O bölümden hayır gelir mi bilmiyorum ama ikimizin ortak yönü var o da şu bende geçen sene sayısalda 95 bin sıralama yaptım okul birinciliğim vardı en uçta olan yerleri yazdım ve tabii ki tutmadı mezuna kaldık bu senede 35 bin yaptım diş yazıp giderim büyük ihtimalle onun için çalışma isteğin varsa mezuna kal
Saçma sapadak okul birinciligimle siralamami özdeşleştiriyorsun. İnsanlarin morallerini bozmaya çalışıyorsun. Ama sadece zaman israfindan başka bir şey olarak görmüyorum şu an seni.
İnsanlarla ugrasma gibi bir derdim yok gerçekleri yüzüne vurdum sadece ister ders çıkarırsın ister moralini bozar küçük bir kız çocuğu gibi çömelip ağlarsın
İnsanlarla uğrasma derdin yoksa o yukardaki yorumu basta yazmazdin benimle ugrascagini tahmin ediyordun cunku. Ben farkinda olarak yazmisim zaten soruyu. Ben burada aglamiyorum hem sinavda elimden geleni yaptigim için içim cok rahat 😌. Mezuna kalıp daha iyisini de yapmasını çok iyi biliyorum. Ama dusunmedigim icin o soruyu sordum aşk. Neyse... 😃
Gerçek 1. Bu sonucu hazmedemez ve 1. ciliğinin hakkını verir mezuna kalıp hakkını vermelisin Amacım seninle uğraşmak değil gerçekleri yüzüne vurup seni kurtarmaktı ama sen nasıl anlarsan
Ben ztn sonuc aciklandiginda uzulmustum daha iyi bir sey bekliyordum. Ama tekrar bu sinav stresini yasamak istemedigim icin bu sene tercih yapip kurtulmak istiyorum. Üni okurken de tekrar hazirlanmayi dusunuyorum ama bi yandan. Neyse iyi ya da kötü tavsiyen icçn sağol 😌
Okul birinciliğini eğer seneye kullanabiliyorsan mezuna kal yoksa hersey daha kötü olur inan bana Ben ilk sene 24 k İkinci sene 8 k Üçüncü sene 639 sıralama yaptım artık sen düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O bölümden hayır gelir mi bilmiyorum ama ikimizin ortak yönü var o da şu bende geçen sene sayısalda 95 bin sıralama yaptım okul birinciliğim vardı en uçta olan yerleri yazdım ve tabii ki tutmadı mezuna kaldık bu senede 35 bin yaptım diş yazıp giderim büyük ihtimalle onun için çalışma isteğin varsa mezuna kal
Sen hangi okulun 1. Sisin 300k yaptın
Sanane
Istersem 1 milyon yaparim
Belki sinav aninda heycan yaptim. direkt yargiliyorsun. Kendi siralamanla ilgilen once
Türkiye 639. su olan ve sabancı da okuyan ben ve küstah bir liseli
Turkiye 639. olmuşsun ama insanlari direkt saçma sapan yargiliyorsun ve senin Sabancı'da okuyup okumaman benim zerre umrumda olmaması gerçeği. d
Tam olarak ne konuda yargılamışım seni?
Saçma sapadak okul birinciligimle siralamami özdeşleştiriyorsun. İnsanlarin morallerini bozmaya çalışıyorsun. Ama sadece zaman israfindan başka bir şey olarak görmüyorum şu an seni.
İnsanlarla ugrasma gibi bir derdim yok gerçekleri yüzüne vurdum sadece ister ders çıkarırsın ister moralini bozar küçük bir kız çocuğu gibi çömelip ağlarsın
İnsanlarla uğrasma derdin yoksa o yukardaki yorumu basta yazmazdin benimle ugrascagini tahmin ediyordun cunku. Ben farkinda olarak yazmisim zaten soruyu. Ben burada aglamiyorum hem sinavda elimden geleni yaptigim için içim cok rahat 😌. Mezuna kalıp daha iyisini de yapmasını çok iyi biliyorum. Ama dusunmedigim icin o soruyu sordum aşk. Neyse... 😃
Gerçek 1. Bu sonucu hazmedemez ve 1. ciliğinin hakkını verir mezuna kalıp hakkını vermelisin
Amacım seninle uğraşmak değil gerçekleri yüzüne vurup seni kurtarmaktı ama sen nasıl anlarsan
Ben ztn sonuc aciklandiginda uzulmustum daha iyi bir sey bekliyordum. Ama tekrar bu sinav stresini yasamak istemedigim icin bu sene tercih yapip kurtulmak istiyorum. Üni okurken de tekrar hazirlanmayi dusunuyorum ama bi yandan. Neyse iyi ya da kötü tavsiyen icçn sağol 😌
Okul birinciliğini eğer seneye kullanabiliyorsan mezuna kal yoksa hersey daha kötü olur inan bana
Ben ilk sene 24 k
İkinci sene 8 k
Üçüncü sene 639 sıralama yaptım artık sen düşün
Seneye kullanilmiyor sadece ilk seneye mahsus.😔😔😔.
Bu arada iyi azim etmişsin benim psikoloji kaldiramazdi.
Hayallerinin peşinden gitmelisin bebis
Bu arada
kilavuz yayinlancak gecen senekiyle ayni mi olur yoksa degisiklik olur mu? Siralamalarda
3 aşağı 5 yukarı aynı olur gibi
Ama şu an fazla ilgili değilim yani
Tm sağol cevapladigin icin ve ilgin için. iyi günler 👋
İyi günler
gelebilir
Sagol ask