İkinci defa üniversite okumak istiyordum zaten ayrıca Beden Eğitiminden de atama yok, kim bilir kaç defa girmem lazım atanmam için neyse iyi bir şey oldu. Hadi bakalım hakkımda hayırlısı 🥳🥳
Aynen büyük olasılık. Ben Üsküdar Yerleşkesindeyim sen de büyük ihtimal orada olursun. Vasat bir yerleşke bu arada ben bakmıştım yapacak bir şey yok hiç :D
Ben felsefe istiyordum olmazsa bilim tarihi olsun dedim ilişkili olduğu için gele gele de o geldi😄 bölüme ilgim var ancak ben felsefeci kıvamına girmiş iken ters köşe oldum😄
Yaaaa senin adına çok sevindim. ☺️ Allah kalbine göre verdi sonuçta. Hayırlısı olsun bakalım iyi kalpli ve iyi birisin. Emeğinin ekmeğini yersin inşaAllah. ☺️
Çocuk gelişimi değil de okul öncesi devlet özel her yerde geliyordu neredeyse ama gittikçe düşüyor zorlaşıyor mezun sayısı da çok fazla işi riske atmayayım dedim özel eğitimde şu an adını soyadını yazabilen atanıyor umarım bozulmaz bu düzen :D
Okul öncesiyle aynı kapıya çıkıyor. Formasyonun varsa yazsaydın. Özelde atama iyi ama meslek çok zor. Bir tane otizmli öğrencim vardı ondan biliyorum. Asıl onu bunu boş ver de yengesiz İstanbul'a nasıl gideceksin onu söyle ısdolallwwş