Üniversite ve yurtlar hakkında birkaç sorum var arkadaşlar?

1-KYK yurtları üniversiteden kaç gün önce açılır
2-Yurdun açıldığı ilk gün yurda yerleşebilir miyiz mesela yurt açıldı üniversitelerinin açılmasına daha bir hafta var o bir hafta içerisinde yurtta kalmaya izin var mı yoksa kalamıyor muyuz
3-şunu da merak ediyorum evet reşitiz ama illaki aramızda reşit dahi olsak bazılarımızın aileleri illaki bizim hakkımızda görüşmek konuşmak için bir hocayla vs görüşmek isteyecektir okul durumumuzu sormak için saçma aslında ama yani illaki olur böyle görüşmek isteyen aileler hocayla veya başka biriyle herhangi bir yetkiliyle yani bizim hakkımızda okuldaki başarımız hakkında vs ailemiz okulda kiminle görüşebilir ve ailelerin bizim hakkımızda görüşmek için hocaların falan numarasını alma gibi bir hakkı var mı yoktur bence saçma geliyor yani reşit bir kişinin hakkında görüşmek çok uzun sordum ama atabildim umarım
4-KYK odalarına baskın yaptıkları zaman nerelere bakıyorlar nerelere bakma hakları yok yani dolap içi valiz çekmece vs bakarlar mi
5-Hangi saatler arası odaya baskın yapılıyor belli bir saat var mı
6-Odaları kilitlemek yasakmış galiba peki gece uyurken de mi kilitleyemeyiz yani eğer yasaksa da rica etsek hani kabul ederler mi çünkü ne olur ne olmaz yani gece uyurken kapı değil ya odanıza başka odalardan biri gelse
7-Ketıl, kahve makinası falan nasıl saklanır nereye saklanır nereye koyarsak yakalanmayız
8- Şişli meslek yüksekokulu ve Beykent üniversitesi hem tercih indirimi hem de peşin ödeme indirimi yapıyor mu ve şu kadar zam yapacağız deyip söyledikleri zamdan daha fazla zam yapıyorlar mı
9-erken kayıt indirimi diye bir şey varmış galiba ilk defa üniversiteye geçecekler için de mi geçerli bu indirim ve nasıl oluyor detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı
10-kyk'daki yemekler yurt ücretine dahil mi
11-kaç kere banyo yaptığımıza karışılıyor mu yani mesela her gün bir kere yaptık oyle şeylere karışan oluyor mu
12-İbb yurtlarının fiyatları nedir ve bu yurtlarda kimler kalabilir
Sorular şimdilik bukadarrr
Üniversite ve yurtlar hakkında birkaç sorum var arkadaşlar?