İşimden o kadar mutsuzumki her gün istifa etme hayalleriyle uyanıyorum, ne yapacağım?

Ben 3 yıldır bir şirkette homeoffice olarak çalışıyorum, ilk 2.5 sene 2 ayrı projede farklı insanlarla çalıştım ve gayet keyifliydi gerçekten zevk alarak çalışıyordum, yöneticim tarafından takdir ediliyor ve mutlu oluyordum. Son 5 aydır şirket politikası gereği başka bir müşteride başka bir projeye geçtim ve başladığım ilk andan itibaren işten soğudum o kadar kötü ki ortam ve insanlar hani yapılan işte iş değil desem ki iş iyi insanlar kötü o da yok hepsi kötü bu durumda bende inanılmaz moral bozukluğu yarattı, yaptıkları proje çok karmaşık ve asla yardımsever bir yaklaşımları yok işi atayım üstüne debelensin yapsın kafasındalar, istifa etmek istiyorum ama kredi borcum var, sürekli iş bakıyorum ama hala bir yerle anlasamadım her sabah mutsuz uyanıyorum 5 ayda 5 yıl yaşlandım diyebilirim, hayatımda ilk kez iş için burada ağladım hemde sayısız kez bazen ağlayarak bilgisayar ekranında bi şeyler yapmaya çalışırken buluyorum kendimi, istifa etme hayalleri kuruyorum şöyle bi istifa etsem 6 ay dinlensem keşke diyorum böyle hayat mı geçer nasıl yapıcam ben

İşimden o kadar mutsuzumki her gün istifa etme hayalleriyle uyanıyorum, ne yapacağım?