KYK hakkında birkaç bir şey sormak istiyorum?

1-Arkadaşlar galiba KYK yurtları özel üniversitelerde %50 %75 burslu okuyanlara KYK bursu değil KYK kredisi veriyormuş galiba geri ödemeli ve bu ödemeyi üniversiteden mezun olduktan 6 ay sonra ödemeye başlıyormuşuz galiba belki de yanlış biliyorumdur yani bu nasıl oluyor kredi ve ne kadar veriyorlar ben ön lisans okumayı düşünüyorum özel bir üniversitede %50 veya %75 burslu o yüzden bana KYK bursu vermezler Kredi verirler bu kredi ne kadar ne zamanlar veriyorlar ve kredinin ödemesini geri ne zaman yapıyoruz

2-arkadaşlar KYK yurtlarıö�zel üniversitede %50 %75 burslu okuyan birine çıkar mı ben Kahramanmaraş'ta yaşıyorum ve üniversiteyi İstanbul'da yazmayı düşünüyorum yani çok uzak bir şehir bana çıkma olasılığı nedir yani hem uzak bir şehirde yaşıyorum hem de burssuz değil yani %50 veya 75 burslu okuyacağım bana çıkar mı?

3-KYK yurtları üniversitelerden kaç gün önce açılıyor ve açıldığı ilk gün gidip kalabilir miyiz galiba yeme içmeden faydalanamıyormuşuz ilk günü gidersek ama kalabiliyormuşuz bir ücret ödemeden bu doğru mu

4-KYK yurduna yerleşmeye gittiğimde ailem de benimle gelebilir mi yerleşmeye yardımcı olmak için yani içeri alıyorlar mı almıyorlar mı

5-Eger KYK yurduna başvurumuz kabul edilirse online kayıt yaptırabilir miyiz yani yurda gitmeye gerek var mı aileden imza vs isterler mi

6-bu soru yurt ile alâkalı değil ama üniversiteye geçince öğrenci kartını gidip kendimiz alabilir miyiz yoksa ailemizin de mi gelmesi lazım ve hangi gün almalıyız öğrenci kartını yani ailemizin gelip imza vs vermesi gerek mi

7-Diyelim ki üniversiteye online kayıt yaptırdık geriye başka bişey kaliyor mu yani ailemizin falan üniversiteye gidip bir şey yapmasına gerek var mı imza falan
KYK hakkında birkaç bir şey sormak istiyorum?