Arakdadlar ben hep ressam sanatçı olmak istedim babam istedifimi yapıyor fakat yani polis olmamıda istiyor tamam tamam istemiyorsun diyoe sonra tekrar konu açıyor ben uzuluyorum kıyamıyorum kendi hayalimle yurup o babamın istediği mesleğidemi yapayım yoksa yoksa hep kendi hedefimdenmi ilerleyim babam böyle diyerek içimi dolruyor diyorumki acaba onudamı olsam diye kaç gündür aklıma takıldı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ressam ve sanatçı güzeldir ama bunlar meslek yerine pek girmez ressam daha çok hobidir polis olmak ister misin bilemem ama hem polis olup hem bunları yapabilirsiniz umarım yanlış anlaşılmam
Ya bilmiyorum ama polisi kafama babam soktu benim surekli hayalim ressam olmaktı
İkisinide yaparsin ama polislik istemiyorsan o ayrı
Sen ne istiyorsan onu yap
Haklısınız) tessekkur ederim
Aklında ne olmak varsa onu ol
Yani öyle bi ailenin içindeyim akrabalarım felan polis mesleği daha daha ustun goruyorlae ama haklısın dediğin çok doğru babam benim içimi b9yle doldurarak polis isteğini buyitmeye çalısır aklımda bok gibi oluyor 2 meslekmi yapsamki bilmiyorum
Tessekkur ederm
Rica ederim iki meslek nasıl yapcan
İlerde pişman olacağın bişey yapma
Haklısın
İki meslek yani hem ressam hem polis olabilirim fakat bu beni kasarmı çok bilmiyorum
En iyisi kendi istediğim tekrar tessekkurler
Polis oldun da ressamlığı ne zaman yapcan mesai vs saati polislerin belli olmuyor gece gündüz belli değil
Rica ederim bence aklında ressam varsa onu ol ama yinede siz bilirsiniz iyi günler
Hmm haklısınız ben onu dusunmedim
Tessekkur ederim bunu duaunmemistim yani bunmesli polisi babam aklıma soktu yani illede istiyor bejde o zmn hem kendi hayalimi hemde onun hayalini yaparım diye düşünmüştüm ama bencede kendi fikrim daha önemli bu konuda
Rica ederim
Kesinlikle kendi kararınız pişman ettirmez
Teşşekkür ederim ) haklısınız
🤗🤗
Ama şöyle de olur polis olup çizim iyiyse robot resmi çizen birimde görev alırsınız bu avantajlı olur
Evet biliyorum bunu babamda araya soktu nedense bilmiyorumnkendisi hep polis olmamızı istemiş benide polis yap diye zorlatmıo ama istiyor olmamı
Hmm robot cizen polisle cok bilgim yok
Yanlış anlattım. pardon kendisi polis olmak istemiş olamamış
Doğrudur herkese nasip olmuyor
Robot resmi çizen polis memurunun görevi, şikayetçi olan suçlunun eşkalini tarif ettirip ona göre daha çabuk yakalanması için yardımcı olan polis memurudur...
Evet , o yüzden beni kardeşlerimi hepsinede polis olmak istermisiniz diye soruyor bişeyde diyemiyorum
Öyle bir nimeti değerlendirmek gerek tanıdığı varsa daha çabuk olursun 😄
Hmm anladım evet bende böyle duymuştum belki olurum bilmiyorum çok tuhaf bir meslek gibi gelmişti bu bana ilk başta
Buna ressam polis mi deniyor
Siz çok haklısınız bana çok yardımcı oldunuz.
Torpil ozetce yani 🤣🤣
Fırsat varsa kaçırtma yani tanıdık vs olan giriyor kamuya dayısı olan yani m. v varsa ya da bürokrat olursun mülakatsiz ama kul hakkı yemem dersen de siz bilirsiniz gerçi artık millet kul hakkı vs düşünmüyor olsunda diyor umrunda değil yani
Ya polislik güzel havalı ama düştüğün yere bağlı
Ya ne demek yardımcı vs olmak benim için de onur verici ne deniyor bilmiyorum ama öyle diğer birim gibi değil rahat yani masa başı sadece resim vs ilgileniyor bu yani suçluyu daha çabuk bulmak için yardım alınan polis memuru kendisi işte
Haklı olmak dan değil de doğru olan bu gerçekler
Yani benim iki kuzenim polis babamda onlardan görüyor surwkli bize iste diyor olmak istermisiniz diye hergün arko sokaklar izliyor zhejiz
Yok cok haklisiniz
Arka*
Yani şu an polis de ressamda olabilirimde polisin sanırım saatleri belli olmuyormuş
Bu robor polis içindemi geçerliki
Arka sokaklar bende izliyorum güzel ve komedi dizisi inanır mısın her bölümünde benim de polis olasım geliyor 😄👮
Baban oradaki ve kuzenlerine özenmiş neden benim çocuğum da olmasın diyor baban senin polis olmanı çok istiyor belli ki mezuniyetini görmeni ve üniformayi giydiğini inan ki giderken gözü ardında kalmaz Allah gecinden versinde uzun ömürler versin babana Allah ama baba işte dediğinin ve hayalinin gerçek olmasını ister sorduklarında evladım polis demesi vatan için hizmet ediyor bayrağına ve milletine deyince göğsü kabarır benim kardeşim asker ya da polis vs olcak göğsümü kabara kabara derim valla gurur duyarım 😃😃
Dediğim gibi tercih senin bu karar senin geleceğini belirlicek ona göre tercihini yap
Onların öyle bir sıkıntısı yok dediğim birim asayis ve çevik kuvvet gibi diğer karakol da olan mesai biter eve gider saha da olanlar belli olmuyor ihbar gelince gitmek zorunda
Günde maksimum 5 tane robot resmi çizdiğini farzet hadi 10 olsun 8 saatte cizer herhalde zorluğu yok becerigi varsa
Hmm aslında yani olabilirim ama bilmiyorum. bi kac defa dusunmustum sadece polis olmayı
Yani yaparm cizerimde onlarda sikinti yok
İsterse 20. olsun yaparim. sorun değilde bana
😃😃😃..
Vayyy suçlular korksun kabusu Olcan FBI gibi 😄😎
Sadece işte polis lisesine gidermisin diye sormuştu bana dedikten sonra geri çevirdi haa sen ressam. olucaktım tamam dedi ya ondan sonra bende bir dusuncu takıldı gitmiyor şimdi bu kafamdan yani robot çizen polisde olabilirim. normal. polisde
Katkin olursa yakalanmasinda ödüller , pilaketler , madalya terfi vs alırsın 😃😃
😂😂 evet
Bence polis ol derim hemde ressamlık ve olursan müdürüne ya da amirine durumu anlatır seni o birime verirler değerlendir derim ama yinede saygı duyuyorum kararına tercih senin
Kararına saygı duyuyorum
Hmm evet haklisin yahu şimdide babama polis olmamı istermisin diye sormayı utanıom daha nasıl bi iş bu ya hem ressam hem polis felan diye veya sanatçı
Görevin başarılı olursan her şubenin müdürü vs ister becerikli polisi herkes kapmak ister 😄😄
Evet şu an ne yapacağımı bilmiyorum şimdi ise babama demeyi ben utanıyorum ayhh
Senin kafan baya karışık söylemeni bekliyordur kesin.. aksine sevinir mutlu olur söylersen
Olabilir aynen
Utancak bişey yok babanin tanıdığı varsa yardımcı olur
Benim babam olsaydı keşke 😃😃 düşünmez evet derdim elinde bir fırsat var değerini bil
Evet mutlu olurda ben kesin karar olrak ressamçı diyordum işte o her severinde polis ol diyince yok ben ressam olucam diyordum ya şimdi ise iki meslek yapayım. mı demye utanıom ya
Ben polis olmak çok istemem ama babam istiyor diye olmak isterim işte
🙄🙄🙄.
Yani yinede olsun o meslek bende haklisiniz
Ben dicegimi dedim gerisi sende
Bilmiyorum ya şu an demeye utanıyorum. babama babamla sohbet seviyemiz sıfır ya
Tamamdır çok sağolun uzunuhabbet oldu ama deydi
Benim peder yok olsa olur karşısına çıkar müjdeli haberi verirdim
Muhabbet*
Rica ederim anladım sorun değil deydi evet 😄😃😃
Anlladdımm merak etmeyın
😅😂
🙂🙂🙂...
Baya uzun oldu ama umarım işe yarar yinede düşün dediklerimi
Kazanırsan mezuniyetine gelirim 😀
Yani ben bu sene gs lisesine yazıldım işte babam polis lisesine gitmek istermisin dedi sonra aklına geldi benim meslek geri donmuştu beni bu çok daraltti gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım 1 ay sonra okullar acılacak orada kontenjan var mı felan bu kac gumdur kafami yedi babamada diyemiyorum kaldim böyle
Çok gurur verici silah ve arkadaş tut deyince vs Allah'ım herkese hayali olana nasıp etsin 🤲
Bence git polis okuluna git ressam vs boş ya aksiyon seviyorsan polis ol
Tamamdır cok sagolun sizi fazla tuttum
Ya hayır ama ben kuccukluğumden beyli ressam olmak istedim
Yoo sorun değil musaitim yazın problem yok
Evet doğru dediniz
Hım şimdi şöyle bişey var polis olmak da ressam da yaparsın ama normal ressam olsan sadece bir işin olur
Neyi doğru dedim
İsterseniz sohbet uzicak istek atın mesaj atabilirsiniz
Ordan yazabilirsiniz
Yani evet cok guru verici
Yani dogru diyorsunuz fakat resim alanondan bir cok meslek edinmeyi dusunuyordum taki bu polis meslegi aklıma girene kdr
Öyle tabi imreniyorum hep askerde vs yaşadım yani anlatılmaz yaşanır denir ya öyle işte
Valla iki arada bir derede kaldım derler ya siz öylesiniz şu an
Hesabım yeni oldugu icin mesaj atamiyorum
Takip eder misin takip yolla mesaj atayım ordan devam ederiz
İstek yolla ben yazıyım
Evet evet öyleyim Şu an cok az vaktimde var yani herturlu polisde ressam olabilirim ama polisin yaşı var mezun olduktan sonrada polis okuyabilirim ama bide meslegi hemen de almak var yani şu an öyle bi haldeyimki babamda diyemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Attım mej