YKS2026 Yks sınavında tercih nasıl yapılır? Sılaüstüner Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir önlisans programından bir tane alttan dersim var yks sınavına girdim ve ikinci bir önlisans bölümü okumak istiyorum napmalıyım Güncellemeler+1 yıl Kaydımı silmem gerekiyormu Yks sınavında tercih nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Bölüm Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Satrial Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kayda gittiğinde orada bilgi veriyo olabilirler yine de araştır bi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sınava gir 0 6 Yorumla Sılaüstüner +1 yıl Sınava girdim zaten diğerini okumam için bu kaydı silmem mi gerekiyor onu soruyorum dondursam olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sildirmek lazım galiba. Yoksa herkes 2-3 bölüme kayıtlı olur. Ama dondurma olayı varsa iyi olur senin için Yorumla Sılaüstüner +1 yıl Öğrenci işlerini arıyorum açmıyorlar nerden öğrenebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternette aynı anda 2 örgün okul okunamaz diyor. Biri açık uzaktan eğitim, diğeri örgün olabilirmiş. Ama sen aramaya devam et açarlar umarım Yorumla Sılaüstüner +1 yıl Bende gördüm onu ama sadece bir tane alttan dersim var onun içinde kaydımı silmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok can sıkıcı gıcık bir durumdur ya sabır dilerim 😳 yeni kazandığın bölüm hangisiydi peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kayda gittiğinde orada bilgi veriyo olabilirler yine de araştır bi
okumak istediğin önlisans bölümü ne
Sınava gir
Sınava girdim zaten diğerini okumam için bu kaydı silmem mi gerekiyor onu soruyorum dondursam olmaz mı
Sildirmek lazım galiba. Yoksa herkes 2-3 bölüme kayıtlı olur. Ama dondurma olayı varsa iyi olur senin için
Öğrenci işlerini arıyorum açmıyorlar nerden öğrenebilirim
İnternette aynı anda 2 örgün okul okunamaz diyor. Biri açık uzaktan eğitim, diğeri örgün olabilirmiş. Ama sen aramaya devam et açarlar umarım
Bende gördüm onu ama sadece bir tane alttan dersim var onun içinde kaydımı silmek istemiyorum
Çok can sıkıcı gıcık bir durumdur ya sabır dilerim 😳 yeni kazandığın bölüm hangisiydi peki