Eğitim & Kariyer 23 yaş üniversiteye başlamak için geç mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 23 yaş üniversiteye başlamak için geç mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Hayır oldukça normal bir yaş. Böyle şeyler ne sizi gersin ne de heyecanınıza ket vursun 0 0 Yorumla
Küçüktatlibalikk Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayatta herkesin zamanlaması kendine göredir herkesin vakti kendine 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 30 yaşında ikinci okulumu okuyorum inan geç değil nerden başlarsan kar senin için. 0 2 Yorumla linkerboy1991 1 yıl Ben 32 yaşında üçüncü ve dördüncü okula başladım. Türkiyede her şey mümkün😂😂😂 Yorumla linkerboy1991 1 yıl Lisans okudum iki tane iş bulamadım şimdi iki tane önlisans okuyorum.😂😂☺️ Yorumla
kapicinoo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bölüm onemli 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Hukuk veya psikoloji Yorumla kapicinoo 1 yıl Oku ama bi taraftna para kazan Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani bu bölümler haftanın 5 günü var nasıl olcak para kazanma Yorumla kapicinoo 1 yıl O kadar yok Yorumla Soran 1 yıl Nasıl kazanicam Yorumla kapicinoo 1 yıl Hangi ildesin Şu an Yorumla Soran 1 yıl Bende kalsın Yorumla kapicinoo 1 yıl İyi kanka sende kalmyaa ömür boyu devam etsin. Yoksa faydasi olurdu sana vs. Aman he faydali seylerden uzak dur Yorumla Soran 1 yıl Tm.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır oldukça normal bir yaş. Böyle şeyler ne sizi gersin ne de heyecanınıza ket vursun
Hayatta herkesin zamanlaması kendine göredir herkesin vakti kendine
30 yaşında ikinci okulumu okuyorum inan geç değil nerden başlarsan kar senin için.
Ben 32 yaşında üçüncü ve dördüncü okula başladım. Türkiyede her şey mümkün😂😂😂
Lisans okudum iki tane iş bulamadım şimdi iki tane önlisans okuyorum.😂😂☺️
Bölüm onemli
Hukuk veya psikoloji
Oku ama bi taraftna para kazan
Nasıl yani bu bölümler haftanın 5 günü var nasıl olcak para kazanma
O kadar yok
Nasıl kazanicam
Hangi ildesin Şu an
Bende kalsın
İyi kanka sende kalmyaa ömür boyu devam etsin. Yoksa faydasi olurdu sana vs. Aman he faydali seylerden uzak dur
Tm..
Hayır
Hayır geç değil baby