Yaptığım işi neden küçümsüyorlar?

7.8.2023
Bugün işe başlayalı ikinci haftam ofiste kimse yok daha taşınılmadı ben sadece gelen ustalar olursa diye bekliyorum boş boş oturuyorum bu arada oturduğum için bol bol düşünme kendimi sorgulama fırsatı oldu ben neden burdayımmm?
Bu işi kabul ederken yine herzamanki gibi içimden geçenleri soramadım söyleyemedim ve kabul ettim yemek yapmam için alınmıştım artı temizlik temizlik derken tuvalet temizliği yerleri süpür sil çöp topla at ama diyemedim ki ben sadece yemek yaparım diğer işleri yapmam kendime bile zor itiraf ediyorum bu işleri yapmak benim zoruma gidiyor kendimi küçük değersiz olarak görüyorum gururum inciniyor utanıyorum yaptığım işten önceki çalıştığım yerden kaynaklı bu kırılganlığım 5 sene bir kurumda kat personeliydim ordaki çalışan beyaz yakalılar vasıflı çalışanlar bana okadar tepeden baktıki tuvalet temizlediiğim için yer silip süpürdüğüm için beni hep küçümsediler bizim gibi iş yapan kişiler onların ne iş arkadaşı nede dışarda görüşebilecekleri birisi olamazmışız yıllar geçtikçe içime attım canım yandı kalbim çok kırıldı bana kendimi okadar çok küçük görmemi sağladılar ki yeni işime atapte olamıyorum yine aynı pozisyon buradaki tek fark yemekte yapacam olmam sözde benden sadece karnımızı doyurmamı istesiler ama gidişat hep yemek hem genel temizlik bu içindeki olduğum durumdan nasıl kurtulacam bilmiyorum neden kendimi küçük hiç bir işe yaramayan biri olarak görüyorum beni sevmeleri değer vermeleri için vasıflı bir iştemi çalışmam gerekiyor neden insan yerine koyulmuyorum

Yaptığım işi neden küçümsüyorlar?