AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben Amerika’da hekimim dünyada sağlıkçıların en çok kazandığı yer Amerika. Fakat dünyanın neresine gidersen git doktorlar iyi kazanır. Türkiye hariç 😂
Ya tr de kazanırsın tabii yükselirsen klasik doktor az kazanıyor o yüzden tr de tıp okumak saçmalık
Ne aradığına bağlı. TR de doktor olursan aç kalmazsın güzel de yaşarsın ama onun 20x katı kadar falan iyi yaşama imkanın birkaç ülke ötedeyken saçmalık. Şu an kendi maaşımı söylemek istemiyorum fakat burada aylık 58.000$ alıyor bizim şu an hocamız uzmanlık yaptığım yerdeki kıdemli prof ve ekstra olarak kend kliniği var.
Tabi bu ekstrem bir örnek herkes böyle almıyor yani kesinlikle 12.000$ başlangıç maaşı diyebilirim
Baya zengin o zmn
Evet zaten oturduğu evine gitmiştik biz evinde toplantı yemeği gibi bir şey yapmıştı oturduğu semtteki evler falan 3 katlı kocaman bahçeli zenginlerin oturduğu bir yerdi ve kadın bekar
8sen ne iş yapıyosun amerikada
doktorum uzmanlık eğitimi alıyorum bende psikaytri üzerine uzmanlık yapıyorum hem çalışıyorum hem de eğitimimi tamamlıyorum
Anladım, nasıl gittin oraya
çok uzun hikaye benim erasmusla gelmiştim 5 yıl önce ondan sonra burada çevre edindim o dönem sponsorluk falan bağlamaya çalıştım biraz çevre yaptım ondan sonra mezun oldum dil sınavları gideceğim eyaletin okulun şartlarını araştırdım imkansıza yakındı çünkü denklik yok yani doktor falan hikaye kabul etmiyorlar adamlar tanımıyorlar eğitim sistemini ve o yıl green card kazandım öyle gittim bir nevi piyango denebilir
Anladım, umarım çok iyi hayatın olur
teşekkür ederim seninde öyle bol şans
Benim flörtün babası doktordu flörtü Bakü'de özele bir kızını Türkiye'de özele gönderiyordu daha okuyacak bir oğlu da vardı. Dekandı dernek başkanı yardımcısıydı. Bayağı çalışıyordu. Orada bu kadar çalışmaya gerek var mıdır bilmiyorum.
Iyi kazaniyorlar
Ne kadar mesela en düşük kaç euro
2810 - 6080 arasi. Kac sene calistigina bagli
Çokta yüksek değilmiş aslında idare eder
Gerçi kiralar orada çok yüksek değil. En iyi evler 2000 eurodan başlıyor herhalde
Hollanda da gayet yuksek 6000?
6000 euro yüksek evet
Iyi de asagri ücret zaten 1900 orada
Baslangicta yalniz eve zor cikarsin. Cogu zaten aile ile yasiyor bir kac sene calisip sonra evden ayriliyorlar. Ayri eve direk cikanlar zorlaniyor ve guzel evlerde yasamiyorlar htta igrenc evlerde yasiyorlar
Yok be neden iğrenç evlerde yaşasınlar? Benin kuzenlerim orqda temizlik işi yapıyor karı koca calisiyolar güzel evde yasiyolat
6000 euro ile cok iyi yasar
Kari koca calisirsan yasarsin tabi ben yeni is hayatina yalniz atilanlardan bahsediyorum
Ya bisey dicem benim hollanda pasaportum var, orada calismak istiyorum ama ev işi nasıl olacak onu bilmiyorum, orada ne işi yapabilirim
Tamam da okursan zaten iyi evlerde yasarsin tekte olsan
Yeni mezun olan bir insan yapamiyor iste bunu soyluyorum. Maas az geliyor borcu var o insanlarin. Ev zaten multecilere veriliyor artik eskidendi o guzel gunler. Iki uc sene calisip guzel evde kiraya cikarsin anca.
Evli olanlardan falan bahsetmiyorum
Hollanda pasaportun varsa tr gibi bir yerde ne isin var cok merak ettim
Ailem zamanında buraya gelmiş, şimdi de işte gitmek istiyorum fakat ev yok bark yok birde kaç kuruşa çalışacan diyolar
Hollandaca ve ingilizce biliyor musun peki? Once ev ayarlaman lazim yoksa bir yerde kalamazsin. Is olarak her yer isci ariyor. Restoranlar, cafeler, magazalar
Seneye gitmeyi dusunuyorum, dili ogrenecegim burada
Nasıl ev ayarlıcam
Iki dil de onemli. Magazalarda falan cok ingilizce konusuluyor
Aslinda once hollandaya bir kac kez gelip bakman lazim emlakci ile konusman lazim trden olmaz.
Anladım, sağ ol sen hollanda da mi yasiyorsun
Ricalar, evet