AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet zor ben de zamanında Marmara üniversitesi ilahiyat fakültesi'ni yazmıştım ama daha sonra tercihlerimi değiştirdim iyi ki okumamışım ilahiyat çünkü İslam'ı öğretecek o kadar hoca var ki medrese eğitimi almış hocalar daha iyi bence ilahiyat okumaktansa medrese eğitimi almayı tercih ederim
Kırklareli üniversitesi ilahiyat fakültesi okuyan arkadaşın oldu mu peki
Hayır olmadı ama dediğim gibi ilahiyat bence mantıklı değil artık 5 yıl önünde var atamaları azaldı ülkenin yarısı ilahiyatçı zaten şimdiki aklım olsa gidip meslek öğrenirdim gayet de başarılı zeki bir öğrenciyim dereceyle üniversite kazandım
Anladım. Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Sınavsız 2. Üni de okuyorum yanında ben tıbbi sekreterlik olarak
İlahiyat benim hayalimdi aslında bu zamana kadar. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği okumayı çok istemiştim.
İnşallah hayırlısı olur ben üniversite okumanın artık mantıklı olduğunu bile düşünmüyorum aklı olan yurt dışına kaçsın
Yapabileceğime inanıyorum ya bakalım. dxjsks
Yani bu ekonomide haklısın ezjsjsj
Yapabileceğin inandığın her şeyi yaparsın Allah yardımcın olsun sonuçta ilim öğreneceksin yani Allah'ın adını zikredildiği bir ortam olacak ama zor be gerçekten zor
Hazırlığı geçeceğim zaman sana burdan yazıcam söz Dxsjsjs
İnşallah bacım İnşallah geçersin ben de imam hatip lisesi mezunuyum az çok biliyorum öyle şeyleri ilahiyat da okurken sana onda vazgeçtim gerçi yukarıda yazmıştım İnşallah geçersin Allah gazağını mübarek eylesin 😂
Amin teşekkür ederiiiiim 😂. Sen şu an hangi bölüm okuyorsun peki?
Ben benim hikayem çok uzun ya bakalım nerede bitecek şu an sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum ama aslında Türkçe öğretmenliği okuyordum iyi bir üniversitede ama bazı sebeplerden bölüm değiştirdim ama okumak istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum kafam çok karışık çok fazla sorunum sıkıntım var ya
Anladım. Hangi üniversite
İstanbul
Güzelmiş
Sağ ol canım �nşallah her şey güzel olur ya bakalım güzel hayırlı bir kısmet çıkar evlenirim belki 😂😂
Öyle bir düşüncen varsa yakında evlenirsin merak etme dxjsjsj
Kız Bir ara bir yerde çalışıyordum sürekli talipler geliyordu gidiyordu işte bekar mısın bekar mısın bekar mısın ben de evlenmeyi düşünmüyordum ama şu sıralar düşünmüyor değilim yeni bir hayat Fikri heyecanlı geliyor ama okul içinde önümde yıllar var ya öğretmenlik atamaları kötü mantık evliliği ve aşk evliliği yapacağım
En mantıklısı mantık evliliği bu devirde ya. Çok sevsen de birini. Ekonomi yi de göz önüne alıcaksın. Ekonomi kötü gerçekten
Şöyle söyleyeyim benim için erkekte olması gereken özellikler aslında sen anlat Karadeniz dizisindeki Tahir de vardı o yüzden ondan bayağı hoşlanıyorum birincisi güçlü olacak Yapı gereği öyle zayıf cılız olmayacak biraz uzun olacak arşa gelmesine gerek yok karakteri sağlam olacak sahip çıkacak merhametli olacak güzel gülecek ve güzel bir ilişkimiz olacak aramız da mantık artı aşk olacak yani sadece aşık olduğuma evleneceğim de mantık da önemli evi olacak bir kere araması olacak
Aynı ben dxsjjssj ahahahahah ben de öyleyim biliyor musun nerelisin sen Karadenizli mi
Ben Karadenizli değilim doğuluyum ama doğu ve Karadeniz birbirine benzer aslında huy ve karakter olarak ama Tahir benim için bambaşka bir karakterdi bak Ulaş Tuna astepe yakışıklı değil Tahir Kaleli yakışıklı düşünceleri sözleri bakışı gülüşü boyu posu beni çok etkiliyordu hala çok etkiliyor mesela Ulaş Tuna astepe'nin videolarını izliyorum zerre etkileyici gelmiyor ama Tahir Kaleli karakteri merhameti koruyuculuğu nefesi olan sevgisi adam gibi adam ya
Gerçekten öyle... ilahiyat tan bu konuya nasıl geldik bizz😂😂
Vallahi hiç bilmiyorum ama benim içimde varmış demek ki jsjsjsjsjs burcun ne
Akrep senin
Kız bir şey söyleyeyim mi hiç akrep vibe vermiyorsun sen benim burcumu tahmin et ya sbhdhsshhdjd
Kova mi
Ya da boğa
Aşkım sen olayı anlamadın nedenini de söylemen lazım neden kova ya da neden boğa çok merak ediyorum ben böyle şeyleri 🤗😂😂😂😂
Çünkü çok sıcakkanlı birisin ortama ayak uyduran bi karaktere benziyosun dxjks
Boğa ve kova da bunlardan olduğu için öyle geldi aklıma exksksk ne harbiden burcun senin
İkizler jsjsjs
Oooooo ikizler burcu baya değişik bir ruh hale sahip bir burçtur
Neden
Gerçekten ruh halim bayağı değişik bir anda çok mutluyum bir anda üzülebiliyorum ama onun dışında genel anlamda eğlenceli komik samimi biriyimdir herkesle hemen hemen anlaşmaya çalışıyorum ama kimseyle pek samimi olmam samimiyetim Zirve noktadadır eğlenceliyimdir çekici bir karakterim olduğunu düşünüyorum peki sence auram nasıl
Nedenini ben bilmiyorum ama tanıdığım bir çok ikizler cinsleri hep değişik ruh hale sahipler mesela bugün biriyle sevgiliyse yarın baskasiyla öyle düşün dxsjsj
Auran da güçlü etkileyici karşındaki insanı mutlu edebilmeyi, kafasını dağıtabilme becerin var enerjin çok güçlü yani
Kız cidden mi auram
öyle mi ya ben bu konularda çok meraklıyım yani birisi bana auram hakkında yorum yapsın çok istiyorum ve herkes çok
Anladım iyi güzel
Aynen aynen güzel
Merak ettim gözlerin renkli mi ya da şeklini
Sen kızsın dimi yoksa erkek misin
Yeşil benim gözlerim güneşte mavi oluyor
Ya yuh ya o kadar şeyden bahsettim Tahir Mahir dedim üniversite dedim ne erkeği kızım ben öyle bir iğrençlik yapmam Allah'ın adını dahi aldım hahahshs komik geldi çünkü ben büyük çekik gözlüyüm de güzel eyeliner teknikleri biliyor musun sana soracaktım
Bana gelen taliplerden bahsediyorum işte evlenmeyi düşünüyorum diyorum sevdiğim erkek modelinden bahsediyorum erkek misin diyorsun aşk olsun 😂😂
Kafam karışık bugün kusura bakma ya
Önemli değil bu uygulamada zaten s**** dolu olduğu için seni anlıyorum
Hayır biliyorsan sen çek eyelineri bana
Hahahahahah 😂😂
Bütün kızlar var ya gözlerin çok güzel gözlerin çok güzel değil iltifat eder ve herkes makyaj yapmaya çalışıyor beni gördüğü yerde göz kapaklarım büyük gözlerim iri ve çekik badem göz galiba bu da Ceylan diyorlar ama ben teknik bilmiyorum çok üzücü ben de tesettürlüyüm
Tesettürlü olman çok iyi ya eyeliner sipariş verdim bende bugün yarın gelir desenli papatya desenli verdim
Sence iri çekik göz güzel mi badem göz diye geçiyor
Tabiki çok güzelllll
Hatta herkes estetik mi yaptırdın diye soruyor
Gözlerin ne renk
Benim gözlerimi koyu kahverengi göz kapakların büyük gözlerim büyük yukarı doğru çekik ve badem şeklinde kaşlarım gür siyah yüz şeklim oval ağzım küçük dudaklarım orta dolgunlukta burnum normal elmacık kemiklerim çıkık çenem çıkık boyum 1.60 kilom 60 zayıflamaya çalışıyorum
Ahahahahah ne güzel ifade ettin öyle