Eğitim & Kariyer Memur olmak ister miydiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Memur olmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 305 cevap paylaştı. Sanada kocaman günaydın güzellik 🌺 hayır istemezdim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlısın abla 🥰 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Senin canını yerim ben güzellik 🌺 teşekkür ederim 🙏 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🍀 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl normalde asla istenmeyecek bir şey maalesef türkiye gibi ülkelerde gençlerin hayali oluyor böyle bir meslek 3 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 481 cevap paylaştı. Hedeflerin büyük olsun, küçük hedefler büyük hedefin olmasın. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hükümet ve başlarında her kimlerse onlara hizmet etmek ve hakkını mümkün değil ödeyemeyeceğin milyonların vergisinden geçinmek bana ters 1 0 Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Evet ve olmak üzereyim 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi alanda Yorumla cemo17 +1 yıl Tercihler daha yapılmadı Ocak ayında yapılacak diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Düz memurluk mu Yorumla cemo17 +1 yıl Evet Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 405 cevap paylaştı. O paraya çalışır mı ya 2 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır, maaşlı çalışan olmak gibi bir hedefim yok.. 2 0 Yorumla
BetülKkayA Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Memur um zatenn😅😅🥰 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Memnun musun Yorumla BetülKkayA +1 yıl Tabikidee Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla BetülKkayA +1 yıl Herseyi ile dort dörtlük Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla BetülKkayA +1 yıl Maasi calisma saatleri gununde maas alman butun haklarin tanimlanmasi Yorumla Soran +1 yıl Atandığın yer? Meslek nedir? Yorumla BetülKkayA +1 yıl Öğretim üyesi yim Ankara'da bi hastane Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı. Sanırım isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İstemem
Sanada kocaman günaydın güzellik 🌺 hayır istemezdim
Çok tatlısın abla 🥰
Senin canını yerim ben güzellik 🌺 teşekkür ederim 🙏
🥰🥰🍀
normalde asla istenmeyecek bir şey maalesef türkiye gibi ülkelerde gençlerin hayali oluyor böyle bir meslek
Hedeflerin büyük olsun, küçük hedefler büyük hedefin olmasın.
Hükümet ve başlarında her kimlerse onlara hizmet etmek ve hakkını mümkün değil ödeyemeyeceğin milyonların vergisinden geçinmek bana ters
Evet ve olmak üzereyim
Hangi alanda
Tercihler daha yapılmadı Ocak ayında yapılacak diyorlar
Düz memurluk mu
Evet
O paraya çalışır mı ya
Hayır, maaşlı çalışan olmak gibi bir hedefim yok..
Hayır istemem monotonluğa gelemiyorum
Hayır işimden memnunum
Bu devirde memur olmak vardı
Memur um zatenn😅😅🥰
Memnun musun
Tabikidee
😃😃
Herseyi ile dort dörtlük
Mesela?
Maasi calisma saatleri gununde maas alman butun haklarin tanimlanmasi
Atandığın yer? Meslek nedir?
Öğretim üyesi yim Ankara'da bi hastane