1-KYK yurtları üniversiteden kaç gün önce açılır
2-Yurdun açıldığı ilk gün yurda yerleşebilir miyiz mesela yurt açıldı üniversitelerinin açılmasına daha bir hafta var o bir hafta içerisinde yurtta kalmaya izin var mı yoksa kalamıyor muyuz
3-şunu da merak ediyorum evet reşitiz ama illaki aramızda reşit dahi olsak bazılarımızın aileleri illaki bizim hakkımızda görüşmek konuşmak için bir hocayla vs görüşmek isteyecektir okul durumumuzu sormak için saçma aslında ama yani illaki olur böyle görüşmek isteyen aileler hocayla veya başka biriyle herhangi bir yetkiliyle yani bizim hakkımızda okuldaki başarımız hakkında vs ailemiz okulda kiminle görüşebilir ve ailelerin bizim hakkımızda görüşmek için hocaların falan numarasını alma gibi bir hakkı var mı yoktur bence saçma geliyor yani reşit bir kişinin hakkında görüşmek çok uzun sordum ama atabildim umarım
4-KYK odalarına baskın yaptıkları zaman nerelere bakıyorlar nerelere bakma hakları yok yani dolap içi valiz çekmece vs bakarlar mi
5-Hangi saatler arası odaya baskın yapılıyor belli bir saat var mı
6-Odaları kilitlemek yasakmış galiba peki gece uyurken de mi kilitleyemeyiz yani eğer yasaksa da rica etsek hani kabul ederler mi çünkü ne olur ne olmaz yani gece uyurken kapı değil ya odanıza başka odalardan biri gelse
7-Ketıl, kahve makinası falan nasıl saklanır nereye saklanır nereye koyarsak yakalanmayız
8- Şişli meslek yüksekokulu ve Beykent üniversitesi hem tercih indirimi hem de peşin ödeme indirimi yapıyor mu ve şu kadar zam yapacağız deyip söyledikleri zamdan daha fazla zam yapıyorlar mı
9-erken kayıt indirimi diye bir şey varmış galiba ilk defa üniversiteye geçecekler için de mi geçerli bu indirim ve nasıl oluyor detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı
10-kyk'daki yemekler yurt ücretine dahil mi
11-kaç kere banyo yaptığımıza karışılıyor mu yani mesela her gün bir kere yaptık oyle şeylere karışan oluyor mu
12-İbb yurtlarının fiyatları nedir ve bu yurtlarda kimler kalabilir
Sorular şimdilik bukadarrr
2-Yurdun açıldığı ilk gün yurda yerleşebilir miyiz mesela yurt açıldı üniversitelerinin açılmasına daha bir hafta var o bir hafta içerisinde yurtta kalmaya izin var mı yoksa kalamıyor muyuz
3-şunu da merak ediyorum evet reşitiz ama illaki aramızda reşit dahi olsak bazılarımızın aileleri illaki bizim hakkımızda görüşmek konuşmak için bir hocayla vs görüşmek isteyecektir okul durumumuzu sormak için saçma aslında ama yani illaki olur böyle görüşmek isteyen aileler hocayla veya başka biriyle herhangi bir yetkiliyle yani bizim hakkımızda okuldaki başarımız hakkında vs ailemiz okulda kiminle görüşebilir ve ailelerin bizim hakkımızda görüşmek için hocaların falan numarasını alma gibi bir hakkı var mı yoktur bence saçma geliyor yani reşit bir kişinin hakkında görüşmek çok uzun sordum ama atabildim umarım
4-KYK odalarına baskın yaptıkları zaman nerelere bakıyorlar nerelere bakma hakları yok yani dolap içi valiz çekmece vs bakarlar mi
5-Hangi saatler arası odaya baskın yapılıyor belli bir saat var mı
6-Odaları kilitlemek yasakmış galiba peki gece uyurken de mi kilitleyemeyiz yani eğer yasaksa da rica etsek hani kabul ederler mi çünkü ne olur ne olmaz yani gece uyurken kapı değil ya odanıza başka odalardan biri gelse
7-Ketıl, kahve makinası falan nasıl saklanır nereye saklanır nereye koyarsak yakalanmayız
8- Şişli meslek yüksekokulu ve Beykent üniversitesi hem tercih indirimi hem de peşin ödeme indirimi yapıyor mu ve şu kadar zam yapacağız deyip söyledikleri zamdan daha fazla zam yapıyorlar mı
9-erken kayıt indirimi diye bir şey varmış galiba ilk defa üniversiteye geçecekler için de mi geçerli bu indirim ve nasıl oluyor detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı
10-kyk'daki yemekler yurt ücretine dahil mi
11-kaç kere banyo yaptığımıza karışılıyor mu yani mesela her gün bir kere yaptık oyle şeylere karışan oluyor mu
12-İbb yurtlarının fiyatları nedir ve bu yurtlarda kimler kalabilir
Sorular şimdilik bukadarrr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1- 1 Hafta önce açılır. (İlk açılan bölümler olur genelde.)
2-Kayıt yaparsın ve yerleşirsin. Senin bölümle alakasız ilk açılan bölümle alakalı.(İlk açılan bölüm genelde sağlık bölümleri)
3- Yok Okuldan asla bilgi vermezler. Yurt ise sadece yurtta olup olmadığını söyler geçmiş izinleri falan söylemez.
4- Baskın olmaz genelde çok nadir şikayet varsa onun dışında alkol ve benzeri ürünler yanında olmasın sakat.
5-Şikayet ve çalışan memurlara bağlı akşam 5 6 paydos olur. Sadece güvenlik.
6-Odayı kitlemek yasak değil.
7-Yatağın altına donların arasına.
8-Bilmiyorum. her üni farklı.
9-Bilmiyorum her üni farklı.
10- KYK seviyesine göre değişir B1 vaar B2 vb.
11-İstersen günde 100 kere yıkan karışan olmaz.
12Bilmiyorum değişir.
Merhaba TYT sıralamam 2 milyon 122 bin TYT puanım 223 sizce puanla ve sıralamayla hangi 2 yıllık bölümler gelir?
Uniler açılmadan birkaç gün önce gelirim yurda ve o sırada ailem uniyede gitmek isteyecektir birileriyle görüşmek isteyecektir ozaman ne yapabilirim peki öyle bir şey yok görüşemezler mi birde biryerde şey duymuştum çok önceden okula sadece öğrenciler girebilir ailelere giriş yasak öğrenciler giriş kartıyla öğrenci karti galiba onla girer diyorlardı aileler de girişten geri dönüp gitmeleri lazım mıymış ne tam bilmiyorum öyle bir şey var mı
İlk gun okulda sadece igrenci isleri ve guvenlik olur numarasini alsalar bile aradiklarinda ogrenci arasin der gecerler bilgi vermezler yasak
Üniversitelerle birlikte açılırdı ve gidersen kalabilirsin.
Nasıl üniversitelerle beraber üniversiteler açılmadan birkaç gün önce olmuyor mu
Merhaba TYT sıralamam 2 milyon 122 bin TYT puanım 223 sizce puanla ve sıralamayla hangi 2 yıllık bölümler gelir?
Bir kaç gün erken gidebilirsin ama yemek vs faydalanamazsın..
Yemek vs sorun değil sadece açıldığı ilk gün gidip okul açılana kadar kalmak istiyorum
Ben de erken gitmiştim 2 gün önce ama benim çok uzun zaman oldu.
Kardeş bu puana Merter'de dolan daha iyi. 😃😃
Ya şey için sordum çok önceden bir yerde duymuştum galiba okullar açılmadan birkaç gün önce gelip kalmak istiyorsan yurda ayrı bir ücret ödemem lazımmış biri öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam ondan kafam karıştı o yüzden sordum ben de yemek falan sorun değil sadece kalmak için
Ben de öyle yapmıştım ama sene 2010 idi. O zaman böyle şeyler yoktu.
Bir de şey varmış galiba geri ödemeli ve geri ödemesiz KYK bursu varmış geri ödemeli kimlere veriliyor geri ödemesiz kimlere veriliyor neye göre belirleniyor bir bilginiz var mı
Onlar tamamen ekonomik durumla alakalı ama maalesef torpil var işin içinde. Normal şartlarda ekonomik durumu yetersiz kişilere veriliyor ama benden çok daha iyi durumda olanlara burs verildiğini biliyorum.
Sen okula başlayınca okulla da görüş burs için. Eğer gerçekten ihtiyacın varsa yardımcı olurlar bir şekilde.