Halkla ilişkiler bölümü olursa aöf de yazacağım ve belki iki staj yapma şansım olacak. İki yıllık bu arada.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aöf niye okuyorsunuz zaten işsiz olacağın bölümler. Ben de atama garantili bölüm tutturamadım. Ailem açıktan yaz diyor olmaz diyorum üniversite yi herkes görmeli bence
Mezuna kalmak daga kötü zaten bir kere kaldım bir kere daha çekemem. Rezalet bir şey. Kpss şansım var hiç yoktan.
Aöf de ikinci üni olacak hem örgün hemde aöf okuyacağım
Sıralaman kaç benim de çok kötü de gidicem o üniversite ye benim annemde açıktan yaz diyor
Hee örgün okuyacaksın zaten anladım
Ben şahsen bir sene daha evde kalamam psikolojim bozuldu yani bu üniversite işini bile zar zor ikna ettim
Çok da iyi değil jslsnwlw 1m
Oha ben dçsşsmdldmd bende ailemi zor ikna ettim üniversite ye gitmek için gideceğim bu sene daha bu baskıyı çekemem.
Benim 800 bin ailem ne yüzle okumaya gidiyorsun diyor LWNDLRNFKFK
Bende kalamam mezuna psikolojim benim de bozuldu iyice. Gönderirlerse orada hazırlanıcam yatay geçiş yapıcam.
Senin yine iyimiş kız hwwlwbwl
Geçen sene 600 dü yine kalacaktım dedim ki sen yine salacaksın
İyi şöyle değişiyor aslında:Çevrene göre. Çevrem deki kuzenlerimin hepsi 140 binlerde yapınca ap. Tal muamelesi gördüm. Bende lise sınavında 120 bine girmiş nitelikli lise tutturmuş bir kızdım. Ailem de ağzıma ediyor şu an
Vallahi artık bıktım usandım evden. Evdeki herkesin bana karşı bir düşmanlığı var. Bende onları benden bir an önce kurtarmak için hemen gitmek istiyorum. Ama onu bile onlar seçiyor. Lisede yaptık da ne oldu. Lise mezuniyeti ile hiçbir iş sana verilmiyor. Kpss liseyi denedim Anadolu olsun diyen ailem kpssde meslek lisesinin önemli olduğunu görünce tonlarca laf etti. Sırf bir yks için ö... Kurtulsak laflarını işittim bu yüzden ne bölüm olmuş okulu onlar seçmiş cart curt umurumda değil. Gençliğim falan kalmadı zaten. Bu yüzden sende boş ver ve her ne olursan ol sakın mezuna kalma bir şekilde bul ve git.
İyi de açıktan olunca ün iğrenç ye gitmiyorsun
İğrenç yanlış oldu üniversite ye gitmiyorsun
Bu arada bende senin kafadandım babam ile Dünya kavga ettim. En sonunda Düzce de uluslararası ilişkiler e akrabam var orada diye ikna oldu. Durdum düşündüm de bu b2k ötesi sıralama ile niye masraf yapalım şehir dışına. Bende senin kafadandım bir an önce gideyim diye. Bu arada ben nitelikli Anadolu lisesinden mezun oldum yanlış anlam askda ailem sen zeki kızsın yapma kendine bunu diyor bir kere gir diyorlar. Bazen ailelerimiz iyiliğimizi düşünüyor anlamıyoruz.
Ben tekrar girebilirim sınava
Bence sen git çünkü ben şimdiki aklım olsa ikinciye bile bırakmazdım. Ne değişti sanki geçen seneden 20 puan fazla aldım. 1 sene heba ettim. En kötürüm psikolojimin içine de ettim. Bence git hiç olmazsa yatay geçiş dene dgs için çalış ama evde durma.
Babam köy givi şehre gönderiyor. Laf anlamıyor ne işe yarayqcak okumam. Çanakkale ye gidicem diyorum göndermem diyor insanda heves bırakmıyor adam. Bencr sende kalma Mesud a hiçbir şey değişmiyor
İksii de issiz kalacagin bölüm
Garanti iş sahibi olunan meslek kaldı mı ki sanki.
Cook var. İssiz kalmak zor