6 Yıldır bir taşeron firmada çalışmaktayım. İşimi layıkıyla yerine getiren bir personelim fakat benimle çalışan patronlar ilk defa bir bayanla çalışıyorlar. Ofis elemanı olarak görev alıyorum patronum tam bir kurnaz yıllardır dönem zamanlarında beni ağlata ağlata zam veriyor , yanlarında bir bayan yokmuşçasına sürekli şahsıma olmasa da başkaları ile küfürlü konuşuyor ( ağzı alınmayacak şekilde ) defalarca uyarmama rağmen sürekli bu olay tekrarlandı. Her zaman agresif, sinirli tipler bu altı yıl içerisinde yapamadığım gözümden kaçan her şey için azar işittim öyleki iş yerinde beni ağlamadan gören kimse kalmadı diyebilirim. Sürekli üstüme gelip bağırıyorlar. Cuma günü patronun kardeşiyle yine buna benzer bir kavga yaşadık bana sesini yükselterek “sana emir veriyorum sen de yapacaksın “ dedi aslında söylediği şey benim görev çizgim dışında ben ofis elemanıyım benden istediği şey iş kıyafetlerini giyip sahaya inip tek tek personellerin arkasından dolaşıp imza almak ve bunu sürekli yapmamı istiyor. Benimle aynı görevi yapanların yapmadığı işleri bile yapmıyor ama onlarla hep aynı maaşı almıyorum. Verdiği görevi yapmayacağımı söylediğimde yüksek bir ses tonuyla bağırarak “ sen bana bu cevabı veremezsin “dedi ben de eşyalarımı toplayıp o sinirle “herkes işine baksın ben gidiyorum kimsede beni aramasın “dedim kapıyı çarpıp çıktım. Bugün pazar yarın iş var beni kimse aramadı aslına bakacak olursak defalarca çantamı alıp ofis terk etmişliğim var ve sürekli ikna edildim. Yersiz vaatlerle. Yok bir daha olmayacak , yok sen bizim için aileden birisin , yok efendim benim yaptığım işi kimse yapamazmış bılabılabıla…Muhtemelen yarın iş başında olacağını düşünüyorlar ama ben gitmeyeceğim. Şimdi size sorum asıl patronu arayıp yarın gelmeyeceğim söylesem mi? yoksa yarın kendileri mi arasınlar. Sanırım bu şekilde çıkarsam haklarımı da kaybedeceğim haklarımı bırakmak istemediğimi bildikleri için bana karşı çok rahat davranıyorlar ben bu yapılanın mobbing olduğunu düşünüyorum lütfen konu hakkında görüşlerinizi iletir misiniz. Nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım vs.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani normalde onların seni işten çıkarması lazım haklarının olması için bu şekilde haklı olarak haklarını alabilirsin ama dava açman lazım
Evet bunu biliyorum ama kanser gibiler ne bırakıyorlar ne de barındırıyorlar. Her zaman haklılar ve asla kendini savuna mıyorsun. Öz güvenmi kaybedeceğim artık
Yakın bi avukat varsa bi bilgi al istersen
Sende kendinden taviz verme söylenip dursunlar vurdum duymaz ol en son seni işten çıkarmak zorunda kalırlar
Hiç sanmıyorum çıkartacaklarını. İşle ilgili hiç bir sorun yaşamıyorlar. Yaşatayım desem karakterimde yok. İkna edilmesi çok kolay biriyim asla istediğim maaşı alamıyorum allem edip kalem ediyor ve bana yine kendi istediği zammı kabul ettiriyor. Oysaki kıdemim sadece verdiği maaşın yarısı zaten. Yani ben olsam ben de benim gibi bir enayiyi işten çıkartmazdım 🤭 Şimdi bu krizi fırsata nasıl çevirip bu kangrenli parmağı kesebilirim onu düşünüyorum işte
Bak seni anladım yapabileceğin en şey dişe diş işten çıkma hatta ama kafana göre davran şöyle düşün sana yapılan muamele ye karşılık sende yap sözlü değil ama illallah ettir 😉
Yapamıyorum ki işte. Ben ailemden bu saygısız davranışları ve düzensizliği öğrenmedim ki onlara da yaşatayım. Ters bir hamlede bulununca anında bağırıp çağırıyorlar. Ya kaç kere arkadaşlarımın yanında rencide edildim. Kaç kere saygısızlığa uğradım. Her defasında bir daha olmayacak diyip iki ay sonra aynı muamele. Kapıyı çarpıp çıktım zaten. Daha da gelmem dedim. Omlarında işine geldi tazminat ödemeyecek nasıl olsa sesleri çıkmadı.
Olsun şayet işten çıkarırlarsa haklarını vermezlerse avukata ver
İşine gelmiyorsa tekstile gir, dokumacı kızlarla takılırsın, küfür eden de olmaz
Ayrıl ordan