Eğitim & Kariyer Şu an yaptığınız işi seviyor musunuz? nobodyandeveryone Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şu an yaptığınız işi seviyor musunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Toprakvari Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Seviyorum ama bu ülkede ne kendimin ne de yaptığım işin hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum 1 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Gerçekten öyle, emek hırsızlığı var. Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevmemek için çok fazla yanı olsa da seviyorum 1 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Daim olsun Yorumla
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Seviyorum model model karavan yapmak bir şey çıkarmak ortaya iyi oluyor 1 1 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Çok güzel bir iş 💯 Yorumla
MarsMarsMars Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seviyorum ve seviyorum. İyi ki mesleğimi seçmişim. 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Garsonluk yapma ihtimalim var. Sevmek zorundayim bence. 1 0 Yorumla
Prenseskız_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Calismiyorum evde olmak guzel 1 2 Yorumla nobodyandeveryone +1 yıl Hayat sana güzel 😄 Yorumla Prenseskız_1 +1 yıl Tabi ☺️ Yorumla
Isimbırakmamışsın Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Meslek yok öğrenciyim keşke çalışsam 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet seviyorum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı. Evet seviyorum.. 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Seviyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevmiyorum
Seviyorum ama bu ülkede ne kendimin ne de yaptığım işin hak ettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum
Gerçekten öyle, emek hırsızlığı var.
Sevmemek için çok fazla yanı olsa da seviyorum
Daim olsun
Seviyorum model model karavan yapmak bir şey çıkarmak ortaya iyi oluyor
Çok güzel bir iş 💯
Seviyorum ve seviyorum. İyi ki mesleğimi seçmişim.
Garsonluk yapma ihtimalim var. Sevmek zorundayim bence.
Calismiyorum evde olmak guzel
Hayat sana güzel 😄
Tabi ☺️
Sevmeyi deniyorum diyelim
Meslek yok öğrenciyim keşke çalışsam
Hiç sevmiyorum sevemedim
Evet
evet seviyorum
Evet seviyorum..
Evet
Sayılır
Seviyorum.