Aynı anda aöften 2 lisans bölümü okuyabilir miyim?

Örgün gitmek istemiyorum. Zaten bir bölümden örgün olarak mezunum. Tercihlere aöften bölüm yazayım diyorum. Aoften bölüm yazarsam ve tercihlerde o gelirse ikinci üniversite olarak başka bir aöfte farklı bir bölüm daha okuyabiliyor muyum? Bildiğim kadarıyla Örgün lisans ve aöf aynı anda okunabiliyor. Peki aynı anda iki lisans bölümü açıktan okunabilir mi?

Bir de mesela Örgün tercih yaptım, o geldi. Bu sefer ikinci üniversite olarak aciktan kayıt yaptirabilecegimi biliyorum herhangi bir bölüme. Peki Örgün bölüm gelirse ikinci üniversite imkanını kullanarak 2 ayrı üniversitede 2 ayrı bölüme kayıt yaptirabiliyor muyum? Yani toplamda 3 tane bölümde kaydım olmuş olacak. Sistem buna izin verir mi? Yani örgüne gitmeyeceğim.(durumlara bağlı gitme durumumda olabilir. Şimdiden bunu bilemiyorum) Sadece kayıt için kullanmış olacağım. Bu durumda aöften tek bölüm hakkım mi var yoksa birden fazla var mı?

Kafamdaki bu iki sorunun cevabını bilmem gerek. Ona göre tercih vereceğim çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı anda aöften 2 lisans bölümü okuyabilir miyim?