Üniversite kendi şehrimde gelmiyor, şehir dışıda masraf olacak. Açık öğretim ile üniversite okusam, şehir dışında üniversiteye harcayacağım parayla kpss kursuna gidip kpss den atanıp memur olsam daha mantıklı değil mi?

Üniversite kendi şehrimde gelmiyor, şehir dışıda masraf olacak. Açık öğretim ile üniversite okusam, şehir dışında üniversiteye harcayacağım parayla kpss kursuna gidip kpss den atanıp memur olsam daha mantıklı değil mi?

Yaşadığın yerde açık öğretim olan okula puanın yetiyorsa iş garantili bir bölüm oku. Ben geçen dönem girdim de ön lisans alanından KPSS sınavına sorular GY 60 GK 60 toplam 120 soru ve toplam 1 saat süren oluyor ve sorular ilerledikçe sorular zorlaşıyor. Sana dediğim gibi yap.
İş garantili açık öğretim bölümü var mı ki
Evet ama özel sektör AÖF mezunlarına şans vermiyor üstelik tecrübe de yok yaş da ilerlemis. Benim bir şekil atanma lazım ama kime anlatsam zor deyip duruyor atananlar nasıl atanıyor ya
Peki bu özel üniversiteler var mesela ufuk üniversitesi ya da atılım üniversitesi vs bunların mesela kendi hastaneleri de var. Burada misal iki yıllık ameliyathane hizmetleri okudum. Özelde Ankara içinde iş bulmakta zorlanır mıyım
Cevap
4Cevap
Bence doğru düşünüyorsunuz
Iyi de 4 sene için acele etme. Eğer istediğin bir bölüm varsa 1 sene bekle
Ben 27 yaşındayım önlisans okuyacagim
Açık öğretimden iyi bölüm yok ki iyi bir bölüm geliyorsa başka şehirde bile olsa oku bence. maddi olarak burs çıkarsa yine yetmez ama idare edersin. Burs çıkmasa çok zor olur
Kpss çok zor ama sen bilirsin
Kpss zor zaten ama calisicam işte hazirlanicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?