Eğitim & Kariyer Bir işletme açmak için gereken şeyler nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Satış yapmak için bir işletme açmak gerekir ve bu işletme için neler gerekir nasıl başlanır? Güncellemeler+1 yıl GÜNCELL Bir işletme açmak için gereken şeyler nelerdir? Cevapla İş Soruları Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yani öncelikle ne satcagin ürünü temin etmen lazim ve işyerini açmak için dükkan tutman lazım bunları karşılayacak kadar ve ilk zamanlar büyük ihtimal ile pek satış yapamayacaksin onu tolare edebilcek kadar paraya ihtiyacın var 0 11 Yorumla Soran +1 yıl İnternet üzerinden satış yapmak istiyorum. Yorumla Berkgay123 +1 yıl Vergi levhan olmasi lazım sonra satış yapacağın siteden satıcı hesabı aç onlar o aşamada lazım olacak evrakları daha ayrıntılı söyler Yorumla Soran +1 yıl Ay bu işlerden anlayan ortak olmadan yapamam ben galiba Yorumla Berkgay123 +1 yıl Ne üzerine satış yapmayı düşünüyorsun ve daha önceden hiç satış tecruben var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ne yazık ki tecrübem ama bir adım atmam lazım artık. Yorumla Soran +1 yıl Çanta vs üstüne çizim yapıp satmayi planlıyorum. Yorumla Berkgay123 +1 yıl Sana bir arkadaş tavsiyesi olarak önce gardrop veya dolap gbi uygulamalardan hiçbir resmiyet olmadan baslamani oneririm Yorumla Soran +1 yıl Öyle oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Onu yaptıktan sonra ne yapacağım peki. Yorumla Berkgay123 +1 yıl Özelden yaz istersen aklım erdikce sorularına yanıt verebilirim daha önce yapmıştım Yorumla Soran +1 yıl Ben yazamam istek atım yaz Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kendine muhasebeci Bul o sana yardımcı olur 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Muhasebeciler mi anlar bu isten Yorumla Elite_joys +1 yıl Kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl Ay oda para ister şimdi. Yorumla Elite_joys +1 yıl Görüşmede para istemez işi resmiyeti dökeceğin zaman para alır Yorumla Soran +1 yıl Sermayem yok ne yazık ki Yorumla Elite_joys +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Adana neden Yorumla Elite_joys +1 yıl Ankara Bölgesi olsa sana yönlendireceğim dostlarım olurdu Yorumla Soran +1 yıl Üni hedefim Ankara hacettepe Yorumla Soran +1 yıl Ben üniversiteye geçince daha ayrıntılı bilgi için senin için sorun olmazsa sana ulaşırım. Yorumla Elite_joys +1 yıl Zamanın varsa takip et birkaç konuda sana bilgi edineceğim Yorumla Soran +1 yıl Ettim yazabilirsin Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlk olarak para lazım. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tahmini ne kadra Yorumla umeyirarsln +1 yıl Sektöre göre değişir Yorumla Soran +1 yıl Vergisi noteri vs onları soruyorum ne gerekir doye Yorumla umeyirarsln +1 yıl Bağkur primi + damga vergisi kdv falan Yorumla umeyirarsln +1 yıl Bunlar da vergi dilimine göre değişir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani öncelikle ne satcagin ürünü temin etmen lazim ve işyerini açmak için dükkan tutman lazım bunları karşılayacak kadar ve ilk zamanlar büyük ihtimal ile pek satış yapamayacaksin onu tolare edebilcek kadar paraya ihtiyacın var
İnternet üzerinden satış yapmak istiyorum.
Vergi levhan olmasi lazım sonra satış yapacağın siteden satıcı hesabı aç onlar o aşamada lazım olacak evrakları daha ayrıntılı söyler
Ay bu işlerden anlayan ortak olmadan yapamam ben galiba
Ne üzerine satış yapmayı düşünüyorsun ve daha önceden hiç satış tecruben var mı
Yok ne yazık ki tecrübem ama bir adım atmam lazım artık.
Çanta vs üstüne çizim yapıp satmayi planlıyorum.
Sana bir arkadaş tavsiyesi olarak önce gardrop veya dolap gbi uygulamalardan hiçbir resmiyet olmadan baslamani oneririm
Öyle oluyor mu
Onu yaptıktan sonra ne yapacağım peki.
Özelden yaz istersen aklım erdikce sorularına yanıt verebilirim daha önce yapmıştım
Ben yazamam istek atım yaz
Kendine muhasebeci Bul o sana yardımcı olur
Muhasebeciler mi anlar bu isten
Kesinlikle
Ay oda para ister şimdi.
Görüşmede para istemez işi resmiyeti dökeceğin zaman para alır
Sermayem yok ne yazık ki
Nerede yaşıyorsun
Adana neden
Ankara Bölgesi olsa sana yönlendireceğim dostlarım olurdu
Üni hedefim Ankara hacettepe
Ben üniversiteye geçince daha ayrıntılı bilgi için senin için sorun olmazsa sana ulaşırım.
Zamanın varsa takip et birkaç konuda sana bilgi edineceğim
Ettim yazabilirsin
İlk olarak para lazım.
Tahmini ne kadra
Sektöre göre değişir
Vergisi noteri vs onları soruyorum ne gerekir doye
Bağkur primi + damga vergisi kdv falan
Bunlar da vergi dilimine göre değişir