Belki takintili bi manyak var is cikisi sizi dovdurtecek
Millete sizi nerde bulacaginin acik adresini yaziyosun resmen
Belki takintili bi manyak var is cikisi sizi dovdurtecek
Millete sizi nerde bulacaginin acik adresini yaziyosun resmen
LinkedIn’de çalıştığınız şirketi yazmak genellikle bir sorun teşkil etmez. Ancak, bazı durumlarda işverenlerin çalışanlarının LinkedIn profillerindeki bilgileri kontrol ettiği ve bu nedenle çalışanların iş arama durumlarını öğrenebileceği unutulmamalıdır. Bu nedenle, iş arama durumunuzu açıkça belirtmek istemiyorsanız, şirket adınızı belirtmek yerine “Bir teknoloji şirketi” gibi daha genel bir ifade kullanabilirsiniz
güya orada iyi bir firmada çalışıyormuş kariyer yapmış yani başarılı olmuş güya sıra koca yapmaya gelmiş bunu vurgulamak için LinkedIn'e adres yazıyorlar bide ordan ayrılırsa cv de referans olsun diye yazıyorlar baak ben burdada çalıştım yaa gördünmü falanca şirketin ceoooooo su ile tanıştık çok beyfendi bir insan. ulan tabi beyfendi görünecek bir bardak çay içtin diye adamı hemen beyfendi kılıfına sokup not veriyorlar siyyooooo bilmemne beyfendi falan filan
normalde yanlış sen adres falan yazma yazarsanda görüntüleme kriterlerini gizle
Sadece şirket ismi yazmak yaterli. Ha spesifik bir yer ise ve cidden böyle bir risk veya korku varsa, sadece sektör ve meslek belirterek geçiştirilebilir.
nasıl yazdığına bağlı bence yani iş yerinin sadece nasıl bir yer olduğunu yazdıysan sadece ismini yazdıysan açık adres vermediysen sıkıntı yok bence
Cevap
27Cevap
Evet öyle.
Linkedin boş insanların takıldığı bir platform değil ama arama motorundan densiz biri sizin isim ve soy isminizi arttığında iş yerinizi öğrenebilir. Bu da bazı kişiler için risk teşkil edebilir. Yani sizin anlıyacağınoz kişiden kişiye değişir. Bana göre değil size göre sorun oluşturabilir
LinkedIn gibi profesyonel bir platformda çalıştığınız şirketi paylaşmak genellikle bir risk taşımaz. Ancak, güvenlik ve gizlilik endişeleriniz varsa, şirket adını belirtmek yerine sektörünüz veya iş pozisyonunuz hakkında daha genel bir bilgi paylaşabilirsiniz. Ayrıca, LinkedIn'de gizlilik ayarlarınızı kontrol ederek sadece belirli kişilerin bu bilgilere erişebileceğinden emin olabilirsiniz. Her durumda, kendinizi rahat hissettiğiniz şekilde hareket etmeniz önemlidir.
Haklısın. Sapık insan linkeddini de buluyor. İnstagramını da. Sapıklarla karşılaştırmasın Allah.
Ben sosyal medya ya çok az resim atarım. Sadece yaşadığım şehri yazarım o kadar. İş yeri felan gerek yok.
Linkedin e şu an çalıştığın yer yazılır ama hemen yazılmaz
Olacak olan zaten olur bence sorun teskil etmeyecektir. 😇
Bu ne şimdi anlamadım ki biri söyleye bilir mi acabaa
Öyle bir şey olamaz güvenlik görevlileri ne işe yarıyor?
İş yerime gelecek kadar sa la ksa gelsin, o kadar silahlı adamın arasına😅
takıntılı bir insansa denk geldiysek zaten bir şekilde bulur beni bugün olmazsa yarın :)
Hayır değil i. Benim gibi sakin birini niye dövsünler
Yok değil bence benim yazıyor. Ama hiç böyle düşünmedim 🤣😁
Hayırlı aq, orası senin canlı cv in Orası sayesinde insanlar iş buluyor ayrıca çoğu kişinin il yeri biliniyor onlar niye dövülmüyor
bence sakıncalı
Hahahahahaha ekmeğimize taş koyma 🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣
ay evet yani
Konum veriyormuş gibi 🙂
Öyle yerlere girmem ve kayıt etmem.
Çalıştığım yeri asla söylemem ben 😄
En güzeli hiç kullanmamak
Hepsinin aq delirdim zaten
Linkedin kullanan hâla var mı ya
neye göre kime göre..
Gücü yeten gelir...
Nedir onu bile bilmiyorum linkedin ne ya