Pdr ve hukuk fakültesi geliyor ama yaşımın büyük olduğunu düşünüyorum 😢 27 yasuna girince başlıcam çalışmaya
Geç değil
Geç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle geç değil böyle bir düşünceye kapılmanızı yanlış buluyorum üstelik 23 yaş yani hadi bir 40-50 yaş deseniz bir ihtimal derim onda bile geç değil ama 20 yaş 23 yaş için hiç geç değil
Cevap
22Cevap
Geç değil biz geç diyenlere kafayı taktık takmadan başlasaydık diploma daha erken elimizde olurdu. Şimdi geç diye düşünürsen ileride gidersin ama o zaman daha da geç olur.
okumanın yaşı yok ama eğitiminiz iş hayatınız için önemliyse okuyun değilse genç arkadaşların yolunu açın
Tabiiki senin seçimine bağlı ama bence hukuk seç pdr çekilmez en iyiisii hukuk ailemde prof bile var çok güzel parası var bence seççç hiçbir şey için geç dğeil millet çocuk büyütmüş hala okuma derdinde boş ver
Çalışmayı düşünüyorsan 27 yaş biraz geç olabilir. Yeni şeyler öğreneyim değişiklik olur tarzında yaklaşıyorsan hiçbir yaş geç değildir.
Hiçbir şey için geç değil ben üniversiteye başladığımda 20 yaşındaydım.
Ben 23 ye başlıcam 😢
İş hayatına atilirsan erkenden daha iyi olur..
Nasıl olcakki zaten lise okumadım içimde kaldı
Ne geç'i komik olmayın. Çok iyi yaştasın. Umarım başarılı olur bitirirsin. Üniversite başka bir dünyadır onu da söylemeden geçeyim
Asla değil. Hayta gayet normal bir yaş. Boğaziçi’nde çok arkadaşım vardı senden bile geç başlayan, hepsi iyi yerlerde bugün :)
Bende 25 buçuk yaşımda doktor olarak calişacağim geç değil
Geç 23 yaşında başlayıp ne zaman bitireceksin bitirdin diyelim o zaman da işe alımın güç olacaktır
Beyefendi 30 yaşında KPSS'den atanıp işe başlayan var. Benim Kıbrıs'ta 28 yaşında üniversite bitiren arkadaşım şu an şantiyede müdür olarak çalışıyor yeni başladı. Sırf insanların umutlarını kırmak için bu şekilde konuşuyorsunuz ya aynısı herhangi bir konuda başınıza gelir merak etmeyin karma var bu dünyada. Karşınızdakinin umut ile hayata yeniden atılma isteği olduğunu farkettiğiniz halde yapıyorsunuz bunu. Ama sizin de bir yerden umudunuzu kırarlar merak etmeyin. Hayat bu belli olmaz.
Çok boş konuşmuşsunuz Kıbrıs ve Türkiye'yi bir kafeye nasıl koyarsınız
Türkiye'de kaç milyon Üniversite bitirmiş insanlar var hepsi boşta iş bulamıyor sadece bir yere göre konuşmayın
düzgün bölüm okusalardı bulabilirlerdi kız hukuk düşünüyorum diyor :D
Allah kimsenin emeğini boşa götürmesin verilen emekler boşa gitmesi kadar kötü bir şey yok
dandik bi üniversitenin dandik bölümünü okuyup 30.000tl maaş istiyorlar ya
Orası öyle bu yüzden bölümü iyi seçmek lazım
Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir
Geç değil Kesinlikle böyle düşünmeyin. 23 oldukça genç bir yaş. 50 yaşında da başlayan ve okuyan var
Okumanın yaşı mı var 40-50 üzerinde tanıdığım insanlar bar şu anda bende 30 yaşımda okuyorum hala
Başladığında dil öğren sonra yurt dışına kaç emeğinin karşılığını alırsın o zaman
23 daha çok genç bence. Hayatının başındasın ve ömrünün sonuna kadar calisacagin bir iş olacak
Ne alakası var niye geç olsun ben 26 yaşındayım yeniden üniveriste okumayı düşünüyorum mesela okumanın yaşı yok ki
Hesap kitap yapma bence akışına bırak her şeyi sen bir adım at geri kalan Allah'ın takdir ettiği gibi ilerler zaten sen başka bir şey düşünürsün Allah başka bir şey yazmıştır
70 yaşında bilgisayar öğrenmek isteyen kadın biliyorum tanıyorum, bizim kursa geliyordu.
Ben 22 yaşında girdim de ne oldu, halen onların ticari zihniyetli saçmalıklarıyla uğraşıyorum.
Değil 23 33 olsan bile geç değil.
Hiç başlamamaktan iyidir
hayır geç değil.
Biraz daha beklersen geç olacak
Geç değil saçmalama
Birak su ayaklari troll sorular iyice sıktı ya
Saçmalama istersen
Milletle eglenmekten keklemekten ne zevk aliyorsunuz hic anlamıyorum ne demek 27yasimda baslicam 21 yasimda gec mi sen kimsin kardeşim neyse ya umrumda degilsiniz bu saatten sinra kimi keklersen kekle umrumda degiller
Varmısin bahsine keklemiyorsam
23 te üniversiteye başlıcam 4 yıl okul 27 de ise baslicam
Insallah gonlunce olur herset
Hersey
Amin canım teşekkür
:))))
tabiiki geç değil
50 yaşımda bile sınava girdim
Çok geç, kaldın.
Değil
hayır geç değil
Geçc