AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bacım askeri personel alanında hiçbirinin işi gücü burada yok;aha evet diyen varsa o da ya yalancıdır kızları kullanma peşinde ya da abazadır.
Valla gayet biliyor gibi yorum yaptılar ama kandırıldım mı artık bilemedin 😂😂
Valla bak hemcinsimsin senin iyiliğin için yazdım buraya hiçbirine inanma, kolay kolay telefon eline alamazlar ki bu askeri personel alanlarında çalışanlar;bazılarında yasaklanmış diye duydum duyuru bu o yüzden inanma bunlara.😂
Teşekkür ederim aşkım ben de kardeşim için sordum soruyu zaten internette bilgi bulamayınca ama burası da pek güvenilir kaynak değilmiş ahahah
Aynen bu arada telefona bakmayı bırak kafa kasiyamıyorlar 🥲
Eşim üsteğmen 😊 soracağın soru bilgim dahilindeyse cevaplayabilirim
Astronot bile var burada
Jandarma havacı sorularını cevaplar mı?
Ya bilmiyorum ki çok fazla alan var hangisi hangisininkinin işinden anlar bilmiyorum,😂
Sor dinliyorum
Benim erkek kardeşimi hava harpten çağırdılar seçme uçuşu için sizce kontenjana girerse hava mı iyi deniz mi yoksa yazılım mühendisliği mi
Havacı iyidir. Uçuş başına para alırsın, sosyal hayatın daha geniştir. Deniz öyle değil.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sefer sürelerini merak ettik ama inanın hiçbir yerde bilgi yok
Sefer süresi mi? Denizde mi?
Evet havaya giremezse deniz kontenjanına düşecek gibi duruyor normal üniversitede de yazılım mühendisliğine yerleşti. Böyle bir durumda deniz mi mühendislik mi diye arafta kaldik
Askeriye her zaman bir artıdır, disiplin seven biri için. Prestijin ve saygınlığın var. Maaşlar da kötü değil. Denizde de sefer süreleri ile ilgili kimse bir şey diyemez. Sahil güvenliğin mesela kısa sefer süreleri. Öyle bir şey yok çünkü. Havada da önemli durumlarda yangınlar vesaire 6-8 saat uçuş yaparsın yeri gelir
Her iş zor tabi ama denizde bazıları 10 yıl gidip gelmiyorlar falan demişler adamlar sanki balık olacaklar😂 o yüzden bilemedik biz de ama aydınlandım biraz daha çok teşekkür ederim yardımınız için 🙏🙏
Her zaman hava iyidir, ben jandarma havacıyım. Helikopter, keşif uçakları kullanıyoruz biz. Hava kuvvetleri ise taarruz ağırlıklı uçaklar kullanır ya da kargo uçakları gibi. Her bölümün ayrı oyuncakları var
Hava tabiki de daha iyi çünkü okuldan çıkınca pilot olma şansı var prestijli bir meslek. Ama girmek çok çok zor yani kardeşim iki yıldır uğraşıyor bu sene uçuşa çağrıldı ama yapsa bile yine kesin değilmiş girip girmediği. Umarım emeğinin karşılığını alır. Mezun olup Kpss derdiyle uğraşan öğretmen ablasına dönsün istemiyorum sonra erkekler için daha da zor.
Öğretmen misin sen? Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Öğretmen olmaya çalışan biri diyelim. 😂 Acının tatlı tebessümü
İnşallah başarırsın :)
İnşallah teşekkür ederim. ☺️
20 sebe önce teğmendim🤣
Ahahah o nasıl iz
İsmis
Deniz makina teğmen
Sorun nedir
Bu denizcilerin seferleri hakkımda bilginiz var mı
Sefer saatkerini sadece komodırluk bilir
Komodorluk
Sizce hava mı deniz mi yazılım mühendisliği mi iyi
Yazılım mühendisliği dediğin bilgisayar müh ise evet
Soru ne
Hava veya denizciyseniz sorayim
He ben
Teğmendim
Ben üsteğmenim
Karacı mısınız
Piyade
Hava veya denizle ilgili bilginiz var mi acaba
Yok
Teşekkür ederim yine de🙏
Benimde erkek arkadaşım üsteğmen. İşinizde kolaylık dilerim
@Mühendis_Hanım_ nereden gördün de cevapladın 8 ay önceki soruyu
Hesabı yeni açtım direk önüme gelenleri okuyorken denk geldi
@Mühendis_Hanım_ profilinde hep üsteğmenlikle ilgili soruları yanıtlamışsın. Ne güzel denk gelmiş öyle 😀
Ne bileyim ya mühendislik ya askerlik geliyor... Pek kullanmıyorum
Yoksa beni mûlakattan geçirip sağlık testinde bırakan adam siz misiniz }:‑)
@Mühendis_Hanım_ yok ben değilim
Gözümü çizdirsem şimdiye arkadaşımla milli savunmada olacaktım :-P
@Mühendis_Hanım_ hayırlısı herşeyin
Yok kii
Tegmendim ama as