir senin beklentini karsilamayabilir. Ben tercihlerimi yaşayabileceğim şehirlere göre yaptım genelde
Ben Mardin düşünüyordum aslında ama nasıl bir yer bilemiyorum
Aslen nerelisin
Çorum luyum orada da yaşadım Sivas'ta da yaşadım Elazığ Malatya gibi daha Doğu şehirlerinde de bulundum
Oto hemseriymisiz 😃😃😃
Neresinden ya
Merkez siz
Hmm ben is... p
Dolması güzel :)
Yedin mi. Evet bende severim😁
şu an çorumda misin
Hayır değilim
Hmmm bakınız yok mu artık gidip gelmiyormusunuz.
Bu arada branş nedir
Edebiyat
Formasyon var demi
Sizin taban puan kaçta kaldi
82 oldu sanırım
Hayır ya o kadar oldu mu şu an ha pardon oldu benim kuzen de Edebiyattan atandı 85,5'la atandı o Ama bu sene 82'ye düştü Evet eki bu sene nasıl oldu yani İstediğin noktaya ulaşabilecek misin tahminen kaç puan alırsın
Bilmiyorum daha girmedim
Tamam da hazırlık yok mu yani hazırlık süreci ne seviyede
Valla iyi gibi bilmiyorum
Hadi inşallah bakalım olur şimdi bu şehir konusunda Hemşerim şöyle bir durum var yani ben orada da yaşarım Burada da yaşarım Demek ayrı bir de oraya gidip En az 4 yıl Yaşamak ayrı bence iyi ölç bir tart ona göre hareket et yani ailenle gidip de bir şehirde yaşamakla tek başına gidip o şehirde yaşamak çok farklı
Ailemle yaşamak istemiyorum artık 4 yıl İstanbul'da onlarsız yaşadım zaten yine yaşayabilirim hemde gittiğimde metroya binmeyi bile bilmiyordum o gün benimle gelmediler ben yalnız gittim atandığımda da öyle olsun yine yalnız giderim
Anladim biraz sitem var yani. Ama sen genede ruhuna hitap eden bir şehir düşün.
Deniz kenarı olması lazım o zaman su sesini hiç sevmem ama oturduğum ev denize çok yakın görmeyi seviyorum
Denizi bende severim. Ankara kesmiyor artık beni😃
Yalova
Balıkesir
Antalya
Bursa.
Buralar olabilir bence
Tekirdağ da olabilir ders çıkışı rakı içmeye mdkfkdjss
Ankara güzel şehir çocukken haftada bir giderdim
Güzel ama akrabalarda var. Rakı işi her yerde olur ya.
Gel ismarlayim😃😃
Akraba=akrep
😃😃😃
Ya abimler anlamlar var orada
Ablamlar
Nerde
Ankara da
Sen hangi sehirdesin
Allahın belası bir şehir boş ver
Soyle ya nolcak AA
Babanın işinden dolayimj ordasinjz. Mesleği nedir
Başladı ahret sorusu nikahına almazsan söylemem
Nikahıma aldım. diyelim.
Ya mutsuz olursan 😃😃
Sjdjsj boşarım
Hemen boşa zaten. Hemen. Nasil hemserisin sen ya
Ne demişler asmayak da besleyek mi mutsuz olursam niye kendimi mutsuzluğa mahkum edeyim ki
Bu da güzel bence. Bu mantık olmalı yani😃
Bence ülkemizin en büyük sorunu mutsuz aileler anneler mutsuzsa ama boşanmıyorsa mutsuz çocuklar yetiştirirler çocuklarım için boşanmıyorumdan da daha büyük yalan görmedim bok ediyorlar çocukların hayatlarını
Çok doğru söylüyorsun. Peki sende de aynı durum mu gecerli
Yo değil ama çok şahit oldum benim durumum benim anlaşamıyor oluşum kuşak farkı
Yaşları kaç sizinkilerin
Ben 23 onlar 45-48
Jenerasyon farkı nasıl oluyor ya. Sizinkiler genç ki
Değiller demek ki
Olabilir. 😃😃 erkencisin
Ders çalışıyorum
Hmm tamam çalış calis
Atanırım umarım
Insallah atanırsin
Anne baba meslek nedir. Memur mu
Nikahına alacağını düşünmeye başladım
Belki alırım. 😃😃😃
Sonuçta bizim kizsin
Ay ben evlenemem ya
Niye ki Şimdi neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı hissettin var mı özel bir sebebi
Yo evlilik hayatı bana göre değil pek hem çocuk da yapamam erkeklerin çoğu et yiyor ben ete dokunamam da tiksiniyorum hem kendin dışında kazık kadar birinin sorumluluğu da üstüne biniyor
Ohoooo sen baya değişik yerlerden baktın olaya be hemso🙂😁😁
Özele gelsene sen
Aç hesabını
Tamam
Takip attım
Sanırım tek maaşlı olacaksınız... ekonomik açıdan rahat edeceğiniz küçük şehirler seçin... Amasya, Sinop, Hatay vs
Sinop asla uygun bir yer değil
Neden ki
Sinop esnafı geçimini oraya gelen turistten sağlar bu nedenle kira fiyatları ve yerel firmaların ürünlerine koyduğu kârlar aşırı artmış durumda özellikle yaz aylarında söğüşlenmek için uygun bir şehir
Ayrıca eğer memursanız 3 olan kira 8 olur
Hımmm ordaki bir öğretmen arkadaşım uygun demişti, gerçi birazda şehri tanımak önemli... uygun kiralı yerleri, esnafı vs
Bu arada merak ettim meslek neydi?
Geçenlerde Sinop'tan bir öğretim üyesi ile konuştum tek başına ev tutacak öğretim üyesi olduğunu öğrendiklerinde kirayı 2 katına çekmişler
Neyse umarım yüksek puan alıp istediğiniz şehri seçetsiniz
Umarım teşekkür ederim
Trafik, şehrin maddiyatı kiralar sakinlik yani AYDIN tercih yap gel tam bir emekli şehri kuşadası didim çok yakın 😊
Sessiz sakin nezih ve ulaşımı kolay…ucuz bir yer kalmadı gerçi ama ekonomik anlamda biraz daha rahat yaşanabilir bir yer
Önce sınava gir sonra kazan kazandiktan sonra puanın yüksek olsun 🤣
Yahu atan da tek sen şehre uyarsın
Amin
orada mutlu olabileceğin bir şehir
Nüfusu az olan yerleri seçerim
sakin bir yer istiyorsan bolu derim.
Kiralar uygun olsun
Kiralarına göre seç
Sivrihisara git
Boludayım bolu iyi
Mesleğin ne?
Medeniyete göre