• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Sınavlar neden bu kadar pahalı, hem sınanıyoruz hem bir sürü para ödüyoruz🤔?

Kimkiyimben
Kimkiyimben Takip Et
Xper 5 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Pahalı Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.

sınavların kağıt kalem ücretleri , gözetmenlere ödenen ücretler , ösym çalışanlarının maaşları hep bu sınav paraları ile ödeniyor

her şey pahalandı maaşlar arttı dolayısı ile sınav ücretleri de arttı

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

10

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

Ülkede her şey pahalı maalesef

0
    0 Yorumla
  • adenll
    adenll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sınavların ücreti umrumda değil ama bıktım ya. Gerçekten bıktım. En güzel yıllarımı YKS sağ olsun kendimden her anlamda ödün vererek geçiriyorum. Allah'ım lütfen ya 🤦‍♀️🤦‍♀️

2
    74 Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

aynısı gerçekten üçüncü kez girdim ama ailem yüzünden bu sene de tercih yapamıyorum

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Neden tercih yapamıyorsun ki? Üzüldüm 🥺 Ben istediğim bölüme gidebilirdim tercih yapsaydım ama bu yıl biraz aksattım ve çok daha iyisini yapabileceğimi bildiğim için mezuna bıraktım. İstediğim şehirde güzel bir üniversitede okumak istiyorum güzel güzel 🌸

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

çünkü okumama değecek bölümler şehirdışında tutuyor ailem de gitmeme izin vermiyor hadi onu geçtim ablama veriyorlardı hatta yurt dışı bile olsa ev alcaz sana oradan diyorlardı bana gelince göndermiyorlar yani

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Ama bu haksızlık, neden böyle yapıyorlar ki? Ayrıca zaten yaşadığın şehir dışında okumak en güzeli bence. Hayatı tanır insan bu şekilde. Ailem kazandığı. her yere gönderir beni, göndermeseler bile her şekilde ikna ederdim. İstiyorum çünkü. Umarım sende istediğin gibi okuyabilirsin 🌸

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Kazandığım*

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

evet abi bence de öyle neymiş ben gidermişim onlara torun ablama yeğen getirip gelirmişim ya bak şu anda ayrıldım ama lisede falan sevgili işleriyle işi olam birisiydim ve açıkçası çalışkan değildim ve yakın arkadaşlarımın çoğu karşı cins hani bunu havalı bulduğum için demiyorum veya uygulamıyorum ama öyleydi ablam benim aksime sosyal birisi değil birkaç tane yakın kız arkadaşı var onlarla da yaptığı muhabbetler çoğunlukla ders falan ve zaten okul hayatı boyunca hep okul birincisi oldu kızın en iyi arkadaşları dersleri öyle düşün sevgiliyle falan işi zaten yok abi kız karşı cinsle tek kelime konuşmuyor namussuzluk olarak görüyor bunu aşırı geri kafalı annemle babam da öyle zaten şimdi diyeceksin ki hani ablan çalışkan diye öyledir mantıklı olabilir zaten ilk senesinde tıp kazandı da yani ben de onların kızıyım ikimize de aynı davranmak zorundalar bana da öyle davranmaları için napayım karakterimi mi değiştireyim

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

İnsanlar hata yapabilir yani anladığım kadarıyla ailen bu durumu hata olarak görüyor ama bu kadar güvensizlik fazla bence. Seni kısıtlayıp güvenmezlerse bu tür durumlar daha çekici gelebilir sana ve farkında değiller. Ben de elimden geldiği kadar erkeklerle konuşmam, bu duruma dikkat etmeye çalışıyorum zorunlu durumlar haricinde. Bu benim kendi tercihim ama seni yargılamak ve namussuzluk olarak nitelemek bana düşmez ve öyle bir durumda da değilsin bence. Erkeklerle konuştu diye kimse namussuz da olmaz, o konu çok ayrı. Herkesin iradesi de güçlü olmak zorunda değil, insanız ve yanlış yapabiliriz. Önemli olan bunu fark etmek. Ailen bunu düzgünce ve eleştirmeden tatlı dille anlatsa farklı olabilirdi ama yapamamışlar. Sen onların evladısın ve ne olursa olsun eşit davranmalılar bence. Bu tür davranışların kimsede olumlu olarak işe yaradığına şahit olmadım. İnşallah düzelirler ve isteklerine saygı gösterirler, hiç olmasa bile üniversite konusunda 🤦‍♀️

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

al benden de o kadar şu yıl bir bitsin de...

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

@peritan hadi inşallah 🌸

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@iremrarity çok saçma açıkçası bence yap tercihini, üniversite zaten şehir dışında okunur; aileden uzakta tek başına hem büyürsün ayakların üzerinde durmayı öğrenirsin hem de gençlik yılları işte hayatın tadını çıkarırsın... Hangi şehirdesin ve nereleri tutuyor puanın belki ondan kaynaklı da izin vermiyor olabilirler?

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

bence de öyle zaten sevgili olduğum kişilerle kötü bir şey yapmadım ve 16-17 yaşındaydım çocuktum ve ilişkim de çocukçaydı ve seni de anlayabiliyorum herkesin kendi tercihi aynı şekilde ben de seni yargılayamam hepimiz insanız ve eşitiz sadece karakterlerimiz farklı ve bence iyi ki öyle herkes aynı olsaydı ne anlamı kalırdı ki. artık umudum yok ama umarım dediğin gibi olur ne diyeyim umarım sen de seneye istediğin yeri kazanırsın

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

@iremrarity Katılıyorum ve teşekkür ederim 🌸 İnşallah çok güzel bir hayatın olur, her konuda 🌸 kendine güven, sınırlarını zorla ve aileni ikna et. Kendine dön sadece. Eminim ki doğrunun da yanlışın da farkındasın ve güzelce uygulayabilecek bir kapasiten de var. Elinden geldiği kadarını yapabilirsen çok güzel olur. Ailen de inşallah sana bu kadar katı yaklaşmaz, çok kırıcı bir durum çünkü. Senin için dua edeceğim 🌸🥰

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ya bak İstanbul anadolu yakasındayım buralarda da dolu okul var da çoğu güzel dört yıllık yerler tutmuyor ben de işte öğretmenlik falan düşünüyorum yani okumama değsin istiyorum başka yerlerde tutuyor ona da göndermiyorlar ve ben üniversiteyi aile evinde okursam çıldırırım ciddiyim böyle geri kafalı bir aile daha görmedim annemle babamı geçtim ablam anne babamdan beter bu konuda ya iki yıl önce sevgilim vardı işte 12. Sınıftım o sene pandemi vardı sene boyunca okullar bir açılıp bir kapanmıştı neyse sevgilimle buluşamadığımız için telefonla konuşuyorduk her akşam bir gün bu ablam dinlemiş bizi gitmiş annemle babama söylemiş ben de konuşmaya devam ediyorum bir şeyden haberim yok tabii sonra odama baskın yapıp beni dövmüşlerdi ablam tokat atınca dudağım patlamıştı telefonu da elimden alıp sevgilime küfür etmişlerdi çocuk da zor durumda kalmıştı sonra şey yapmışlardı odamın kapısını sökmüşlerdi sosyal medya hesaplarımı sildirmişlerdi telefonumu almışlardı geceleri ablam benim odamda kalmaya başlamıştı bir de orspu damgası yemiştim ablam zorla üstümü soymaya kalkmıştı bakcam her yerine diye sonra annemle babam da işte ya bize gösterirsin ya doktora falan diye tehdit etmişti

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ben de çok teşekkür ederim umarım hepimiz için hayırlısı olur ben de senin için dua edicem ❤️

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@iremrarity aynen öyle hepimiz eşitiz kesinlikle ben de aslında sana benziyorum lisede, yani iyi bir lisedeydim ve dersten çok kulüplere kendi kişisel gelişimime önem verdim. Sosyaldim oldukça da ama erkek arkada falan işlerine girmedim, genelde tek takılmayı seviyordum bu yıla kadar kaldı ki aslında benim ailem de muhafazakardır ama sana olan tavırları cidden yobazca. Yani ablan evet başarılıymış tıp da kazanmış ilkte okey ama hayatında hiç karşı cinsle konuşmayıp sosyal biri de değil diyorsun bu benim nezdimde başarısızlık tam tersi. Yani bugün yarın derslerinde başarılı olursun herkes zaten iki çalışsa başarır ama iş hayatı böyle değil kendini başka şekillerde de göstermen gerek... Bence git ailenle son bir kez düzgünce konuş eğer hala vazgeçmezlerse restini çek tercihini yap git.

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Ama bu çok kötü... Nasıl kıyabiliyorlar ki sana? Ben asla evladıma böyle davranamam, ailem de bana böyle davranmaz. Allah'ım ya... Kimse bunu hak etmez. Yanlış buluyorlarsa düzgünce anlatsalardı, bu çok kötü. Kıyamam sana 🥺❤

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@adenll aynen katılıyorum kesinlikle. Hepimiz başarırız inşallah ne istiyorsunuz bu arada?

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

@peritan hukuk istiyorum. Aslında güzel yerler geliyordu hukuk olarak fakat bu yıl biraz aksattım ve daha iyisini yapabilirim diye mezuna kalmak istedim. Güzel bir üniversite istiyorum çünkü. İnşallah başarırız ❤

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@adenll gerçekten aynısı ben de çok üzüldüm durumuna yani ailen nasıl öyle davranabilir sana cidden? Ben de ergenliğimin ilk zamanlarında asiydim baya ama ona rağmen hiç eğitimim veya sosyal yaşantıma bir şey demedileri neresi olursa gidebilir yapabilirsin dediler. Kendini sakın kötü hissetme gayet de iyi bir kızsın içinden ne geliyorsa öyle yap 8 ağustosa kadar tercihler devam ediyor bildiğim elini çabuk tut:))

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

aynen cidden tıp kazanmış olsa bile kız ot gibi yaşıyor aşırı sinsi ve manipülatif birisi zaten annemle babam hep onu masum cici iyi kız gibi görüyor ama aslında hep o bana kötü davranıyor ablam olarak yanımda olmak bir şeyleri kapatmak yerine açıyor annemle babamın görmediği ya da olmadığı bir zaman yapacağını yapıyor sonra hep ben suçlu oluyorum bu da çok ayrı konu neyse ve çok teşekkür ederim sen de çok iyisin eminim

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ikiniz de öylesiniz yani

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ve inşallah ikiniz de başarırsınız ❤️

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Canım benim ne yap et güzel güzel çalış ve kendini bu tür davranışlardan kurtar. İnan psikolojin çok kötü etkilenecek en sonunda. Bu hayat günahıyla da sevabıyla da senin. Elinden geldiği kadar güzel bir şekilde yaşamaya bak. Kıyamam ben sana, ne kadar değişik bir abla. Kimseye böyle davranmamalı insan ve sen onun kardeşisin. Allah yardımcın olsun ❤🥰

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

İnşallah hepimiz kazanırız. Siz de çok iyi insanlarsınız 🥰❤

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

çok teşekkür ederim tekrardan umarım hepimiz başarırız bundan sonra hepimiz için her şey daha iyi olur ❤️

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@adenll aa bende hukuk istiyorum ilk kez bu yıl giricem bakalım ben de iyi bir yer istiyorum. İstanbul'da olmalı daha doğrusu, yıllardır oraya gitmek için uğraşıyorum inşallah seneye sen de ben de istediğimiz yeri kazanırız. Ve @iremrarity sende lütfen kendine güven tercihlerini heba etme aileler her zaman çocuklarının iyiğilini isterler ama bazen bu doğruyu yanlışı tam göremeyebilirler o yüzden seni ne olursa olsun en iyi sen biliyorsun:))

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

@iremrarity inşallah, teşekkürler ❤🥰 @peritan bende İstanbul'da güzel bir üniversite istiyorum. İnşallah hepimiz de istediğimiz bölümü ve şehiri kazanabiliriz 🥰🌸

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Şehri*

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

var mı aklında bir yer, hedefin?

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Güzel bir sıralama istiyorum. Olursa üniversiteler arasından güzel bir hukuk bölümü seçeceğim 😅 öyle yani

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

teşekkür ederim sayenizde birazcık da olsa kendimi suçlamayı bıraktım umarım sizler de hukuk kazanırsınız size çok yakışır eminim ❤️

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

bu arada siz kaçlısınız ya merak ettim pspsospsosososo alakasız oldu ama

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

İnşallah, teşekkürler 🥰 Aynen azıcık alakasız oldu 😅 2004, 19 yaşındayım. Sen 2003 yılında doğdun galiba yaşının doğru olduğunu düşünürsek 😅

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

evet doğru 2003 pspsososososo

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Ben yeniyim ya, 5 veya 6 güncük 😅🤭

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

@adenlly şu yorumu silsene hemen kızın hesabına bir şey olmasın

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Hangi yorumu?

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Robot yorumunu mu? Silinmiyor ki, sadece şikayet et var. İlk yorumu silmem gerekir. O şekilde de tüm yorumlar gidiyor galiba. Cevapladıklarınız yani. Sadece şikayet et seçeneği var.

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Aaa tamam oldu, o yorumdan bahsediyorsan sileyim hemen

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

evet ondan bahsediyorum

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

tamam silmişsin sağ ol pspsospsosos

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Of korktum ya, korkutun beni 😅😅

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

korkma korkma geçtiiiiiiii pspdpspsososos

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

O yılın geçtiği tüm yorumları sildim korkuttun beni 😅😅😅

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

Ayy teşekkür ederim ya ikinize de hiç bilmiyordum yazmazdım yoksa hiç 😅

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Rica ederim, bende bilmiyordum yeniyim ya ben, heyecanlandım bir şey olacak diye Allah'ım 😅🤭

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

pspskspwksosksoso en fazla hesabınız silinir

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Ya şimdi bu yorumu da mı silmem gerek? 17 FALAN YAZIYOR ALLAH'IM 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@adenll aynısı bende daha çok yeniyim...

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

yok ona gerek yok idi yazıyor onda geçmiş zaman yani KS MALI ONA DA BİR ŞEY YAPMAZ HERHALDE ĞSĞSPSPSOSOWISOWJSIWIW

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

öğrenirsiniiiiiiz zamanla pspsospsos

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

SİLİYORUM KORKUTTUN BENİ YİNE 😅😅😅😂

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

JDSHKJDSJSHS ay valla çok tatlısınız ya

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

Pspsospwosowosowosowo yiaaaa sen de

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

neyse hadi ksyi şaşırtalım şarkı sözü yazmaya başlıyorum

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

9×2 sonucunun dışında küçük bir sayı görmek istemiyorum, silmekten yoruldum. Bakın, yazmıyorum bile 😂😅

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ayyyy sen de haklısın yoruldun sen de neyse başka yıl muhabbeti yok yetti bu kadarı sppsodowosowos

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Yetti vallahi, hem benim gitmem gerek telefon başında öleceğim şimdi ya. Çok tatlısınız 🤭🥰

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

jfdjgfdjfdıs bende 18 yaşındayım 2005liyim yaşımı sormuşsunuz:))

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

pspsospwosowosowos ben de bugün telefona çok baktım göz numaram büyüdü zaten aaa peritancım ne güzel

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

https://youtu.be/4kBSd8PbEoA

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

size bunu bırakıyorummmm

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@iremrarity kdlfjljflsjfs şarkı efsane teşekkür ederizz

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Ay ne güzel aramızda bir yaş varmış @peritan canım benimmmmmmm 🥰🥰🥰🥰 senden büyüğüm 19um bende işte (ay Allah'ım noluyor şu an ) 😅😅😅😅

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ayyy ne demek güzel günlerde dinleyin pspsospwosowos

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Şarkıyı hemen dinliyorum, teşekkürler 🥰

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ayyyy en büyüğünüz benim 20yiiimmm 10lu yaşlarım geri gelin bana pspsospwosowosososos

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ricalaarrr

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Attığın video 😅😅😅😅 Allah razı olsun 😅😂 hadi kapatın ya telefon telefon gözlerimiz bozulacak. İyi geceler size 🥰🥰😂

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

benimkiler bozuk zatenn neyseee iyi geceleerr ❤️

Yorumla
    • peritan
      peritan
      +1 yıl

@iremrarityay yok 18 olarak diyorumki bir an önce büyümeliyim şu 20li yaşları görelim hemen ne güzel. @adenll senin de az kalmış 20ne bak ne güzel...

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

yaaa hevesini kırmayayıımm o zaman pspspspspsps

Yorumla
    • iremrarity
      iremrarity
      +1 yıl

ahhhh o zavallı babaaaaaa

Yorumla
    • adenll
      adenll
      +1 yıl

Güzel mi değil mi yaşayarak öğreneceğiz inşallah 😂 Allah bilir, bakalım.

Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Beyinsizler soruyor akıllılar cevaplıyor ben anlamıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı.

Sarayın masrafını karşılıyorsun pis köle! Bir de utanmadan soruyorsun... TC devleti vatandaşı * odaklı çalışır, bu yaşına kadar öğrenemedin mi?

0
    0 Yorumla
  • Biseksüel16
    Biseksüel16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Ülkemde bu kadar koyun olunca şekerim bu pahalılık bitmez bu daha başlangıç uzaya çıkıcaz demişlerdi alın size uzay;)

0
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendisss
    AskeriiMühendisss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Ülkede ucuz bir şey kalmadı ki Allah herkesin yardımcısı olsun

0
    0 Yorumla
  • mеtеоr
    mеtеоr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sen tus musun fidksmdjdk

0
    1 Yorumla
    • Kimkiyimben
      Kimkiyimben
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Devlet soymaya meraklı çünkü

1
    0 Yorumla
  • MarcoPasha34
    MarcoPasha34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Ücretler Salon görevlilerine veriliyor😃

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Adamlar parayı kırıyor kazık soruları sorup

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Devlet para kazanıyor

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Agaya para lazım

0
    7 Yorumla
    • Kimkiyimben
      Kimkiyimben
      +1 yıl

Hayır işleyiverin😂

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      +1 yıl

Hahah bizden geçti

Yorumla
    • Kimkiyimben
      Kimkiyimben
      +1 yıl

Hayrın yaşı yok🥸

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      +1 yıl

Ona hayır yapasım yok😂

Yorumla
    • Kimkiyimben
      Kimkiyimben
      +1 yıl

Kime😂

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      +1 yıl

Reyize

Yorumla
    • Kimkiyimben
      Kimkiyimben
      +1 yıl

Bana yapcan be hfkd

Yorumla
  • Pıtırcıkeliii
    Pıtırcıkeliii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 84%
    +1 yıl

Tek sebebi rte

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sınavlar neden bu kadar pahalı, hem sınanıyoruz hem bir sürü para ödüyoruz🤔?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ösym'nin sınav ücretleri neden bu kadar pahalı? 8 cevap verildi
Yks sınav ücreti neden bu kadar yüksek ☹️? 6 cevap verildi
Üniversite sınavının paralı olması çok saçma değil mi? 6 cevap verildi
Sınav ücreti nasıl ödeniyor? 9 cevap verildi
ÖSYM sınav ücretlerine %165 zam geldi! Bu kadar fazla zam neden yapıyorlar? 60 cevap verildi
ÖSYM'nin sınav ücretlerini bu kadar çok arttırması doğru mu? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨