Sorularim bunlar lutfen yardimci olursaniz sevinirim tesekur ederim simdiden.
-Merhaba sonucum Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Bölümü acikogretim cikti ilk defa aciktan okuyacagim bu bolum hakkinda pek bilgim yok hocalar secmisti bana anlatabilirmisiniz ne yapicagim ne olabilirim bu meslekle bilginiz var mı
-Acikogretime universite adi var nasil yazilacagim oraya mi gitmem gerek?
-acikogretimde okula gitmek yoksa arada gitmek lazim oluyormu dersleri var mı meslek uzeri calismalar universitede yapiliyormu?
-sinavlarda yardimci oluyorlarmi cikacak yerleri? kitabin tumunu mu ezber isterler? Kitap verildigi icin acikta gerisi evde olunca ama tahminim zoomda oluyor?
-Merhaba sonucum Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Bölümü acikogretim cikti ilk defa aciktan okuyacagim bu bolum hakkinda pek bilgim yok hocalar secmisti bana anlatabilirmisiniz ne yapicagim ne olabilirim bu meslekle bilginiz var mı
-Acikogretime universite adi var nasil yazilacagim oraya mi gitmem gerek?
-acikogretimde okula gitmek yoksa arada gitmek lazim oluyormu dersleri var mı meslek uzeri calismalar universitede yapiliyormu?
-sinavlarda yardimci oluyorlarmi cikacak yerleri? kitabin tumunu mu ezber isterler? Kitap verildigi icin acikta gerisi evde olunca ama tahminim zoomda oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okulun sitesinden kayıtla ilgili bilgileri oku her okulun farklı olabilir. Ben anadolu aöf mezunuyum e-kampüs sisteminde dersler var. Canlı dersler de var. Katılmak zorunlu değil, kayıt oluyor. Hocalar önemli yerleri söylüyor. Derslerle ilgili bütün bilgiler bulunuyor. Diğer üniversitelerde farklı sistem var diye biliyorum. Okula gitmiyorsun aöf de okula gidilmiyor. Sınavlar yüz yüze oluyor. Pandemi ve deprem de online oldu. Bazı okullarda büt, 3 ders sınavları var, anadolu da yok. Vize, final ve yaz okulu var. Vize de ilk 4 ünite, finalde bütün kitaptan sorumlu oluyorsun. İngilizce de 12 ünite var 6 ve bütün kitap oluyor. Yüz yüze sınav zamanı şehir değiştirmen gerekirse belli bir süresi oluyor sistem üzerinden değiştiriyorsun. Sınavlarda çıkmış sorular olabiliyor 6-7 tane. Son olarak da 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Aklıma gelenler bunlar. Hayırlı olsun 🙏🏻
Aa bir de, Anadolu da okuyacaksan canlı ders saatinden 15 20 dk önce sisteme girmeni ve başında beklemeni öneririm. Bazen çok yoğun oluyor, sistem atıyor. Derse giren kişi sayısı dolunca örn:200 giremiyorsun. Canlı derste kamere, ses açmıyor öğrenciler sadece yazabiliyorsun.
Çok teşekkur ederim yardimcin icin🤗 evet anadolu universite cikti
Peki dersten kalirsan ne oluyor?
Birde 4 yanlis 1 dogru goturmesi sasirdim
Test oldugu icinmi?
Sinavlar
Dersten kalırsan o dersi bir daha vermen lazım. Bir dersten geçmek için en az cc alman gerekiyor. Ff de direkt kalıyorsun. Cd, dd var bunlarda koşullu geçiyorsun. Ortalaman en az 2 olunca derslerini koşullu geçmiş olsan bile mezun olabiliyorsun. Ben önlisans okudum ama mezun olma kredisini hatırlamıyorum maalesef. 4y 1d sebebini inan ben de bilmiyorum 😄 Rica ederim ☺️
Anladım çok tesekkur ederim bana yardimci oldugun icin 🤗🥰
Rica ederim, başarılar 🥰🙏🏻
Tesekurler 😊🥰
Bu bölümü bitirdim. Hemde yüksek bir ortalamayla.
Ne guzel tebrikler 😊 peki bu nasil meslek guzelmi? Ne yapiyorsun iş olarak
Bölümü teknik diplomam olsun diye okumuştum. Birde DGS'den geçiş yapmak için çok iyi bir bölümdür. Benim zamanımda WhatsApp grubunuz vardı ve oradan mühendisliğe geçenler olmuştu. Yalnız zor bir bölümdür.
Bu arada devre analizi, güç süslemeleri analizi ve elektrik makineleri derslerinin 2020 yılına kadar çıkan tüm sorularını ben çözmüştüm. İnterneten bulacağın çözümler bana ait. Eğer bulamazsan da sana yollarım.
Anladım Maşallah umarim basarilarin daim olsun tesekur ederim Şu an soru olarak daha lazım degil ama ne olarak geciyor sitede cozdukleriniz durabilir bakabilirim sonradan ihtiyac oldugunda 😊
Birsey sorabilirmiyim Acikogretimde sonuclar herzaman durabilirmi yoksa hemen kayitmi yapmak lazim birsey olur mu durursa bu sekilde?
Yeni kayıtlar bitene kadar hakkın var. Benden sana tavsiye oldun. Bölümüm Facebook ve tekegramdan bölümün gruplarına ulaş. Ondan sonra da ders içeriklerini araştırıp, kesin kayıt için onan göre karar ver.
Kayıt etmek istiyorum fakat ailemden oturu bekliyorum onlarla birlikte gidicegiz haledilecek simdi işleri var biraz yeni kayitlar bitene kadar dediginiz mesela gun ay olarak hangisi oluyor
Cok uzgunum bu konularda yeniyim sizi ugrastiriyorsam kusura bakmayın ve yardımınız icin tesekurler
Önemli degil. Sonuçta okuyup ülkenize artı değer katacaksin. Sorun olursa çekinmeden sor. Ben iki yıl boyunca WhatsApp grubundan insanlara yardım ettim.
Tesekurler boyle dusunmeniz icin😀😊
Ne guzel yapmissiniz
Rica ederim
Simdi sizi rahatsız etmiyim hayırlı geceler yarın bir sorum olursa gorusuruz izninizle 😊