Arkadaslar yök atlasta üniversite araştırıyordum böyle bir seye denk geldim bu bizim bildiğimiz Ankara hukuk mu nasıl bu kadar düşük netlerle almış olabilir başka bir Ankara üniversitesi var mı?
2021 yks çok zor bir sinavdi o yüzden netler cok düşük gelmişti ancak sıralamalar da yüksekti ondan dolayı bu netler olmuştur ancak bu denli zor bir sınav da kolay kolay olmuyor
Yani 24'ü ve sorularını henüz görmedik ama 23'ün zorluk seviyesi ve şartlarına göre yorumlayacak olursak 15 tyt matematik netiyle gitmek bir hayli zor?
Sınavın belirleyicisi matematiktir eşit ağırlıkta fark atmak istiyorsan matematik cozmelisin EA da 27-30 matematik neti uapsan ilk 90 bine girersin düşün bir de edebiyati fullesen ilk 50 bin gelir. Bu sene 27 matematik neti yapan bir arkadaş 84 bine girdi iş matematikte yani. Hukuk içinde ilk 50 bine girmeye çalış derim
Anladım edebiyat ve sosyal derslerim çok iyi zaten sosyalleri fullemeyi edebiyatı da fule yakın yapmayı planlıyorum matematik benim için biraz problem teşkil ediyor o yüzden en az kaç net olmalı diye kafa karışıklığına düşüyorum bazen elimden geleni yapacağım teşekkür ederim :)
Son sınıfım ben daha cok basındayım problemlerde idare eder kotu denemez turkce /edebiyat sosyalleri rahat yapıyorum zaten sadece matematik sorun arz ediyor