Hemşireliği bırakmakta kararlıyım hastane ortamında daha fazla çalışmak istemiyorum. maaşlar hemen hemen aynı. İngilizcem B2 seviyesinde boy kilom tutuyor. Çalışma düzeni hemşirelikte de geceli gündüzlü. Sizce doğru mu yapıyorum?
Hemşireliğe devam et
Hostes ol
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karar tamamen senin. Hosteslikte de çalışma şartları kolay değil. İkisinde de insanlarla uğraşıyorsun
Hemşireler 24 saat nöbet tutuyor uykusuz. Ve yoğun bakımlarda hastaları kaldırıp çevirme gibi ağır işler yapıyoruz. Hosteslilk de çok zor ama hemşirelik de çok düzenli bir hayat vadetmiyor haftada 72 saat çalışıyorum ayda 280 saat
Evet ikisi de düzensiz hem de. Ama ilgin hangisineyse onu yap bence. Önemli olan sevdiğin mesleği yapmak
ingilizce B2 seviyesi yeterli değil gerçekten üst düzey soruyolar C1 C2 civarın da soruları çok zor eğer başarabilirim diyosan dene unutma çalışıp pes etmediğin sürece her şey olur ingilizcen kötü değil kısa bir zamanda sıkı çalısmayla C2 seviyesine gelebilirsin ve gerçekten mutlu olucağın şey neyse onu yap
Dil sınavlarını geçtim zaten şu anda
oha harbimi afferin kız benim ingilizce hocam geçememiti o zaman kim tutuar seni git nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa hosteslik seni mutlu edicekse onu yap hyatta farklı şeyler denemekte gerek baktın olmuyo yeniden hemşirelik yaparsın ya da ne yapmak istersen onu seni gerçekten neyin mutlu ediceğini düşünüyorsan onu yap kapat gözlerini hayal et kendini mutlumusun bir bak eğer mutluysan hosteslik yap böyle bir kararı burdaki insanlara bırakma sakın
Çok kararsızım o yüzden buraya yazdım. Hemşirelik çok zor 24 saat ayaktasın ve şiddet ortamı var en azından hosteslikte insanlar üstüme yürüyüp saldırmaz
türkiyede gerçekten hemşire ya da dotor olmak çok zor seni çok iyi anlıyorum ve ben eğer senin yerinde olsam hemşireliği bırakırdım en akıllıca karar gibi duruyo şu an ama ben sen değilim seni tanımıyorum karakterini bilmiyorum kendini en iyi tanıyan kişi olarak bunu iyice düşün ve dediğim gibi böyle bir kararı burada ki insanlara bırakma tabi olaya iş rahatlığı olarak bakmamız gerekirse hosteslik daha rahat duruyo ama bildiğim kadarıyla hosteslerde uçak inene kadar ayakta duruyo eğer hemşirelikte bundan rahatsızsan orada da karşılaşabilirsin hostes olursan can güvenliğin daha fazla olur malum ülkede her an bir sağlık çalışanı katledebiliyorlar maalesef belki hosteslik daha rahat olabilir hemşirelikten
hemşirelikte yine düzenli bir hayat kurabilirsin ama hostes olunca çok daha zor bence
Maaslar aynı mı dalga mı geçiyorsun
Evet hostesler ve hemşireler hemen hemen aynı maaşı alıyor belki kabin amirleri daha yüksek alabilir ama düz hosteslerle aynı
şu an için doğru sonrası için bilemiyorum
Hostestin evi yok doğru düzgün