Ve öğrenciler için şu an yaz tatili yaz tatilinden sonra ne zaman ilk kayıt yaptırabilirim?
Aöl de okuyanlar yardımcı olabilir mi?
Ve öğrenciler için şu an yaz tatili yaz tatilinden sonra ne zaman ilk kayıt yaptırabilirim?
Açık liseye geçmek istiyorum ve aklıma takılan bazı sorular var konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Aöl sınavlar ne kadar zamanda bir yapılıyor ve sınavlarda 1. ve 2. 3. Oturum falan mı var onlar ne oluyor? Bazı arkadaşlar aölden olması gerekenden daha fazla yılda mezun oluyormuş ben Aöl sınavları için Tyt Ayt ders konularını çalışıcam zaten üniversite hedefim var Tyt ve Aytyi Aynı anda mı yürütmeliyim yoksa ilk tyt sonra ayt mı çalışmalıyım. Sınavlarda yeterli başarıyı Ayt ve Tyt yi eş zamanlı yürüterek başarı sağlarım yoksa ilk tyt sonra ayt mi?🤗🤗
Aöl sınavları yılda 3 defaa yapılıyor ve her sınavdan öncede kayıt yenilemen lazım yoksa sınava giremezsin online iken 10 gün sürüyordu sınav süresi ve 12 ders var istediğin saatte girebilirsin ama artık online olmicakmış o nasıl olur onu bilemem ayrıca kredin iyi olursa en az bir bucuk yılda mezun oluyorsun ben geçen sene ocakta kayıt yaptım sonuçlar açıklandıktan sonra belli olucak ama mezunum sanırım 🥲
Kayıtlar bi aya kalmaz baslar erkenden yap derim aöl öğrencileri için halk eğitimden kitap alabilirsin öyle çalış
Hayır dersleri de sen seçiyorsun seçtiğin derslerden sorular çıkıyo ayrıca her sınav 25 dakika 12 ders var
Cevap
5Cevap
Aölde okuyanlar dönem farkı sayesinde daha erken mezun olur. Sınavlar da seçtiğin derslere bağlı 12 ders 25'er dakikadan yapılır
12 ye gıtmıyorsan sakın orgun egıtımden ayrılma once?
Pandemi donemi bende aol den mesun oldum pandemi benim isime yaramisti
Tyt ayt şeklinde çalışmıyorsun
Geç geç
kolay şeyler ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?