Güncellemeler
+1 yıl
Bizim milletimizin tek sorunu bilmediğimiz konu hakkında da yorum yapmak. Bunu bir kere daha farkettim 🙄 bilmiyorsanız bilmiyorum diyin ya hu, her şeyi bilmek zorunda değiliz
Yeni tanıştığım birisi polisim, valinin şoförlüğünü yapıyorum dedi. Kimisi evet dedi, kimisi hayır dedi. Doğru olan nedir? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vali ve kaymakamların şoförü de koruması da polistir zaten.
Evet amirlerinin şöforluğunu yapar. Valide mülki amir olduğu için onun makam Şöförlüünü polis yapar hem güvenlik açısından da
Allah'ım sonunda teknik bir açıklama. Eminsiniz değil mi ya? Kandırılmıyorumdur yani
Hayır doğru söylüyorum. eminim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Mesleğe göre adam seçmece örnekleri :D evet yapar.
Sadece vali değil kaymakamlar için bile var. Kolluk kuvvetlerinin en üst amiri ilçede kaymakam ilde validir unutmayın bunu...
Mesleğe göre adam seçmiyorum. Adam seçtim, tanışırken mesleğinin bu olduğunu söyledi. Bilmediğim için sormak istedim
Tabii
Teşekkür ederim bu arada detaylı anlatımınız için
özal haraket polisi ise yapar
vali isterse yapar
İsterse yapabilir
Böyle bi tanıdığınız mı vardı?
Normal şartlarda yapamazlar. Ama amirin gözüne girmek için ya da rahatlığı için yapmak isteyenler var. O bakımdan isterse yapabiliyorlar. Yoksa pek görülen bir durum değil.
Nereden biliyorsunuz
Hepimiz okuyoruz , araştırıyoruz. Bende buradan biliyorum. Siz okumuyor musunuz? Kendimde bir dönem infaz koruma ya da polis olmak istedim buda etkili. İnternetten de araştırabilirsiniz.
İnternette çok kirli bilgi var. Tabi ki araştırdım. Ama durduk yere de polisler vali şoförlüğü yapabilir mi diye de araştırmadım.
Evet yapar tabii tandgm vardi
Oh iyi iyi çok şükür
Korumalığını yapsa tamam ama şoförlüğünü yapamaz
Yapabiliyomuş
yapamaz
Arkadaşımın eşi genel müdürün şoförlüğünü yapıyordu ama. Valininkini yapabiliyorlar mı bilmiyorum
genel müdür derken ozelmı dıyecem özelde olur genel mudur
Emniyet genel müdürünün
he onunkini yapar cunkı onlarınki polis olur cunkı polisle dede şöfor lük olduğu için şöfor olur aynı bırımde olduğu icin
Yapar demişler yalnız
yapamaz polis baskasının yapamaz ancak yanında koruması olur öyle şey yok yanlıs demısler
Vali günde 5 bin yere gidiyor. Beş yüz kişi mi gidecekler? Şoförü, koruması vs. Bu günlük yaşam için pek de sürdürülebilir değil gibi
yanı ama bukadarı calısmaya yedek vardır
Yapabiliyomuş bu arada
doğrudur sız öyle dıyorsanız İrak almak da istemem 😀
her meslekde var
Nasıl tanıştın
Ne oldu
Yapar
Emin misiniz
Yapar
Emin degilim askerim
Yapar
Emin misiniz ya? Yalan söylemiyordur değil mi