YKS2026 Üniversite sınav sonuçları açıklandı. Sonucunuz nasıl geldi? CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tıp fakültesi hakkında soruları olanlara yardımcı olabilir. Üniversite sınav sonuçları açıklandı. Sonucunuz nasıl geldi? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben girmedim maalesef 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sınava girmedim ama girseydim kesin Odtü Tıp kazanırdım 😅 Olmayan bölümüde kazanırım ben , o kapasite var 😄 2 2 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Kenobi'nin keskin zekasına her zaman hayranım 😅 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
bedevibedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen tıp mı okuyorsun? Hangi üniversite? Benim sıralamada, çok güzel tam hayal ettiğim gibi. 1 3 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evet Hacettepede Yorumla bedevibedevi +1 yıl waaoww çok iyi tebrikss Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Sağol sana da tebrikler Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha giremedim sisteme YETER YA YETER BURAMIZA GELDİ NEDİR BU BEEEE 1 1 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl ÖSYM'nin mükemmel sistemi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir şey sorucam sen hangi yıl kazandın ve ayt matematik ten ve ayt fenden kaç net yapmıstın? Kardeşim için soruyorum? 1 8 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl 2021 yılında girdim. Ayt matematik 37,5 ayt fen ise 36,25'ti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok Çok iyi yapmışsın 👏Matematik ten en beğendigin kaynak hangisi hatırlıyormusun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada tebrik ediyorum gerçekten büyük başarı Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Teşekkürler. Orijinal, Apotemi ve Acil üçlüsü zirveydi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Apotemi özellikle baya baya zor diyorlar evet genel olarak bu kaynakların 3 üde zor peki acilmi sence daha zor orjinal mı? Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Orijinal diğer ikisinden daha zordu benim senemde şu an bilmiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 👏👍 sağolun Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Rica ederim Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 218 k gelmiş. Mezuna kalacağım. Tıp ya da genetik mühendisliği istiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İyi iyi :D sonuç bana kalsın kötü değil ama herkesin bilmesini istemiyorum 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Beklediğimden iyi geldi. Hukuk yazacağım inşallah. 1 0 Yorumla
canatakanss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Bizim zamanımızda YGS LYS vardı yegenim 1 0 Yorumla
undisclosed_desires Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Mükemmel. Boun tıp yazicam 1 4 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Sevindim 😆 Yorumla undisclosed_desires +1 yıl Sende ODTÜ tıp kazaniyon dimi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben bu sene girmedim 😅 Yorumla undisclosed_desires +1 yıl Vay hocam zaten tıpçıymış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben girmedim maalesef
Sınava girmedim ama girseydim kesin Odtü Tıp kazanırdım 😅 Olmayan bölümüde kazanırım ben , o kapasite var 😄
Kenobi'nin keskin zekasına her zaman hayranım 😅
🤣🤣🤣
Sen tıp mı okuyorsun? Hangi üniversite? Benim sıralamada, çok güzel tam hayal ettiğim gibi.
Evet Hacettepede
waaoww çok iyi tebrikss
Sağol sana da tebrikler
Daha giremedim sisteme YETER YA YETER BURAMIZA GELDİ NEDİR BU BEEEE
ÖSYM'nin mükemmel sistemi
Bir şey sorucam sen hangi yıl kazandın ve ayt matematik ten ve ayt fenden kaç net yapmıstın? Kardeşim için soruyorum?
2021 yılında girdim. Ayt matematik 37,5 ayt fen ise 36,25'ti.
Çok Çok iyi yapmışsın 👏
Matematik ten en beğendigin kaynak hangisi hatırlıyormusun?
Bu arada tebrik ediyorum gerçekten büyük başarı
Teşekkürler. Orijinal, Apotemi ve Acil üçlüsü zirveydi.
Apotemi özellikle baya baya zor diyorlar evet genel olarak bu kaynakların 3 üde zor peki acilmi sence daha zor orjinal mı?
Orijinal diğer ikisinden daha zordu benim senemde şu an bilmiyorum.
Aaa anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 👏👍 sağolun
Rica ederim
218 k gelmiş. Mezuna kalacağım. Tıp ya da genetik mühendisliği istiyorum.
İyi iyi :D sonuç bana kalsın kötü değil ama herkesin bilmesini istemiyorum
Beklediğimden iyi geldi. Hukuk yazacağım inşallah.
Bizim zamanımızda YGS LYS vardı yegenim
Mükemmel. Boun tıp yazicam
Sevindim 😆
Sende ODTÜ tıp kazaniyon dimi
Ben bu sene girmedim 😅
Vay hocam zaten tıpçıymış
Kırık obp sağ olsun baya geriye atmış...