Eğitim & Kariyer Yurtta sizce kaç kişilik odada kalmak mantıklı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce en iyisi hangisi? 1 kişilik 2 kişilik 3 kişilik 4 kişilik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yurtta sizce kaç kişilik odada kalmak mantıklı? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, bence tek kişilik oda en iyisi yani imkanınız varsa o şekilde tutmanızı öneriirm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
Haver28 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Ya tek ya 2 bide aynı sınıfta isen daha iyi yarenlik yaparsınız. 0 2 Yorumla haydisendekazan +1 yıl Xperin var mı Yorumla Haver28 +1 yıl @haydisendekazan sanane var veya yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, bence tek kişilik oda en iyisi yani imkanınız varsa o şekilde tutmanızı öneriirm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ya tek ya 2 bide aynı sınıfta isen daha iyi yarenlik yaparsınız.
Xperin var mı
@haydisendekazan sanane var veya yok.
1 kişi daha güzel