Eğitim & Kariyer Halkla ilişkiler ve tanıtım mı, halkla ilişkiler ve reklamcılık mı? yeliz171717 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor tanıtım celal bayar üni?reklamcılık bandırma 17 eylül üni? Güncellemeler+1 yıl 4 yıllık Halkla ilişkiler ve tanıtım mı, halkla ilişkiler ve reklamcılık mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Halkla ilişkiler ve tanıtım 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bölümü bitirip 4 yıllığa çevirmen lazım yoksa 2 yıllık halkla ilişkilere adamdan saymıyorlar 1 2 Yorumla yeliz171717 +1 yıl 4 yıl Yorumla Elite_joys +1 yıl Yani 4 yıl okumak çok mantıklı gelmiyor bu bölümü Yorumla
PashaFortyEight Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yurt dışı kariyeri düşünüyorsan başka alternatifler düşün 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 2 yıllık mı 4 yıllık mı 0 1 Yorumla yeliz171717 +1 yıl 4 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Bölümü bitirip 4 yıllığa çevirmen lazım yoksa 2 yıllık halkla ilişkilere adamdan saymıyorlar
4 yıl
Yani 4 yıl okumak çok mantıklı gelmiyor bu bölümü
yurt dışı kariyeri düşünüyorsan başka alternatifler düşün
2 yıllık mı 4 yıllık mı
4
Özelde iş bulamayacaksan çevren yoksa okuma
Onlyfans