Benim Fransız yapımlarından nefret edip Fransızca filmleri izlemekten kaçmam ve suanda Fransa’da Fransızca öğrenmeye çalışmam.😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşamak var sadece başka pişman olduğum sürekli yaptığım bir şey yok.
Hayır. Birşeyi yapıyorsam hobi olduğundan dolayı vs fazlaca ilgimi çekmiştir dolayısıyla pişman olmam
Güzel bir düşünce
Teşekkür ederim. Fransızca öğrenmede başarılar dilerim 😊
Umarım 😁 teşekkür ederim 🙏
De nada
Descubrí a quién le voy a dar dolor de cabeza cuando me vaya a España 😁
por supuesto, durante el período omeya
No vivo en España cuando algunas personas de raíces familiares son de allí
gracias eres amable como siempre🤗🙏
Gracias reflexiones. Buanes noches 😊
Buanes noches 😇
İnsanlara tahammül etmem, hak etmeyene asla yapma derim eğer benim gibiysen.
Hiçbir şeyden pişman değilim. Yaptığım hatalar bana bir ders olmuştur.
Hala yaşıyor olmam o ceseritimide kaybettiğime şimdi çok pişmanım. Sürünüyoz
Yaşamdan ziyade ölüm bir cesaret ister. Bence yaşamak için insanlara dusman olmak yeterli kin duymak insanı yüceltir.
insanlara düşman olmak kin benlik değil zaten ölmeye cesaretimi kaybettim yaşamaktan nefret ediyorum varlığımdan l. şimdi yemez benim bilinç. Belki iyi ce kafayı yersem olabilir. Artık şu dünya alemi umruda değil. Bakalım hayat önümü de neler var :D
Maalesef toplum bozuk durumda, bu yüzden düzelmesini ya da “neden” sorusunu sormamak lazım. Toplumu olduğu gibi kabullenip bu duruma kin guderek kendi hayatını iyiye çıkarma konusunda hırs yapmak en iyisi. 40 yılım çile içinde, hain insanların içinde aldatılarak geçti son 2 yılım 30 yıla bedel şekilde güzel 😁 bazen oluyor.
İnşallah bakam bizim hayatta düzene girer belki hayırlısı herkes için.
Umarım.
😂😂 bende benzerini ingilizcede yaşadım yıllarca dile yeteneğim yok diyerek ortaokulda lisede ingilizceden kaçtım şimdi bölümüm ful ingilizce mecbur öğreniyorum. Fransızcaya nerden başlanmalı sizce🙃
Maalesef hiç bir şekilde sevmemeye devam ederek direk Fransız yapımı dizi filmleri alt yazılı izlemeye ve memrise, Mondly gibi uygulamari kullanarak başlanmalı bence eğer bir kursa gitmiyorsa kişi.
Bonjour, je taime mon amour dışında bir şey bilmiyorum nasıl dizi izliyim. İngilizcem b1 olmasına rağmen dizi izlerken ne diyo la bu dediğim zamanlar oluyo
Uygulamalar bence cinmişse yarıyor özellikle Mondly. Ve öğrendiğin kelimeleri kendin el yazınla yazarla tekrar geçmek hafızaya büyük katkı sağlıyor. Beyin duyup gördüğü şeyi yabancı olarak kaydediyor kendini çok fazla belli etmiyor. Biyolojik olarak beyin insanın kendi vücuduna odaklı çalışıyor o yüzden kendi yazıp okumayi benimsiyor Buda daha fazla kalıcı olmasını sağlıyo. En azından benim düşüncem bu yönde.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Bu arada bu rezalet dille uğraşırken İngilizcenin aslında Türkçe konuşan insanlara ne kadar yakın bir dil olduğu ve bize gösterilenin aksine Avrupa insanı tarafından ne kadar az tercih edildiğinin farkına vardım.
Öyle cidden bi enayi biziz ama lazım da oluyo işte ne yapalım
Evet az bir topluluk tercih ediyor ama bazen ise yarıyor 😂😂
Adam senle İngilizce konuşmamak için Fransızca olarak “İngilizce biliyormusun” diye soruyor İngilizce olarak sorsa onun o dili bildiği düşüneceksin ama yok bilen insan bile konuşmamak için elinden geleni yapıyor kendi diline yönlendirmeye çalışıyor.
Aynen özellikle fransızlarda özellikle çok varmış çok duydum bunu. Bizde hiç böyle dilimi koruyayım diye bi çaba yok
Açıkçası bunu söylüyorum ama bende de yok işte durum ortada ingilizce öğreniyorum Fransızca öğrenmeyi planlıyorum
Bir tavsiye daha vereyim bir uygulama vardı dil öğrenmek isteyen insanlar konuşuyordun. “Talk” biseyle başlıyordu.
Orada Aslı turk olup Türkçe öğrenmek isteyen insanlarla konuşabilirsin sen Türkçe onlar Fransızca konuşursa pratiğin gelişir.
Speaky var öyle bildiğim
Onu bilmiyorum sistem aynı ise ise yarayabilir
Çok abaza var be ben ingilizce için kullandım lanet olsun böyle işe diyip bıraktım sürekli türkler mesaj atıyo
😂😂😂 nedense şaşırmadım. O tarz bir uygulamayı bu şekilde kullanmaları o ülkenin durumunu baya ortaya koyuyor.
maalesef sanki flört uygulaması ya bi salın şurda ilim irfan öğrenmeye çalışıyorum
Orada karşındaki kişinin bilgileri gözükmüyor mu turk olanlarla muhattap olma
İsteyen istediğini yazabildiği için... Zaten iki dk sonra kendini belli ediyo çok vakit kaybettirmiyolar sağolsunlar😂😂
Kötüymüş sana dediğim diger uygulamada bilgileri yazıyor nereli oldukları ne konuşmak istedikleri seviyeleri falan orası daha sağlıklı sanırım. cinsel açlık nelere yönlendirmiş insanları 😂😂
Bunda da yazıyo ama asam sallamış uydurmuş yan uyruğu falan o uygulamanın adını bulursanız güzel olur benim için
Buldum hellotalk adı
Çok sağol yaa
😇 rica ederim
Boşa vakit harcamak
Hayır yok
Geçmiş olsun. : D
Teşekkür ederim 😂