İnternet & Teknoloji Dersler için hangisi daha kullanışlı olur, laptop mu tablet mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi? Daha çok dersler için kullanmak istiyorum.Öneri bekliyorum 🙏 Dersler için hangisi daha kullanışlı olur, laptop mu tablet mi? Cevapla Laptop Soruları Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Tabletin kullanımı daha kolay ama bir laptop etmez laptop derim 1 0 Yorumla
Dnzdyol Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bölümden bölüme değişir sen hangi bölümdesin 0 0 Yorumla
gkhnthee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl notebook al oyunda oynarsın belki yotuber okursun güzle para kazanırsın bakarsın oyunda daha iyi para var oraya geçersin okulu bırakıp 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 daha neler Yorumla gkhnthee +1 yıl evet okuyup boş işler müdürü olma yotuber ol oyun videosu çek daha çok para kazanırsın Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. dersler için kullanacaksan laptop almalısın 1 0 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Ben laptop seviyorum tablet sevmi 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Masa üstü kirve
Tabletin kullanımı daha kolay ama bir laptop etmez laptop derim
Bölümden bölüme değişir sen hangi bölümdesin
notebook al oyunda oynarsın belki yotuber okursun güzle para kazanırsın bakarsın oyunda daha iyi para var oraya geçersin okulu bırakıp
😂 daha neler
evet okuyup boş işler müdürü olma yotuber ol oyun videosu çek daha çok para kazanırsın
dersler için kullanacaksan laptop almalısın
Ben laptop seviyorum tablet sevmi
Bütçe ne kadar
Kalemli tablet
laptop
Laptop.
ipad
Laptop
Laptop
Laptop
Laptop
Laptop