Ilk senem berbat gecti hic arkadas edinemedim, kimse yanima gelmedi. Ben gittiysem de samimiyet kurulamadi. Lafta sevgili isleri cok oluyormus. Ben arkadas bile edinemedim. Sinifta kiz az erkeklerde utaniyor ben de utaniyorum bu yuzden cok yalniz kaldim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çekingen kalırsan arkadaş edinemezsin kulüplere falan katıl aktiviteleri oluyor arkadaş edinirsin
Kulup yok bizde 1 tane vardi sacma sapandi iyi bir uni degil. Millete yapisamam ki onlarin da gelmesi lazim.
ailenin olduğu yer büyükşehir falansa o taraftaki etkinliklere de katılabilirsin. millete yapış diye demiyorum hani ders biter arada iki dolaşırsın dersle ilgili muhabbet edersin konu açılır bir gün aktivite yaparlar sende gelsene derler o zaman çevren genişler. kenarda kalma atılgan ol diyorum
Bana cok soguksun diyorlar
onu aşman lazım ben de aynı kafadaydım üniversitede problemin üstüne gitmediğin sürece aşamazsın hani sınıfta erkek çok diye bahane arama burada asıl problem senin soğuk olman illa gidip manita ol demiyorum arkadaş olmaya çalış
Erkeklerle olmaya calistim ama direk yanlis anliyorlar yanlarina gidip tanisinca 1 2 zaten utanmaktan yuzume bakamiyordu digerleri de surekli ovmeye vs. Calisiyordu utaniyordum.
Onlar bon bon yzume bakiyordu sadece gelip arkadas olmuyordu gozume gozume bakiyorlar ama konusmuyorlardi.😭
demek ki rahat hissetmiyorlar dediğim gibi mesela ders bittikten sonra yanlarına gidip dersle ilgili bir şeyler söylersin bu olay rutine bağlayınca sürekli yapınca onlar da rahatlar ortamına girersin. soğuk olduğun için garip geliyordur kırman lazım döngüyü. yüzüne bakıp bakıp konuşmamaları da biraz ilginç sdjhjsd yanlış anlamış olabilir misin
Jsjsndndndj Ben de oyle saniyordum 1 2 yanlis arkadas edinmistim onlarin bile dikkatini cekmisti. Goz goze geldim ornehin indiriyordum hala gozume gozume bakmaya devam eden tipler vardi. Sanki gulumsememi bekliyordu ama ben ters ters bakiyordum jsjsjdjsjdj. Napiyim mizacim boyle ama konustuklarinda cok sempatik ve tatli geldigimi soyluyorlar.
tipler biraz acayipmiş sjdhdjs
güzel işte öyle buluyorlarsa buradan yürürsün soğuk olma daha fazla muhabbet kur bu olay seni sevgili arıyormuşsun gibi göstermez biraz rahat olman lazım
Denedim ama mesafeyi bilmiyorum ornegin bir cocukla ark olmaya calistim ama yanlis anlamasin diye de arada uzak duruyordum ornegin derste yanina oturmadim bazen oturdum ya ne yapiyim bilmiyorum ki sadece arkadas olmak icim geldigimi anlasin diye.
muhabbet ilerledikçe arada kanka falan diyebilirsin o alır mesajı
Dedim ama boyle yapinca da zaten soguk biriyim tamdan konusmuyorlar benden sanki onlara beni rahatsiz etmisim mesaji veriyorum diye sanirim kanka demekle.
bütün olay sende, ne düşünürse düşünsün kanka de geç her şeyi çok kafaya takıyorsun sal
Kimseye umut verip Inşallah ahini almak istemiyorum cunku.
umut vermekle alakası yok karşındaki kişiyi kadın olarak düşün öyle davranmaya çalış bunu düşünmen de mesela kafaya taktığının en büyük örneği
Hoslandigin kiz ne yaparsa umutlanirsin?
bi arkadaşça konuşmak var bir de o işin flörte kayan kısmı var. Dışarıda ikimiz fazla vakit geçirmeye başlıyorsak beklentim olur ama grupça olan bir şeyden beklentiye girmem. dediğim gibi insandan insana değişir bunu düşünürsen sokağa da çıkma birine umut verirsin.
Haklisin sanirim da ben tek arkadas bulamadim ki birak ki grubu sanirim bunlari anlamam uzun surecek. Tesekkurlrr oneriler icin.
reca ederimm aynı derslere girdiğin üst sınıflara da takıl onlarda da kafana göre biri çıkabilir. en kötü ihtimal instadan o şehirde yaşayan birileriyle date e çık illa sevgili ol demiyorum normal arkadaş olarakta ilerler bir bakmışsın çok iyi ortamı vardır. akşamları grupça toplanırsınız. durarak bir şeyler olmasını bekleme ki olmayacak
Onla bulusursam yanlis anlayabilir umut vermek İnşallah istemiyorum
bu düşünceyle hep aynı yerde kalacaksın benden demesi
@men07 Ya napiyim ben hayatta cok uzuldum baskasi uzulaun istemiyorum ah alirsam Allah korusun yoluma cikabilir yani
Ben açılmıştım sonra korona girdiği için bir daha kapanmıştım
Ygiohvff pp gibisin.
Amacın kendini tamamlamak ise zamana bırak yok amacım eğlenmek flört etmek diyorsan onu bilmiyorum
Ya sadece iyi arkadas istiyorum😞
O zaman üniversite topluluklari var onlara katılabilirsin etkinlik tarzı seyler yapıyorlar ordan tanışırsin birileri ile
Kulup yok bizde 1 tane vardi sacma sapandi iyi bir uni degil. Millete yapisamam ki onlarin da gelmesi lazim.
Hangi üniversite bu ya
Corum
Hmm, yani kütüphanede bulabilirsin belki veya üniversite etkinlikleri varsa ordan bulsan iyi olabilir
Ben sogukmusum
Koç burcu musun oğlak mi kova mı
Yay distan soguk duruyorum ama konussalar cok sicagim
Pozitif olur genelde yaylar, sende biraz daha kendini zorla sıcak davranmaya çalış
Ya olmuyor kardes ben bir kac senedir depresyondayim ondan dolayi surekli aglamakliyim.
Ağlamak bir sorun çözmüyor ki ben yengeç burcuyum ağlamayı sen bana sor😄, gezilere katil biraz aktif ol. Gerisi gelir inşallah
Ben gunde 3 4 saat agliyorum depresyonda oldugum ivin de yuzume depresyon surati oturmus. Eskiden cok guler yuzlu sosyal biriydim elimde degil ki aktif biri olmak. Kimse de gelmiyor asik yuzluyum diye.😢
İşte kendinize biraz zaman verin. Güler yüzlü olmaya çalışın çocuklar ile oynayın gezin öğrenin.. negatifi atın pozitif e dönün. şimdi başlangıç olarak galerideki fazla fotoğraflari silin bir de dolaptaki fazla eşyaları atın biraz rahatlayin
Hic bir ise yaramiyor kardes olmuyor evden bile cikmiyorum eylulde yine oraya gitmem lazim diye 1 aydir agliyorum.
Ohooo böyle olmaz ama toparlan biraz
Beni bir toprak toparlar yurtta yangin merdiveni koselerinde aglamaktan, koridorlarda gezmekten ayagim su toplamisti artik ne dereceyim kardes gorm
Psikologa gitsen iyi olur belki ya bak kendine acı çektirme sağlığın giderse çok pişman olursun, dobarlan bırakma
Sağol çok iyi bir insansin. Annen seni cok guzel yetistirmis.
Eyvallah, annem de babam da vesile oldular ama ben kendimi yetiştirdim aslında bu Anadolu bozkırında.. umutlu ol Bırakma kendini☺️
Sinfiin hepsi mi tek takiloyorm?
Yok herkes gruplasti
Bisi diyimmi belkide sınıfın en iyisi sensin he arkadaşlık açısından ama işte bazen olmuyor maalesef.
Ben sogukmusum
Yurtta kalmıyor musun
Kaliyorum da oyle de tanisilmiyor ki
Herkesten önce sen açılmalısın