Lise önemli değil üniversite önemli Güzel lise bölümü diye bir şey mi var ya artık bir idealist olun bir ideolojiniz olsun Lan Sen ne yapmak istiyorsun ne yapmak istiyorsan ona yonelmelisin ki başarılı olasim
Kuzum sakin ol kararlar insanlar farklıdır önemli olan doğru bir şekilde yönlendirme dir burası soruları Red etme yeri değil burası her türlü yönetime açık olmaktır..
Ay sağ ol sağ ol da benim burada (SEKSİ ) OLUP SİZİ ETİKELEMEM DEĞİL SORDUĞUM SORUYA GÜZEL GÜZEL CEVAP VERMENİZDİR ee herkes herkesin başarılı olmasını istemez bazen sadece yıkılmasını ister doğru olanı kimse söylemez yanlışı herkes bildiği kadar da yönlendirir
neyse felsefe yapmicam yaşın gereği aklında böyle sanırım küçüklük ya da büyüklük ben en iyisi insanlık yapim kelimelerin beni rahsız etti iyi niyetimi suistimal etmeyin iyi günler dilerim azgınsız günler babay
Bu sorununu ben görmezden gelebilirim maazallah öyle birine denk gelirsin canın yanar sorunlarını çözmeye bak derim uzatmaDAAAAANNNN RİCA EDİYORUMMMMMMMMM EN GÜZEL KİBAR HARFLERLE
Kendinize iyi bakın Ben kimsenin kızını seni seviyorum diye kandırıp yatağa atmadım ondan azginim Öyle birini kızları kandirip yatağa atanlar denk gelsin anladın mı
Peki sen nasıl biliyorsan öyle yap yargılama yapmadım AZ ÖNCE DE DEDİĞİM GİBİ KELİMELERİN BENİ UFACIK RAHSIZ ETTİ BU KADAR DI SÜLALEM SENİ ALAKADAR ETMEZ CANİKOM
Senin bu konuşma tadından görüyorum ki sen biraz sülaleci bir insansın tamam mı ama ben o söylenendeki insanlara benzemem Sen de benim sülalemdeki insanlara benzemez
Bak Duru Ben dünyada Türkçe konuşmasını bilen her kesimden insanla konuşabilecek bir insanım tamam mı ana elektrik taslama Ben elit insanların en alası ile muhabbet etmiş bir insanım tanımadığın insanlara Üstün çekmeye uğraşma insanlara tepeden bakma tamam
Ben herkesin anladığı dilden konuşurum Hala böyle karşıdakini ufak düşünmek için böyle yok elitliiğimi bozmayacağım yok beyefendi ol falan Sen bunların hepsini bırak önce bir ne olacağına karar ver tamam mı Bir şeyleri başarırsan bir yerlere gelirsen kendini bulursun eger kendini bulamazsan insanları böyle ufak görürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lise önemli değil üniversite önemli
Güzel lise bölümü diye bir şey mi var ya artık bir idealist olun bir ideolojiniz olsun
Lan Sen ne yapmak istiyorsun ne yapmak istiyorsan ona yonelmelisin ki başarılı olasim
Kuzum sakin ol kararlar insanlar farklıdır önemli olan doğru bir şekilde yönlendirme dir burası soruları Red etme yeri değil burası her türlü yönetime açık olmaktır..
Ya hayır ben bir şey demiyorum ama yani kendinin ne olduğuna karar ver ya Ben başarılı olmanı istiyorum
Tatlısın güzelsin hossun seksisin
Başarılı bir insan ol istiyorum
Hayatında ömrünün de güzel olsun
Ay sağ ol sağ ol da benim burada (SEKSİ ) OLUP SİZİ ETİKELEMEM DEĞİL SORDUĞUM SORUYA GÜZEL GÜZEL CEVAP VERMENİZDİR ee herkes herkesin başarılı olmasını istemez bazen sadece yıkılmasını ister doğru olanı kimse söylemez yanlışı herkes bildiği kadar da yönlendirir
Ya hayır yani güzelsin hayatında güzel olsun ömrüm de güzel olsun yani hayatta ne yapmak istediğinden kararı sen vereceksin hayatim
Seksi olmani soylettiren de azgınlığım kusura bakma🤦
neyse felsefe yapmicam yaşın gereği aklında böyle sanırım küçüklük ya da büyüklük ben en iyisi insanlık yapim kelimelerin beni rahsız etti iyi niyetimi suistimal etmeyin iyi günler dilerim azgınsız günler babay
Azgınlık benim sorunum
Ne yapacağını bilmemek senin sorunun
Sana sorunlarınla başarılar
Bana da sorumlarimla basarilar
Bu sorununu ben görmezden gelebilirim maazallah öyle birine denk gelirsin canın yanar sorunlarını çözmeye bak derim uzatmaDAAAAANNNN RİCA EDİYORUMMMMMMMMM EN GÜZEL KİBAR HARFLERLE
Kendinize iyi bakın
Ben kimsenin kızını seni seviyorum diye kandırıp yatağa atmadım ondan azginim
Öyle birini kızları kandirip yatağa atanlar denk gelsin anladın mı
Hadi ikile şimdi
O LAFLARI ALIR SANA TEKER TEKER ROKETLERİM SENLE TARTIŞMA YAPİCAM EŞŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR YATAĞA ATMAK DEĞİLDİR MESEELE BEYDENDİLİKTİR SENDEN BUNU BEKLERDİM
Ben bey efendiyim merak etme
Sen git geleceğin hakkında planlar yap tamam mı ne olacağına karar ver bu önemli senin için
Beni sen değil sülalen gelse yargılayamaz eleştiremez tamam mı Ben hiç kimseyi eleştirmiyorum hiç kimsede beni eleştiremez yerini bil haddini bil
Sen bir bayan olarak hanımefendiliği bekar tamam mı Sen hanımefendi olmazsan karşındaki beyefendi olmaz 🙋🙋🙋
Peki sen nasıl biliyorsan öyle yap yargılama yapmadım AZ ÖNCE DE DEDİĞİM GİBİ KELİMELERİN BENİ UFACIK RAHSIZ ETTİ BU KADAR DI SÜLALEM SENİ ALAKADAR ETMEZ CANİKOM
Sen bir bayan olarak hanımefendiliği becer hanımefendi ol sen hanımefendi olmazsan karşındakiler beyefendi olamaz
Öyle canikom monikom deme hanımefendi ol
Herkes kendi sorunuyla ilgilensin
TAMAM BEN ELİTLİYİMİ BOZMİCAM SEN YORMA BANA KAFANI OKEY
Senin bu konuşma tadından görüyorum ki sen biraz sülaleci bir insansın tamam mı ama ben o söylenendeki insanlara benzemem Sen de benim sülalemdeki insanlara benzemez
Elitligini mi🤣🤣🤦
Bak Duru Ben dünyada Türkçe konuşmasını bilen her kesimden insanla konuşabilecek bir insanım tamam mı ana elektrik taslama Ben elit insanların en alası ile muhabbet etmiş bir insanım tanımadığın insanlara Üstün çekmeye uğraşma insanlara tepeden bakma tamam
Ben herkesin anladığı dilden konuşurum
Hala böyle karşıdakini ufak düşünmek için böyle yok elitliiğimi bozmayacağım yok beyefendi ol falan
Sen bunların hepsini bırak önce bir ne olacağına karar ver tamam mı
Bir şeyleri başarırsan bir yerlere gelirsen kendini bulursun eger kendini bulamazsan insanları böyle ufak görürsün
Aynen kanka sensin tamam
Ne sen ne ben saygı sevgi hoşgörü
önlisans mezunuysan tıbbi sekreterlik oku derim.
Hayır lise 3 öğrencisiyim
tıbbi sekreterlik olabilir onun dışında laborant ve veterinerlik
Mantıklı aslında ölmeyen meslek diyebiliriz dikkate alıcam Thank you
Rica ederim
İşletme