Eğitim & Kariyer Öğretmen atamaları ne zaman olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 En çok hangi braslardan alım olur. Öğretmen atamaları ne zaman olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. belediye seçimleri var, ona yakın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oha yani Yorumla Soran 1 yıl Sizce en çok hangi branşlar alır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl okul öncesi alımı yüksek olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen aynen olur Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. okul öncesi. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Son alımda kötü aldı 3.500 aldı 77 ile kapattı bence artık alımı yok Yorumla sedomania2 1 yıl diğerlerine göre yine yüksek. Yorumla Soran 1 yıl Peki sınava en az 70 bin girmesi lanet olsun ki kendi bransimdan (özel eğitim) okul öncesinden sınava giriiyorum aptalll seviyem baya yüksek Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 49% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seçime yakın yapılır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Saçma ölelim daha iyi Yorumla kralkobrax21 1 yıl Bunu bana değil, iktidara oy verenlere söyle Yorumla Soran 1 yıl İktidara söylemek istediğim çok şey varda düşünce özgürlüğü yok Yorumla Soran 1 yıl Hangi braslar iyi alır sizce bilginiz var mi Yorumla kralkobrax21 1 yıl İktidara değil oy verenlere söyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öğretmenlerin de kulaklarımı çekmesini çok seviyorum
belediye seçimleri var, ona yakın
Oha yani
Sizce en çok hangi branşlar alır
okul öncesi alımı yüksek olur
Aynen aynen olur
okul öncesi.
Son alımda kötü aldı 3.500 aldı 77 ile kapattı bence artık alımı yok
diğerlerine göre yine yüksek.
Peki sınava en az 70 bin girmesi lanet olsun ki kendi bransimdan (özel eğitim) okul öncesinden sınava giriiyorum aptalll seviyem baya yüksek
Seçime yakın yapılır
Saçma ölelim daha iyi
Bunu bana değil, iktidara oy verenlere söyle
İktidara söylemek istediğim çok şey varda düşünce özgürlüğü yok
Hangi braslar iyi alır sizce bilginiz var mi
İktidara değil oy verenlere söyle