yaklaşık son 2 aydır huzursuzum, gerçek anlamda mutlu ve birşeylere hevesli değilim. gun içerisinde normal ruh halindeyken saat zaman fatketmeksizin durup dururken ortada hiçbir sebep yokken ağlıyorum bazen sebepli bazen de sebepsiz istemsizce oluyor. bazen bir şarkı duysam bazen de bir video izlesem anında ağlamaya başlıyorum istemsizce. kalbim yanıyo ara sıra. sürekli kötü birşeyler olacakmış gibi hissediyorum ve bu his bu düşünce gerçekten kalbimi yakıyo başımı ağrıtıyor. sırt bir gece o kötü hissiyat geldi diye uyuyamadım 1 saat ağladım. şimdi bunu yazmadan hemen önce de durup dururken ağladım. ne yapmalıyım bu huzursuzluğu nasıl gideririm kendimi nasıl rahatlatın lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
1 yıl
kötü bişey olacak gibi hissediyorum ve rahat nefes alamıyorum gerçekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sinirlerin yıpranmış uzun süre baskı altında hissettin mi kendini baskı altında ve huzursuz
olabilir gerçekten hissettiğim zamanlar oldu
Benden sana gelene..
Karşılık verir misin lütfen...
Şimdiden teşekkürler 😎👍
anlayamadim
niye
Ya bi att dicem niye
Depresyon olabilirmi acaba
değil gibi hissediyorum depresyon ile ilgili çok bilgim yok ama mesela arkadaşlarimin yanına iyi olmaya çalışıyorum bazen akışında ilerliyo her şey ama bazen onların yanında bile öyle hissediyorum ağlamıyorum ama eve geldiğimde mutlaka ağlıyorum. yani bir süreliğine ama sürekli olan bı durum. çok karışık anlattım ama
18 yaşlarımda bu bahsettiğin şeyleri yaşamıştım.
nasıl atlattın veya nasıl kendini rahatlattın
Annem ve babam psikiyatri uzmanına götürdü. Depresyon belirtileri gösteriyordum. İlaç tedavisi ve sonra normal hayata devam.
yani doktora mi gitmeliyim
İçinde garip bir his oluşuyor mu. Yani bir anda içine bir şey saplanıyor kötü düşünceler boğuyor.
evet genelde hep kötü şeyler olacak gibi hissediyorum nefesim kesiliyo böyle düşününce boğazımi biri sıkıyo gibi hissediyorum
Psikiyatri den randevu al. Yaşadığın durumu izah et.
aileme anlatsam çok ciddiye almazlar ki geçici bişey falan derler stres yapma derler
Onlar seni o halde gördüler mi hiç
hayır
Onlar ruh halini falan sezemiyor mu. Mutsuz, bıkkın.
Beni onlar götürmüştü. Nedenini anlamak için
bazen soruyolar iyi misin sorun var mı diye ama ben iyiyim diyorum sorun yok diyorum çünkü söylesem dediğim gibi pek ciddiye almazlar strestendir derler motive etmek için kafana takma derler geçerler
Hayır işte yaptığın yanlış. Kendinde sıkıntı hissettiğin zaman saklama. Paylaş anlat birilerine. İçine ata ata birikiyor ve seni yeyip bitiriyor.
çok haklısın gerçekten ama bilmiyorum ya
Dediğim gibi eğer sıkıntıların devam ederse bir uzmanla görüşmek sana fayda sağlar.
öneri için teşekkür ederim devam ederse böyle ciddi ciddi konuşup uzmana görünucsm
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Fazla karamsarsın ve her şeyin muhtemelen kötüsünü düşünüyosun
yok genelde çoğu olaya iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama bu böyle durup dururken oluyo
Seni etkileyen bir olay mı oldu
çok fazla sosyal olay
Anladım
geçmiş senelerde aynı arkadaş grubum yüzünden aralıklı zamanlarda 3 kez atak
ağlama kriz geçirdim. şuanda onlarla gorusmuyorum yemin ederim umrumda değiller ama hala etkisinde olabilir miyim düşünmedim değil
mesaj atamıyorum ki
normal takma
o anları ve o hissi düşününce normal gelmiyo
normal normal takma
Kafaya tokadan başka bir sey takma
öyle olmiyo işte bende öyle olsun isterdim
Olir olur