Eğitim & Kariyer Öğrenme tarzınız hangisi? mayaaofficiall Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben okuyarak öğrenirim Ben yazarak öğrenirim Ben anlatarak öğrenirim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Öğrenme tarzınız hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Her türlü öğrenmeye açığım. ama en etkilisi deneyim 0 0 Yorumla
Gunerite Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Önce okurum. Sonra not çıkarırım. Sonra kendi kendime tekrar yaparım ve anlatmaya çalışırım. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genelde okuyarak ve yazarak çalışırım ama lisedeyken arkadaşlara ders anlatırken kendimde çok faydasını görmüştüm. 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sözelci olduğum için okuyarak öğrenmek daha kolay geliyor 0 0 Yorumla
Yakarizz Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Önce uygulamasını, daha sonra ise önemli detayları kaleme alarak daha hızlı öğrenmek hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
Haver28 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Yazarak daha kolay öğreniyorum. Aklımda kalıyor. 1 0 Yorumla
EnzamiKumi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 778 cevap paylaştı. Hocam ben yaparak öğreniyorum 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 307 cevap paylaştı. Okuyarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her türlü öğrenmeye açığım. ama en etkilisi deneyim
Önce okurum. Sonra not çıkarırım. Sonra kendi kendime tekrar yaparım ve anlatmaya çalışırım.
Genelde okuyarak ve yazarak çalışırım ama lisedeyken arkadaşlara ders anlatırken kendimde çok faydasını görmüştüm.
Sözelci olduğum için okuyarak öğrenmek daha kolay geliyor
Önce uygulamasını, daha sonra ise önemli detayları kaleme alarak daha hızlı öğrenmek hoşuma gidiyor.
yazarak ve anlatarak
İzleyerek öğreniyorum
Yazarak daha kolay öğreniyorum. Aklımda kalıyor.
hem okuyarak hem yazarak
Okuyarak ve yazarak öğrenirim.
Hocam ben yaparak öğreniyorum
Yazarak..
Okuyarak
Uygulamalı
Okuyarak