Merhaba, özelde çalışırsanız uzman olarak atanabilirsiniz ama devlette öğretmen olabilmek için formasyon almanız lazım. Özel sektörde için de formasyon almanız öncelikli tercih edilme sebebiniz olacaktır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İnşallah olursunda bu devirde Türkçe öğretmenliği diyede bir şey kaldımı ya eskidi bu meslekler aç youtubeyi bir öğretmenin 9 ayda öğreteceği konuları 2 saatte takır takır öğretiyorlar sana bana kalırsa Türkçe öğretmenliği tedavülden kalkmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, özelde çalışırsanız uzman olarak atanabilirsiniz ama devlette öğretmen olabilmek için formasyon almanız lazım. Özel sektörde için de formasyon almanız öncelikli tercih edilme sebebiniz olacaktır. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Formasyon devam ediyor mu yeni gideceğim
Evet, ediyor.
Yessss🙉🧿
:D :D
Olabilir niye olmasın Edebiyat fakültesi diye de geciyo sonuç ta
Bilgim çok yok ama olur diyorum
Bilgin var mı bu konuda?
Ben Türkçe öğretmeni olmak istiyorum
Edebiyat da Türkceye girer bence
Eddbiyat okudun mu T7rkce rahatlık la olursun.
Edebiyat ve Dil Anlatim
İnşallah Allah nasip eder 🧿 Allah hayal ettirmeyecegi şeyi hayal ettirmez
İnşallah güzel insan bil şans diliyorum 😊
Teşekkür ederim 🙈
Rica ederim 😊
Bu arada seninle shbet etmek isterim
Tabi
Formasyon var mı
Onun hakkında bi bilgim yok
Öğretmen olmak icin fakülteye gitmeye gerek yok gidin halk eğitime 3 ayda öğrt. Olursun zaten zjsj
Türkçe öğretmeni olmak istiyorum nedense sürekli Türkçe öğretmeni ol diyor içimdeki ses inanıyorum allah yardım edecek 🙈🧿
İnşallah olursunda bu devirde Türkçe öğretmenliği diyede bir şey kaldımı ya eskidi bu meslekler aç youtubeyi bir öğretmenin 9 ayda öğreteceği konuları 2 saatte takır takır öğretiyorlar sana bana kalırsa Türkçe öğretmenliği tedavülden kalkmalı
Formasyon alabilir miyim
Tabiki alabilirsin onu diyorum ya zaten