İlk olarak sosyal medyada satışlar başlatabilirsiniz. ufak bir tanıtım reklam videosu hazırlayıp sunarak başla bence. Potansiyeli izleyip takip ederek ufak bir depo hemde açık bir dükkan niteliğinde iş yeri kurup devam edebilirsin.
İnternetten kiralanıyor evinin yakınındaki Pazar’lara bak internetten soruştur sabah Pazar’lar 6 gibi açılır zabıta ile konuş o yardımcı olur 50-60 tl tezgah kiralama fiyatı vardı en son diğer türlü marka olmak internetten satış yapabilmek için şirket aldı alıyorsun o da 600 tl yani bu para senin 1 aylık emeğine eşit olur hemen hemen
Onu bilmiyorum işte onu öğrenmen gerek bi ara bende bu ticaret işlerine girmeyi düşünüyordum ordan biliyorum bu bilgileri internetten bakarsan daha sağlıklı bilgi edinebilirsin
Satacağım ürünler için bir odaya kayıt olman gerekiyor ben mesela terziler odasına kayitliyim ve çelik bilek takı vs.. satıyorum Trendyol da da magza açtım götürü usulü vergiye tabi oluyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlk olarak sosyal medyada satışlar başlatabilirsiniz. ufak bir tanıtım reklam videosu hazırlayıp sunarak başla bence. Potansiyeli izleyip takip ederek ufak bir depo hemde açık bir dükkan niteliğinde iş yeri kurup devam edebilirsin.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Pazar’dan tezgah kirala öyle temiz satarsın diyorsan online yapmak istiyorum marka olmam gerek yapılır mı yapılır ama gerek yok uzun iş
Pazar tezgahı kiralamak için ne yapmak gerekiyor
İnternetten kiralanıyor evinin yakınındaki Pazar’lara bak internetten soruştur sabah Pazar’lar 6 gibi açılır zabıta ile konuş o yardımcı olur 50-60 tl tezgah kiralama fiyatı vardı en son diğer türlü marka olmak internetten satış yapabilmek için şirket aldı alıyorsun o da 600 tl yani bu para senin 1 aylık emeğine eşit olur hemen hemen
50-60 küçük tezgah içindi şimdi olmuştur pahalanmıştır o da
Teşekkür ederim :) tezgahı kendim mi götüreceğim peki
Onu bilmiyorum işte onu öğrenmen gerek bi ara bende bu ticaret işlerine girmeyi düşünüyordum ordan biliyorum bu bilgileri internetten bakarsan daha sağlıklı bilgi edinebilirsin
İnstagram başla. Reklam fiyatları da uygun tutarsa ona göre hareket edersin.
Satarken haber ver bende alabilirim çok hoş duruyor ilanı nereye koyduğunu söylersin
Teşekkür ederim paylaşınca link atarım :)
Bir sürü uygulama var satış yapabileceğin
Küçük işletme kurmak kolay ve fazla maliyeti yok ama sonrasında sattigin üründen bağkur vergi vs... Borçlarını karşılayabilecek misin
Bi yerden başlayayım, o zamana toparlamış olurum :)
Satacağım ürünler için bir odaya kayıt olman gerekiyor ben mesela terziler odasına kayitliyim ve çelik bilek takı vs.. satıyorum Trendyol da da magza açtım götürü usulü vergiye tabi oluyorsun
Dolap gardrops uygulamasından satış yapabilirsin
instagram hesabı oluştur
20-30 lira he :D Helal
Çok mu pahalı
Evet
Bunu eskiden yapardık
Bunlar ağır olur