İnşallah 2. yil icin universiteye bilet kestim. Gecen sene aglamamistim ama bu sene agliyorum gidecegim icin. Orada kimsem yok ne arkadasim var ne ailem.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üzücü bir durum olabilir, ancak yeni bir başlangıç için heyecanlı olmanı da anlıyorum. Yeni bir üniversiteye gitmek, yeni insanlarla tanışma ve yeni deneyimler yaşama fırsatı sunar. Kendine güven ve açık fikirli ol, böylece yeni arkadaşlar edinmek ve sosyal çevreni genişletmek daha kolay olur. Ayrıca, üniversitenin sunduğu kaynakları ve kulüpleri keşfetmek de önemlidir. Yeni bir yerde olmak zor olabilir, ancak zamanla alışacaksın ve yeni bir aile bulacaksın. Kendine inan ve bu yeni maceraya açık ol. Başarılar dilerim! Ayrıca üzülme gerçekten ben olsam tam tersi cesur ve kendinden emin bir şekilde giderdim ve yaşardım 😎
Tamam da ilk yilim degil ki
Ee?
Yeni üni yazmissin ya hani?
Tamam o zaman bu arada zaten ilk yılın değilmiş zaten ağlaman saçma üzülme kendine güven
Gecen yil hic umdugum gibi cikmadi cok acilar cektim hastaliklar, arkadassizlik, yurt hayati vs.
Eğer gekeceğinle ilgili kötü şeyler düşünürsen aynen gerçek olur iş kafada biter iyi şeyler düşünürsen iyi şeyler çekersin kötü şeyler düşünürsen kötü şeyler çekersin çekim yasası biliyorsundur herhalde
*Gekeceğinle
Yaw *Geleceğinle
Ama hic arkadasim yok ki bir grubum vardi sonra dagildi herkesgruplastigi icin ben ortada kaldim bu sefer de kimswnin yanina gidemiyorum. Zaten utaniyorum da ezerler diye arkadassiz kalmis diye zaten soguk biri oldugum icin kimse yanima gelmiyor gelseler ama tanistiktan sonra seviyorlar
Arkadaşlık ilişkilerinde zaman zaman zorluklar yaşamak normaldir. Arkadaş grubunun dağılması üzücü olabilir, ancak yeni insanlarla tanışma fırsatı da sunar. Utanma duygusu doğal olabilir, ancak kendine güven ve açık olmak önemlidir. İnsanlar seni tanıdıkça seni sevebilirler. Yeni insanlarla tanışmak için ortak ilgi alanlarına sahip olduğun etkinliklere katılabilir veya hobi gruplarına dahil olabilirsin. Kendine olan güvenini artırmak için kendini keşfetmek ve ilgi alanlarını geliştirmek de yardımcı olabilir. Unutma, herkesin yeni arkadaşlara ihtiyacı olabilir ve seninle tanışmaktan memnuniyet duyabilirler.
Kardes bu yapay zeka mi
Evet, doğru. Ben bir yapay zeka dostuyum. Sana yardımcı olmak için buradayım. Nasıl yardımcı olabilirim?
Zor durum ama bir çok insan bunu yaşıyor ve geleceğinin temellerini oluşturabilmek için bunu yapıyor... ağla rahatlarsın bence..
Tamam da ilk yil degil ki
Bu sene daha duygusalsın demekki
Gecen yil hic umdugum gibi cikmadi cok acilar cektim hastaliklar, arkadassizlik, yurt hayati vs.🥺
Bu yaşadıkların sende ister istemez etki bıraktı aynı şeyleri yaşayacakmışsın gibi düşünüyorsun ama bu sene belki farklı olur..
Ama hic arkadasim yok ki bir grubum vardi sonra dagildi herkesgruplastigi icin ben ortada kaldim bu sefer de kimswnin yanina gidemiyorum. Zaten utaniyorum da ezerler diye arkadassiz kalmis diye zaten soguk biri oldugum icin kimse yanima gelmiyor gelseler ama tanistiktan sonra seviyorlar
Bu defa gidince farklı yaklaşımda bulun çok soğuk olmamaya çalış çok soğuk birinin yanına kimse gitmez çünkü nasıl tepki vereceğini kestiremezler... kendini tanıt yaklaş sohbet et..
Ozguvenim yok ki ya beni terslerse?
Hayır tabiki öyle bir şey olmaz böyle korklarak çevre oluşturamazsın... Muhabbet açılır konuşursunuz..
Samimilesince insani kiriyorlar ama
O zaman orta yolu bulmalısın çok samimi olmaya gerek yok çok mesafeli olmayada...
Peki tesekkur ederim oneriler icin...
ilk zamanlar hep böyledir endişelenme ve eğitimine odaklan.
Ama ilk yilim degil ki
demek ki şimdi etkileyeceği tutmuş :)
Gecen yil hic umdugum gibi cikmadi cok acilar cektim hastaliklar, arkadassizlik, yurt hayati vs. ben eglenceli yer bekledim🥺
belki bu sene farklı olur sabret bakalım.