Eğitim & Kariyer Ders çalışırken laptop ve telefonun farkı ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmak için laptop kullanıyorlar ya onun için soruyorum ders çalışmaya bi artısı var mı? Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ederim 🤍 Ders çalışırken laptop ve telefonun farkı ne? Cevapla Laptop Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Telefonda ekran küçüktür laprop'ta büyük (1920*1080 px çözünürlük) telefonda zırt pırt mesaj gelir, telefon çalar 0 0 Yorumla
MadamBovarry Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar daha kullanışlı ve rahat ettirir. Telefonuna ders bulaştırırsan kafan iyice allak bullak olur 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 539 cevap paylaştı. Laptopta ekran daha büyük, istediğini daha çabuk yaparsın, rahat olur. Telefonda dikkatin daha çabuk dağılabilir 0 0 Yorumla
eskiciamca Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl PDF world test çözme ekran büyüklüğü detaylar rahatlık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani öyle ille de gerekli bişey değil sanırım. Evde internet bağlantısı olan televizyon ve masaüstü var. Ayrıca bi laptop almama gerek yok değil mi Yorumla eskiciamca +1 yıl Lazım olur proje dir bilmem tasarımdır Yorumla
Wisnelitursu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Sunum hazırlamak proje yapmak için gerekiyor. 0 1 Yorumla Wisnelitursu +1 yıl Rica şekerim 🌺 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ya sen bütçene göre davran ikiside birbirine hem avatajlı hem dezavantajlı 0 0 Yorumla
yarennnnmis Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Laptop her zaman daha geniştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece ekran boyutu mu? Yorumla yarennnnmis +1 yıl Hayır ya kullanım alanı olarak geniş demek istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonda ekran küçüktür laprop'ta büyük (1920*1080 px çözünürlük) telefonda zırt pırt mesaj gelir, telefon çalar
Bilgisayar daha kullanışlı ve rahat ettirir. Telefonuna ders bulaştırırsan kafan iyice allak bullak olur
Laptopta ekran daha büyük, istediğini daha çabuk yaparsın, rahat olur. Telefonda dikkatin daha çabuk dağılabilir
PDF world test çözme ekran büyüklüğü detaylar rahatlık
Yani öyle ille de gerekli bişey değil sanırım. Evde internet bağlantısı olan televizyon ve masaüstü var. Ayrıca bi laptop almama gerek yok değil mi
Lazım olur proje dir bilmem tasarımdır
Sunum hazırlamak proje yapmak için gerekiyor.
Rica şekerim 🌺
Ya sen bütçene göre davran ikiside birbirine hem avatajlı hem dezavantajlı
Laptop her zaman daha geniştir
Sadece ekran boyutu mu?
Hayır ya kullanım alanı olarak geniş demek istedim
Telefonla çok mesajlasirsin fark bu :))